GeF3 TI200 vagy GeF4 MX460 ??
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, sajna nem tudja a srác most megvenni a kártyádat, mert még nem tudott megszabadulni a GeForce2 Titanium 64MB-os kártyájától, és anélkül meg nincsen pénze újra. Ha valaki másnak kell, akkor írok e-mailt, szerintem max. 20-21e Ft-ot adnak érte azok, akik tisztában vannak a napi árakkal, de ha találsz egy madarat, az lehet, hogy akár 25-26e-t is ad érte... Próbálkozz, hátha szerencséd lesz! Az a másfél év gari sokat dobhat a dolgon, hiszen a legtöbb helyen 1 évet adnak...
Szinte biztos, bár a Samsung elég jó minõség. Egyébként attól még hogy nem vagy gépzseni nem vegy feltétlenül hülye, szerinted, én születésem óta mindent tudok a gépekrõl? Persze, hogy nem, csak sokat foglalkozok velük, és így egyre jobban tudok megoldani problémákat velük kapcsolatban... Tudod, "Ismétlés (és jelen esetben gyakorlás) a tudás atyja!"
Nemtom, hogy hogyan húzod a procidat, mert elvileg a proci FSB-jének emelésével növekszik a RAM órajele is, ha csak le nem korlátozod a BIOS-ból (már ha lehet), de a RAM-ok nem bírnak el többnyire sokkal nagyobb frekit, mint a hivatalos... Fõleg, ha nem a minõségibb fajtából valók, értsd Kingston (Hynix), vagy hasonló.
Hát ennyit számít a fejletteb felépítése az Athlonnak, meg az a kis húzás a GF3-nak, nomeg a +256MB RAM. Neked kb. 500MHz elõnye van a procidnak, ez kompenzál...
Majd asszem én is meghúzom a procit, és megnézem mit bír.
Majd asszem én is meghúzom a procit, és megnézem mit bír.
Ja, most néztem a kártya 23300Ft újonnan (Pl.: Aqua, vagy PC-Partner), úgyhogy, az árat kicsit lejjebb kéne engedned... Most küldtem a srácnak SMS-t, hogy mennyiért érdekli, ha kell neki, esetleg még tárgyalhatunk. Van e-mail címed?
Nos, most a legutóbbi mérésem alapján: 7134 pont a kovetkezõ cuccossal:
ASUS A7V266-E RAID
AthlonXP 1800+ (alap 1533MHz-n)
512MB DDR PC2100
Inno GeForce3 Ti200 (200/450MHz-n húzva)
nVIDIA Detonator 29.42-es (ma megnézem az új 30.82-essel is)
Asszem a többi alkatrész itt nem számít.
A tesz természetesen DEFAULT 1024*768*32.
ASUS A7V266-E RAID
AthlonXP 1800+ (alap 1533MHz-n)
512MB DDR PC2100
Inno GeForce3 Ti200 (200/450MHz-n húzva)
nVIDIA Detonator 29.42-es (ma megnézem az új 30.82-essel is)
Asszem a többi alkatrész itt nem számít.
A tesz természetesen DEFAULT 1024*768*32.
Aha, most nekem is ilyen van, (TV-out-os), elvileg a havernak is olyan kéne, tehát ha van rajta TV-out, akkor szerintem érdekelné, megkérdezem tõle, hogy 22-ért elvinné-e.
Ja, ha nincs rajta TV-out, akkor biztos nem kell neki, bocsi, ezt az elõbb nem írtam oda.
Mégvalami, honnan vetted, mert nekem asszem csak 1év garit adtak rá?
Ja, ha nincs rajta TV-out, akkor biztos nem kell neki, bocsi, ezt az elõbb nem írtam oda.
Mégvalami, honnan vetted, mert nekem asszem csak 1év garit adtak rá?
ha geforce3Ti200ra gondoltál, akkor duzzogva még talán kibir egy évet😊
egy ezres legalább.
Nekem egy MSI Gf2Ti200 64DDR-em van. Egy hónapos.
Ezt az évet még ki lehet vele húzni, ugye?
Ezt az évet még ki lehet vele húzni, ugye?
Nemistudom meik az a 2 ventillátrors gf4?az elég drága de lehet tuningolni a 2 venti miatt rendesen.
Ha viszonylag olcsót akarsz, de jót, akkor InnoVISION, ha kicsit drágább is jó, akkor: MSI vagy ABiT, ha nagyon jót akarsz, akkor ASUS, ha pedig a pénz nem, de a teljesítmény számít, akkor Gainword, azok a legjobban tuningolható kártyák, de az áruk még az ASUS-nál is jó 15-20% több...
akkor tökéletes vétel lesz számodra.VEDD MEG!
"A helyzet az, hogy lenne most pénzem videokártyára. (Kb. a 40e+ÁFA kategoria.)"
Geforce4Ti4200 64MB ez pont klappol.
Geforce4Ti4200 64MB ez pont klappol.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
igen a gf3 ti 200 as nagyon fasza kártya és mostmár nagyion olcsó is .nagyon megéri...
egyébként aki ezt a témát csinálta nem olvas gamestart??A gf3 ti és a gf4 mx között ég és föld a differencia!!(a gyengébbek kedvéért a gf3 a jobb)
egyébként aki ezt a témát csinálta nem olvas gamestart??A gf3 ti és a gf4 mx között ég és föld a differencia!!(a gyengébbek kedvéért a gf3 a jobb)
Megpróbálhatod, de szvsz az 1x AGP nem lesz képes elég kakaót adni a 4x AGP-s kártyáknak. Pl. az 1x AGP-t támogató Intel LX-es lapok gyakran már a 2x AGP-s GF2-es kártyákat sem komálják.
...(ha mindenképpen Vidiát szeretnél)...
Ti4200 (mindenképpen Vidiát szeretnél), az a plusz Vertex egység az új játékoknál már elég sokat fog számítani.
Természetesen Ti4200
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha már G3Ti200 akkor Inno3D vagy Abit??
Termeszetesen jobb a ti4200
ha van love akkor azt inkabb😊
ha van love akkor azt inkabb😊
ha mind1 akkor a Ti4200 jobban megéri -e kettõ közül:-)-
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az Infot.
Már biztos hogy kiesett számomra az mx, de lenne még egy kérdésem:
Mi a véleménytek a Geforce 4 Ti 4200 ról, mert azt meg meg lehetne venni 39 000 Ft+ ÁFá ért, Szóval szerintetek ez vagy a Ti 200 éri, persze az ÁRÁT(per teljesítményt) is figyelembe véve!!!
THNX.
Köszönöm mindenkinek az Infot.
Már biztos hogy kiesett számomra az mx, de lenne még egy kérdésem:
Mi a véleménytek a Geforce 4 Ti 4200 ról, mert azt meg meg lehetne venni 39 000 Ft+ ÁFá ért, Szóval szerintetek ez vagy a Ti 200 éri, persze az ÁRÁT(per teljesítményt) is figyelembe véve!!!
THNX.
gef3 ti200 ,kis szerencsevel ti500
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Természetesen Ti200 mert gyorsabb és a támogatott funkciók miatt jobban is néz ki rajta egy játék.
A GF3 Ti200 támogatja a DirecX 8-as utasításokat, a GF4MX pedig egy GF2 feltupírozva, tehát valahol a GF2 ULTRA és a GF3 Ti200 között van teljesítményben... Az nVIDIA csak megtévesztésbõl írta rá a GF4-es feliratot a kártyára, a GF4-hez annyi köze van, hogy a GF2-nél fejlettebb a többképernyõt kezelõ része... Tehát szerintem Ti200 (nekemis az van, és hasít, mint az atom)
ti200 a gf4 mx az nem er annyit
tit 200 egyértelmû
nekem is gf4mx em van és nem vagyok elájulva tõle
tit200 gyorsabb
több támogatotság
directx támogatotság
gf4mx olyan eljárásalkészült mint a gf2 ennyi
hiba lez ha mx460 veszel
nekem is gf4mx em van és nem vagyok elájulva tõle
tit200 gyorsabb
több támogatotság
directx támogatotság