Felbukkant a W32.Frethem.K@mm nevezetű féreg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akit érdekel a Symantec pontos leírása:
W32.Frethem.K@mm leírás

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ma 13:00-kor automatikusa frissûlt a Norton Antivirus 2002-öm... megnéztem és a probléma hivatalosan is küköszöbölve, azaz: ennyit a W32.Frethem.K@mm -ról, bye bye...

Amúgy: én nem kaptam meg s ezek után meg se fogom...

i2k

artschi
Sok majomnak nincs más dolga, mint vírusokat írogatni. De jól megy vkinek...
Én is kaptam ebbõl a hulladékból.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

gz8
Ma délután meg is kaptam az elsõ példányt. Hál' istennek elég hamar legyalultam a rohadékot 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ