Magyar filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: Ezt cáfolnám, több pestes film van, mint alkesz.
3: Nem kell, és nem is az. Jó, nem a szõkekapitányos "hocset bity kasszasiker"-eket kell nézni, annál egy másnapos reggel is jobbat lehet csnálni.
4: Tudnak. Tudtak.
1-4 összefoglalva: Sajnos mostanában Magyarországon a filmgyártásban is, mint mindenben, állati sok a kontár, mert akinek itt pénze van, az hirtelen mindenhez ért.
Miért szól a legtöbb magyar film a kis falukról és az ott lakó alkoholistákról?
Miért kell az össze humoros szarnak erõltetettnek lennie?
Miért nem tudnak a magyarok filmet csinálni?
(tisztelet az egykét kivételnek)
Volt több "kevesebbet vártam tõle" típusú film is, mostanában, amin hatalmasat fetrengtem, az a Konyec volt.
Egyszer élünk c. film. Ezzel kapcs. nem tud vki vmi linket adni? mármint letöltési v vmi. Én sehol nem találom, csodálkoznék ha vki megtalálná. Ez a film azért lenne fontos nekem mert muter szülõfalujában játszódik!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
üvegtigris 1-2
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Csinibaba
Sose Halunk Meg
Dögkeselyû
Eldorádó
Tanú 1
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
a filmszemlén bemutatták már, de csak hétvégén fogom megnézni.
Hajrá Dózsa György!
Még mindég szeressük a magyar filmeket.Nem tudja valaki, hogy mikor adják a Filmmúzeumon az Európa kempinget(Badár Sándor, Szõke A.)?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
de a toplistán ott van a Legényanya, a Vattatyúk, a Citromdisznó, a Roncsfilm... plusz Szõke elvtárs további remekmûvei :o)
Indul a bakterház (most készül a folytatás)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Az is mekkora!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Cserhalmi,Eperjes,Koltai,Kern filmek nagyon büntetnek.De csak a 90-es évekig.Azután és azóta szinte nincs is jó magyar film.Az új magyar filmek, fõleg a nagy klasszikus sorozatok(Linda,Ötvös Csöpi,Szerelem elsõ vérig) folytatásai iszonyat bukások.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"