32
-
pgergo #32 De azért lehet. A szovjetek anno megcsinálták, azóta is fenn van. Mondjuk az is tény, hogy elég forrófejű egy ketyere, pl. a hűtőközege nátrium. -
#29 infravoros holeadassal nem megy a hutes? mellesleg lehetne multiprocis rencert is csinalni a kisprocikbol, nem? -
Rive #27 Nem csak erre gondoltam: a 10 fok pedig távcsőfüggő. -
Bekomman #23 A gépre egy hegyes tüskét kell szerelni, és innentől kezdve csúcshatás. -
Bekomman #22 Ez sose lesz fordítva. -
Bekomman #21 Kösz. -
Rive #20 A csillagászati mérések egy része csak földárnyékban végezhető.
Igaz, hogy akkut lehet használni, de akkor már igencsak számít a töltés-kisütés ciklusok száma és a fogyasztás is... -
#19 A világűrben nem áll rendelkezésre kimeríthetetlen energiaforrás?
Igaz, bár szerintem a Nap energiája elég egy proci üzemeltetéséhez egy darabig... :) -
Pöty #18 5x86 -
Bekomman #9 Lehet hogy odafönt már nem kell számolni a légkör zavaró ahtásával, és hogy ez a miniatörizálás mintaképe, de a lencsét nem lehet miniatürizálni, az minél nagyobb anál jobb és ha működne akkor tucatjával lőné fel az ijeneket a NASA, meg a nagyobb űrhivatalok. -
Bekomman #8 "Az univerzumról úgy tartják legkevesebb 12,5 milliárd éves"
És ami előtte volt azt hogy neveznénk? -
Bekomman #7 Braindance: Erről már én is hallottam és állítólag a zavarvédelem miatt van az egész, számmra felfoghatatlan hogy ott a nagy űr tech és nem tudják megoldani egy kis kütyü zavarvédelmét.
-
#4 15cm... Hmmm, kis aktatáska.
:)
Egyébként röhej hogy milyen processzorokat használnak ezeknél a nagy űrhajóknál...
386, 486... És ez irányítja a több milliárd értékű űrsiklót... Beszarás. :) -
#2 haladni kéne az űrben, nem csak kukucskálni -
#1 aha..... tehát mondjuk viszonylag pontosan sikerül meghatározni az univerzum korát.
és ezzel az információval mit kezdünk?