Oplogók szinte ingyen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De néptelókra is lehet adatkábelt küldeni?
Le kell venni a hátlapot és úgy csatlakozol?
Le kell venni a hátlapot és úgy csatlakozol?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nem kötelezõ az infra adatkábellel is meg lehet csinálni kb. 15000 HUF
de jó még az adatkábel kártya függetlenitésre, menü frissitésre, csengõhang feltöltésre és még egy csomó dologra
de jó még az adatkábel kártya függetlenitésre, menü frissitésre, csengõhang feltöltésre és még egy csomó dologra
Hja. AKinek van infrája....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem ezzel tele a tököm. Már egy csomószor ráizgultam egy-két télleg jó logóra, és amikor akartam küldeni az SMS-t, látom, hogy 06-90!!!!
Mi a tökömért nem lehet elõfizetésrõl 0690-re SMS-t küldeni???? Oké telefonálni ne lehessen! De egy kibaszott SMS-t miért nem lehet küddeni???
Mi a tökömért nem lehet elõfizetésrõl 0690-re SMS-t küldeni???? Oké telefonálni ne lehessen! De egy kibaszott SMS-t miért nem lehet küddeni???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
en azt szoktam, hogy a fizetos oldalakrol lementem es kabellel atnymatom. onnan meg barkinek elkuldhetem egy sms ararert. a hulyek meg engedik is lemetnei😄
hehhe...van egy oldal ahol regisztralod magad es ingyen kuldhetsz oplogot...
a menet letoltod ami oplogo kell neked...a preview kepek teljesen tokeletesek a fizetos oldalakrol...azt atnyomni monochrome bmpbe es mar nyomhatod fel:]
a menet letoltod ami oplogo kell neked...a preview kepek teljesen tokeletesek a fizetos oldalakrol...azt atnyomni monochrome bmpbe es mar nyomhatod fel:]
Találtam egy oldalt ahol szinte ingyen lehet kapni oplogókat, elég jól néznek ki. Nézzétek meg, itt van.