Magyar filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1: "Azért sz.r ez az egész világ, mert Ti, emberek, sz.rok vagytok" /Beatrice/
2: Ezt cáfolnám, több pestes film van, mint alkesz.
3: Nem kell, és nem is az. Jó, nem a szõkekapitányos "hocset bity kasszasiker"-eket kell nézni, annál egy másnapos reggel is jobbat lehet csnálni.
4: Tudnak. Tudtak.

1-4 összefoglalva: Sajnos mostanában Magyarországon a filmgyártásban is, mint mindenben, állati sok a kontár, mert akinek itt pénze van, az hirtelen mindenhez ért.

Miért szarok a magyar filmek?
Miért szól a legtöbb magyar film a kis falukról és az ott lakó alkoholistákról?
Miért kell az össze humoros szarnak erõltetettnek lennie?
Miért nem tudnak a magyarok filmet csinálni?
(tisztelet az egykét kivételnek)
Nemrég láttam a Legényanya c. filmet (Rátót).
Volt több "kevesebbet vártam tõle" típusú film is, mostanában, amin hatalmasat fetrengtem, az a Konyec volt.

Tegnap néztem meg a Liliomfit (Makk Károly), és õszintén szólva elõször vegyes érzelmeket keltett bennem. Ez a rokokós életérzés kicsit távol áll tõlem, de aztán kezdtem érteni, hogy a 19. századi társadalmi viszonyokat próbálta megragadni (no meg ez egy 19. századi színdarab, szóval hozott anyag). Más a helyzet a Ház a sziklák alatt címû filmmel, nagy hatással volt rám, a karakterek lélektanilag pontos ábrázolása zseniális. Szóval megéri megnézni mindegyiket...

sziasztok,

Egyszer élünk c. film. Ezzel kapcs. nem tud vki vmi linket adni? mármint letöltési v vmi. Én sehol nem találom, csodálkoznék ha vki megtalálná. Ez a film azért lenne fontos nekem mert muter szülõfalujában játszódik!
B0B0
Üvegtigris 2 erõltetett

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Pheaper
tanu(Y)
üvegtigris 1-2

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

B0B0
Kimaradtak az itteni szórásból:
Csinibaba
Sose Halunk Meg
Dögkeselyû
Eldorádó
Tanú 1

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Gladiator
es ez most mi? kedvenc filmed? legszarabb magyar film szerinted? vagy csak siman azt kerdezed honnet lehetne letolteni?

A tizedes meg a többiek!

Gladiator
Voltam nemreg Thaifoldon nyaralni. Reggel felkelek, bekapcsolom a tevet es mi megy eppen a thai adon? Szabo Istvan Csodalaton Juliaja. Sajna nem volt idom megnezni😞

Dynamic
Az ötödik pecsét most az M2-n.
Nagyon nagy film, hatalmas színészi alakítások(dráma).
fifi
Nekem a Nexxt is tetszett, hogy egy komolyabb filmet is említsünk már...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

frodó néni
nem tudjátok mikor lessz az üvegtigris 2?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Punker
jó kérdés, nem tudni róla semmit azóta

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RangeR
fideszék idejében szó volt róla, hogy minden évben jön egy nagyszabású történelmi film, mint a Hídember volt. Mátyás királyról lett volna a következõ. Aztán, ahogy ment a fidesz és jött a meggyesi, ment ez a film is a levesbe. Vagy azért ,lassabb tempóban, fû alatt készülget? Nem tudja valaki? Mert érdekelne!

A Mohácsi Vész jó! Legalább is annak aki szereti a Jancsó filmeket. Valamivel összeszedettebb mint az elõzõ részek kevesebb benne az improvizáció és egyszerû halandó számára is érthetõ 😊
O0D:
A mohácsi vészrõl tudtok valamit? jó film???
a filmszemlén bemutatták már, de csak hétvégén fogom megnézni.

Hajrá Dózsa György!

Dynamic
UP!
Még mindég szeressük a magyar filmeket.Nem tudja valaki, hogy mikor adják a Filmmúzeumon az Európa kempinget(Badár Sándor, Szõke A.)?
Sziasztok!A Csocsó és a Csapd le csacsi letölthetõ valahonnan?Nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
CSOCSO
kösz😊))
CSOCSO
mindjárt kezdõdik valami magyar film!!!
Kilgore_Trouth
Javaslom figyelmetekbe a Programok beszerzese forumban a ***MAGYAR FILMEK*** topicot...
bye
Coine
újak közül Valami Amerika bejön.

Laalee
marmint a film, nem a mi tsotsonk a forumrol 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
a koltai mostani filmjei is mind jok, pl a csocso nekem bejött nagyon

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Béla! Én vagyok!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Jano
Roncsfilm, Bakterház, Csapd le, Erotika, régi nyári gyerekfilmek (le a tornacipõvel!), Öcsi-sorozat...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Efreet
Egészséges erotika egyike a legjobbaknak.
de a toplistán ott van a Legényanya, a Vattatyúk, a Citromdisznó, a Roncsfilm... plusz Szõke elvtárs további remekmûvei :o)
Indul a bakterház (most készül a folytatás)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
ZF elég gyenguci szerintem...

VinylToy
Szombaton meg a Zimmer Feri!

Az is mekkora!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dynamic
Tegnap este volt a Pogány madonna is😊)
Efreet
tegnap este volt Legényanya :o) Béláim! Gondolkodjunk...

Dynamic
Ötvös Csöpi sorozat(az újat kivéve)
Cserhalmi,Eperjes,Koltai,Kern filmek nagyon büntetnek.De csak a 90-es évekig.Azután és azóta szinte nincs is jó magyar film.Az új magyar filmek, fõleg a nagy klasszikus sorozatok(Linda,Ötvös Csöpi,Szerelem elsõ vérig) folytatásai iszonyat bukások.
Punker
hát igen ez mind alapfilm 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
Isten hozta õrnagyúr a legnagyobb!!!
Meg a Tanu !!!!!