641
XBOX vagy Playstation2?
-
#31 Indoklás: P S 2 RULEZ -
#30 P S 2 -
#29 Mi van? :) -
#28 odaadom en ingyé is csak vigyed bazz, addig is majd surget a bulee hogy mar nalad van na?:P
-
#27 bazeg, ilyen fasz topikot..... -
#26 Szasz neked is! :D
Amúgy passz... :/
De ilyen EOB meg Spiralstone szintű játékok kijövetele eléggé meg fogja gyorsítani az tuti, de jelenleg nincs rá keret... :( -
#25 CHEAPBOY:
Kiscsillag:)
GBAcskat mikor veszel?:P
GOlden Sunt is tudtam felrerakni ha koll:P
-
#24 Egyebkent Cheapboynal tudsz bovebb infokat szerezni:
[email protected]
O a Boxot ajanlja mert jobban meg lehet chippezni nem akkora macera.
Van is nala eppen egy szepen beenigmazott vadiuj hibatlanul mukodo Xbox.
-
#23 Egyiksem a hulye temainditot meg fejbe kell csapni hogy kihagyta a GCt:)
-
#22 tedd azt:) -
AMD rula #21 1 értelmüen Xbox -
#20 Én kiscsillagom semmit, max. GBA-t! :) -
ballor #18 okés, megnézem ott! Addig is THX! -
Deadman #17 www.xperience.hu fórumban minden leírtam, nem akarom mégegyszer :( -
ballor #16 akkor a Xbe bele lehet nyúlni? esetleg vinyó is cserélhető benne? vinyóról nem futnak a gamék? Xbox ISOkat lehet valahonnan tölteni? -
Deadman #15 CDRW-t szinte biztos, de ráraksz egy PC-s DVD olvasót, azt annyi. Y áramelosztó a vinyóra, Ide kábel a slave-re állított DVD-re, annyi a kényelmetlenség, hogy az ejectet meg kell nyomni a box-on és a DVD-n is, illetve így a gyári játékok nem mennek (olyankor visszadugod a benne lévő Thomsonra). -
ballor #14 az X viszi az írott CDket? -
#13 bazzeg... mindegy nekem 8 mit veszel... -
#12 Box, ha már muszály... :) -
#11 Ez a kérdés elfért volna bármelyik konzol topikban....
Attól még XBOX of kóz!!!!! -
Deadman #9 Csocso : a méret nem itt számít -
#8 ez fura hogy a gc-t igy veszed a szádra...
no mindegy tőlem legyen..de itt nincs szó GC ről... x ről meg ps2 ről van szó.. inkább ps2.... nincs rá oylan szép gamez mint az x re.. de 10 szer annyi gamez 8 lehet hogy 10 szer igénytelenebbek is) de lehet másolni... és 2 szer kissebb/könyebb mint az x... -
Deadman #7 XMS -
#4 ps2!!!!!!!! -
Deadman #3 Ráadásul XBOX-ot már 68-ért kapsz boltban. -
Deadman #2 Nekem mindkettő van, de az az igazság, hogy a PS2-t nem kapcsoltam be, mióta megvan a doboz. Ezen megy DVD, MP3, DiVX, Quake2 hálóban, Morrowind, van Halo, ,van benne hálózati csatoló, mentési lehetőség vincsire, modchip megoldott, játékok a vincsiről indithatóak, soroljam, eredeti lemezekről készíthetsz mentést, soroljam ?
PS2 : van ICO, GT3, stb, kompatibilis a régi PSX-el, több játék van rá (persze nem mind jó itt sem) -
ballor #1 melyiket érdemes mostanság beszerezni? Lehet ezekhez másolt CDket készíteni? Melyik jobb minőségű?