1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#1131 Gondolom mert warezkodtak. -
#1130 miért?!!! -
#1129 Törölték. -
#1128 Mi van a the-simpsons.extra.hu-val? nem megy nekem :'-((( azt írja a keresett oldal nem található :-( mármint az extra -
#1127 mikor folytatja már a viasat azt a maradék pár részt?:(:(:( -
#1126 Na hát 4 hetes angoltudással nagyábból megértettem! jó rész :-)
a kezdődés tényleg pofás, de a 18. évad első részét nem überelte -
#1125 azért csak lesz -
#1124 Nincs hozzá sztem... -
#1123 Én most fogom letölteni, remélem felirat már van hozzá -
#1122 Nekem tetszett! jópofa volt az intró is ami megemlékezett a filmről enyhén :)
Homér hozta a színvonalat végig... :) -
#1121 Lement a 19. Széria első része a FOX-on. Megnézte már valaki? -
#1120 A Simpsons-film folytatásáról -
#1119 tvrippel mivan?:S -
#1118 ez csak dinamikus ipével mükszik nem? -
#1117 hú, de ez nem mindenkinek müködik. meg ezt mindenki tudja akinek olyna netje van kezduk ott. -
Azt mondtam nem #1116 Hmm rájöttem hogy kell átverni a rapidsharet, letöltessz valamit kihúzod a netet és visszadugod:D -
#1115 Mi ennek az oldalnak a címe? -
#1114 Eddig nem nagyon láttam egy részt sem, viszont valamelyik nap megnéztem a nagy filmet.
Mivel nagyon tetszett elkezdtem nézni a sorozatot is az elejétől..
Teljesen függő lettem, nagyon tetszik :D
Többet röhögök rajta mint a south parkon.
Eddig a 3. évadnál járok,a kép-hangminőség sajnos nem az igazi.
Jelenleg a 3X04 a kedvencem (Bart the Murderer- gengszterek klubja) -
RaMiZ #1113 sajnos vki feltörte a simpson fórumot és törölt mindent. Igy eltünk 1-4 évad jó minőségbe is. Pár napig lehetett még leszedni DVDrip - VHS hang minőségbe majd jött a törlés :S:S -
billbester #1112 Na jó már mind1 nekem bejött minden mint régen tök jó
-
#1111 olvasd el az egyetlen hírt, ott írja hogy mi a szitu. -
Azt mondtam nem #1110 nekem elindult the-simpsons.extra.hu de azon belül hogy kell részeket leszedni? -
billbester #1109 Hát meg végre tök jó lett az oldal a simpsonos végre lehetett tölteni minden jó volt utánna egy hét múlva meg valami tiszta szar jön be -
#1108 Nekem is az a szar oldal jön be,nem tom mi van vele,írtam levelet de eddig még nem válaszoltak. -
billbester #1107 Vagy csak én léptem rossz helyre? -
billbester #1106 Helló mindenkinek nem tudjátok hogy mi lett a the-simpsons.extra.hu-val belépek de a new seven oldalra vagy hova és ott egyetlen szó sincs a simpson családról pedig azon az oldalon van -
#1105 nekem megvan... -
#1104 Kinek van meg a Simpson család összes része és ki tudja nekem kiírni? -
#1103 Kinek milyen simpsonos cuccai vannak? :-) -
#1102 Aki tudja mikor foyltatja a viasat, az ne tartsa magába!!! -
#1101 Simpson család - A Film topik
megköszönném ha átfáradnátok oda, mielőtt valamelyik jóindulatú ember beír egy hatalmas nagy spoilert ide, olyannak aki nem látta.
Én pl még nem láttam, moziban akarom majd megnézni, de megvárom a moziünnepet, amikor ugyanis sokkal olcsóbb. -
stupido #1100 Megnéztem a filmet (persze szigorúan moziban). Nekem nagyon bejött. Überállatkirályság... -
#1099 én letöltöttem, de nem volt pofám megnézni. de holnap megyek kecskemétre aazt hátha megnézem ott:D -
#1098 Én visszafogtam magamat,nem akartam mozi előtt megnézni,mert azért így mégis csak nagyobb élmény volt.Végülis szerintem pont ez a lényeg a simpson filmben,h végre mozi vászonra vitték és végre moziban lehetet megnézni.Szóval nem bántam meg,h nem töltöttem le^^ -
billbester #1097 Nekem mozi előtt megvolt feliratosan de írtó jó minőségbe de sztem elég jó
szinkronosan meg majd letöltöm -
#1096 félig volt tele a mozi -
#1095 én már nagyon megnézném! sokan nézték? -
#1094 Nah,kinek hogy tetszett a film?
Én ma láttam moziban és egyáltalán nem csalódtam!Naon jól sikerült!
Simpsons 4ever!^^ -
boomerangtv #1093 nem. új kredit rendszer van ami lényegesen olcsóbb -
#1092 kösz ez jó:)
Nem a legjobb de nekem tökéletes