39
Vélemények, kritikák...
-
Vlala #39 1: "Azért sz.r ez az egész világ, mert Ti, emberek, sz.rok vagytok" /Beatrice/
2: Ezt cáfolnám, több pestes film van, mint alkesz.
3: Nem kell, és nem is az. Jó, nem a szőkekapitányos "hocset bity kasszasiker"-eket kell nézni, annál egy másnapos reggel is jobbat lehet csnálni.
4: Tudnak. Tudtak.
1-4 összefoglalva: Sajnos mostanában Magyarországon a filmgyártásban is, mint mindenben, állati sok a kontár, mert akinek itt pénze van, az hirtelen mindenhez ért.
-
Verseghy #38 Miért szarok a magyar filmek?
Miért szól a legtöbb magyar film a kis falukról és az ott lakó alkoholistákról?
Miért kell az össze humoros szarnak erőltetettnek lennie?
Miért nem tudnak a magyarok filmet csinálni?
(tisztelet az egykét kivételnek) -
Vlala #37 Nemrég láttam a Legényanya c. filmet (Rátót).
Volt több "kevesebbet vártam tőle" típusú film is, mostanában, amin hatalmasat fetrengtem, az a Konyec volt. -
umakönnye #36 Tegnap néztem meg a Liliomfit (Makk Károly), és őszintén szólva először vegyes érzelmeket keltett bennem. Ez a rokokós életérzés kicsit távol áll tőlem, de aztán kezdtem érteni, hogy a 19. századi társadalmi viszonyokat próbálta megragadni (no meg ez egy 19. századi színdarab, szóval hozott anyag). Más a helyzet a Ház a sziklák alatt című filmmel, nagy hatással volt rám, a karakterek lélektanilag pontos ábrázolása zseniális. Szóval megéri megnézni mindegyiket... -
OPeti #35 sziasztok,
Egyszer élünk c. film. Ezzel kapcs. nem tud vki vmi linket adni? mármint letöltési v vmi. Én sehol nem találom, csodálkoznék ha vki megtalálná. Ez a film azért lenne fontos nekem mert muter szülőfalujában játszódik! -
#34 Üvegtigris 2 erőltetett -
#33 tanu(Y)
üvegtigris 1-2
-
#32 Kimaradtak az itteni szórásból:
Csinibaba
Sose Halunk Meg
Dögkeselyű
Eldorádó
Tanú 1 -
#31 es ez most mi? kedvenc filmed? legszarabb magyar film szerinted? vagy csak siman azt kerdezed honnet lehetne letolteni? -
mod #30 A tizedes meg a többiek! -
#29 Voltam nemreg Thaifoldon nyaralni. Reggel felkelek, bekapcsolom a tevet es mi megy eppen a thai adon? Szabo Istvan Csodalaton Juliaja. Sajna nem volt idom megnezni:( -
#28 Az ötödik pecsét most az M2-n.
Nagyon nagy film, hatalmas színészi alakítások(dráma). -
#27 Nekem a Nexxt is tetszett, hogy egy komolyabb filmet is említsünk már... -
#26 nem tudjátok mikor lessz az üvegtigris 2? -
#25 jó kérdés, nem tudni róla semmit azóta -
#24 fideszék idejében szó volt róla, hogy minden évben jön egy nagyszabású történelmi film, mint a Hídember volt. Mátyás királyról lett volna a következő. Aztán, ahogy ment a fidesz és jött a meggyesi, ment ez a film is a levesbe. Vagy azért ,lassabb tempóban, fű alatt készülget? Nem tudja valaki? Mert érdekelne! -
Aiyyo #23 A Mohácsi Vész jó! Legalább is annak aki szereti a Jancsó filmeket. Valamivel összeszedettebb mint az előző részek kevesebb benne az improvizáció és egyszerű halandó számára is érthető :) -
#22 A mohácsi vészről tudtok valamit? jó film???
a filmszemlén bemutatták már, de csak hétvégén fogom megnézni. -
#21 UP!
Még mindég szeressük a magyar filmeket.Nem tudja valaki, hogy mikor adják a Filmmúzeumon az Európa kempinget(Badár Sándor, Szőke A.)? -
balee #20 Sziasztok!A Csocsó és a Csapd le csacsi letölthető valahonnan?Nagyon kíváncsi vagyok rájuk. -
#19 kösz:))) -
#18 mindjárt kezdődik valami magyar film!!! -
#17 Javaslom figyelmetekbe a Programok beszerzese forumban a ***MAGYAR FILMEK*** topicot...
bye -
#16 újak közül Valami Amerika bejön. -
#15 marmint a film, nem a mi tsotsonk a forumrol :D -
#14 a koltai mostani filmjei is mind jok, pl a csocso nekem bejött nagyon -
#13 Béla! Én vagyok! -
#12 Roncsfilm, Bakterház, Csapd le, Erotika, régi nyári gyerekfilmek (le a tornacipővel!), Öcsi-sorozat... -
#11 Egészséges erotika egyike a legjobbaknak.
de a toplistán ott van a Legényanya, a Vattatyúk, a Citromdisznó, a Roncsfilm... plusz Szőke elvtárs további remekművei :o)
Indul a bakterház (most készül a folytatás) -
#9 ZF elég gyenguci szerintem... -
#8 Szombaton meg a Zimmer Feri!
Az is mekkora!
-
#7 Tegnap este volt a Pogány madonna is:)) -
#6 tegnap este volt Legényanya :o) Béláim! Gondolkodjunk... -
#5 Ötvös Csöpi sorozat(az újat kivéve)
Cserhalmi,Eperjes,Koltai,Kern filmek nagyon büntetnek.De csak a 90-es évekig.Azután és azóta szinte nincs is jó magyar film.Az új magyar filmek, főleg a nagy klasszikus sorozatok(Linda,Ötvös Csöpi,Szerelem első vérig) folytatásai iszonyat bukások. -
#4 hát igen ez mind alapfilm :)) -
#1 Isten hozta őrnagyúr a legnagyobb!!!
Meg a Tanu !!!!!