1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
ldavid #1211 itt van néhány egész jó -
karajjj #1210 az, hogy feltettél egy eléggé idióta kérdést
(mellesleg még a válasz erre gombot sem tudod használni) -
Bolla the first #1209 mi a bajod??? -
karajjj #1208 nőjjél még egy kicsit hozzá, ha idősebb leszel majd rájössz, hogy kinek is van meg... :D -
#1207 lol -
Bolla the first #1206 sziasztok kinek van meg a simpson család bármelyik része????mert nagyon kéne. -
#1205 Hát, eléggé kihalt. De csinálj bannert aztán lehet most beteszik. -
karajjj #1204 pedig megérdemelné a topik :\ -
#1203 Nem akarnak, asszem má volt erről szó itt. :D -
karajjj #1202 Lesz! :D -
#1201 Nincs. -
karajjj #1200 itt nincs banner? :O -
#1199 Mi a címe annak a résznek? -
#1198 hm, ez egyik se az a westernes ami a végén szol , illetve mikor Maggie elindul homért megmenteni -
#1197 “Shout!” by The Isley Brothers (Homer and the kids sing it during the Animal House parody.)
“On The Dark Side” by John Cafferty & The Beaver Brown Band (Heard as Homer drives into Guidopolis.)
"Cochise" by Audioslave (Heard while Homer hitches a ride with Louie in his tow truck.)
“Rock-a-bye Baby” (Heard when Marge cuddles a sack of potatoes in place of Maggie.)
“Under the Boardwalk” by The Drifters (The imprisoned tow truck drivers sing it to Homer, while trapped in Louie’s basement.) -
#1196 19. évad harmadik részében milyen zenék vannak nemtudja valaki? -
Aurora98 #1195 Császtok
Nekem kéne a The Simpsons 13-18-ig minden évad. Valaki valahogyan fel tudná ezeket rakni valahova? -
Pretorianus #1194 Nekem megvan az első hét évad DVD-Rip-ben magyarul, a 8.-ik évadtól a 18.-ig pedig DVD-recorderrel felvéve a VIASAT3-ról és a VIASAT6-ról, természetesen szintén magyar szinkronnal. Akit érdekel írjon privibe vagy a [email protected] címre. -
boomerangtv #1193 http://www.amazon.com/Simpsons-Complete-Eleventh-Season/dp/B000MR8W8I/ref=pd_sbs_d_3
11. évad DVD-n LoL, méghogy nincs...
-
#1192 Huh, grat! -
TeRoRiSt #1191 Nekem 89 részem van! -
#1190 én láttam a 10.et is dvdén. -
Daza500 #1189 A 9. évad jelent meg legutóbb 2006-ban, azóta nem adtak ki újabbat.
Az azutáni évadok bizonyára csak TVrip-ekben vannak fennt neten. -
HalálosHintalow #1188 Tényleg, arról tud valaki, hogy meg lehet -e szerezni az évadokat dvd minőségben/ripben? mert nekem angolul csak a 8-9 -ik évadig sikerült így hozzájutnom (angolul, utána olyan, mintha nem lenne belőle dvd minőség) meddig adták ki dvd-n őket? -
#1187 milyen oldaról? -
sasvader #1186 Az oldalról hogyan vagy mivel lehet letőlteni az epizodokat kérem valaki irja meg nekem fontoss lenne!Előre is kősz!:D -
eddaniel #1185 Estét'! Szerintem nincs meg jobb minőségben. -
HalálosHintalow #1184 Reggelt'!
Miután már angol dvd ripben megvan a sorozat 12-ig évadig, úgy döntöttem, hogy szimultán elkezdem legyűjteni magyarban is.
Valaki hozzáértő meg tudná mondani, hogy ezen a verzión kívül:
A.Simpson.csalad.1x01-A.Simpson.csalad.karacsonya.DL.DVDrip.XviD.CUSTOM.HunDub-RH
Van -e jobb minőségben elérhető magyarul, és hol?
Előre is köszönet: Hintalow -
#1183 először az 1902-re gondoltam, de nem az :/ -
#1182 Melyik az a rész amiben Homer háta megsérül, de aztán ráesik a kukájára és megjavul és onnantól pénzért árulja a "kukáraesést"? :D -
#1181 Azt nem tudom. :( -
#1180 Azt olvastam a TV újságban ,hogy majd le akarják adni az első szezontól. -
#1179 fasza, családi csomgaba benne van nemtudod? -
#1178 dehogyis...viasat3 passzolta nekik oda sztem a részeket (mert sokat láttam már közülük) -
#1177 ;_; nekem nincs és nem is lesz. Az elejétől adják? -
#1176 Aha. -
#1175 Nincs nekem :'( Upcivel lehete fogni? -
#1174 viasat6-on szokott menni 19:45-től mostanában
up the simpsons! -
#1173 Gugli!!!! -
Onigumo #1172 Sziasztok nem tud valaki valami olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a sorozat részeit?