ZoneAlarmPro

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Szevasztok!

Az mitõl lehet, hogy a ZA nem engedi az msn-t mûködni??
A program control-ban engedélyezve van, és netem is van, tehát kijutok a világhálora (volt már, hogy ezt is tiltotta...).
Nem tudja esetleg valaki, hogy milyen portot használ az MSN Live, mert esetleg azt lehetne még engedélyezni.
Valami ötlet?

Elõre is köszi!

Pharaoh
Az miért van, hogy win indításakor a vsmon.exe vagy fél percig úgy leterheli a gépet, hogy nem lehet vele semmitse csinálni?

ffxi
Tud vki ehhez vmi krek féleséget plz!?

Fákjúal!

grizzly21
egy kérdés:
Régebben jól ment a Starcraft a régi zone alarm tûzfallal, most az uj miatt nem tudok kreálni, pedig minden engedélyezve van. Mit kellene még plusszba beállítani nem tudjátok? Nrm jövök rá.
a másik: zone alarm 6.5.737 tel van valakinek tapasztalata?
ugye a ZAP nem fogyasztja le a sávszélt, ugyanugy tudok netezni?

grizzly21
jah az lehet, nem tudtam hogy azt is beleszámolja.
nav helyett most nod32m van, ezzel nem akad egyenlõre, de amint elõször leakad rögtön rakom le a picsába, és megy fel a régi.

ffxi
Sztem csak progikat ölt.

Fákjúal!

grizzly21
ma raktam ujra a progit mert format volt, és 1 nap alatt mostmár 1200 körüli blokkolt támadást ir ki, egy sem komoly. ez normáli??

Nekem is volt ilyen. Asszem a C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\ mappában van a True Vector cucc. Ott simán ki kell törölni a fájlokat.

Hello.
Lenne egy kérdésem.
Fent volt a gépemen a zone alarm progi, akartam egy újabbat felrakni, de nem update-el, hanem tiszta installal. Leszedtem a progit, és fel akarom tenni az újat, erre azt írja, hogy nem tudott belépn a True Vector programba, kapcsoljam ki, és ismételjem meg. Pedig nem is fut az említett progi. És nem tudom feltenni egyszerûen. Mit lehet tenni?

ffxi
ok!

Fákjúal!

grizzly21
clean installal ujra fel kell rakni a zone alarmot, és a nav worm protectionjét kell kikapcsolni, nekem igy már nem fagy

grizzly21
ja megvan google kidobta:
http://forums.zonelabs.com/zonelabs/board/message?board.id=Off-Topic&message.id=8093

grizzly21
LuCallBackProxy Module. Ez állandóan csatlakozni akar. Ismeri valaki hogy jofiu e vagy sem?

grizzly21
megnéztem hogy fagy le mindig:
program control->main: felsõ medium-ra, alsó autora téve.
Utána a programsnál pl a Flash FXP engedélyezését átállítom kérdõjelekre, aztán megnyitom a flash fxp-t, és csatlakozok egy ftp-re akkor rögtön leáll minden. még néha felbukkan egy zone alarm ablak jobb also sarokban de semmit nem lehet csinálni.

grizzly21
jaja van ujabb nekem is 6.5 volt, de ezt a lefagyást nem tudom miért csinálja...

Van ennél újabb verzió is: 6.5.737.000

ffxi
törölt hozzászólás

Fákjúal!

grizzly21
köszönöm, végülis meggyõztetek, már jön is torrenten, remélem nem fogok csalódni benne.

dester
Az Outpost 3.51 jelenleg is a legjobb a 4.0 béta még így béta állapotban is a csúcs, a ZoneAlarm-nak szvsz már csak a neve a régi.

Ha tudsz angolul akkor olvasd el ezt:
Link illetve a #473-as hozzászólástól.

grizzly21
értem, és miben jobb? Zone alarmnál tud valamiben többet?

egyébként közben rájöttem valamire:
program control->main-> ha medium-ra állítod, akkor nem kérdezi meg.
igaz azt irja hogy OS firewall is off.
A másik érdekesség, hogy pl flashFxp-nél ha kérdezni kell akkor lefagy, ha pl kisebb proginál, mondjuk bitlord, akkor meg ott a kérdés, rákattintok hogy allow, és engedi. nagyon nem értem hogy miért van igy:S

Én is a ZoneAlarmot váltottam le az Outpost-ra még a 2.7 verzió idején.De már nem térnék vissza róla.
Ja és az outpost-ban is van antispyware.
grizzly21
jajj ne, ez egy másik program? én azért szerettem a zone alarmot de ez az uj tényleg mindig lefagy. nem hiszem hogy ez normális, ekkora hibát nem hagynának benne. Biztos hogy a zone alarmmal ezt nem lehet megoldani valahogy?
ha más nincs akkor vagy visszatérek a régire, vagy kipróbálom ezt. kár mondjuk mert az ujban antispyware is van, meg amugyis jobb ami uj.

én többek között emiatt raktam vissza a 3.5-ös verziót. igaz, hogy régebbi de nem pofázik állandóan😊

grizzly21
zone alarm pro:
mindig lefagy ha egy program internethez akar csatlakozni és felbukkan alul hogy engedeélyezem-e. erre tudtok valamilyen megodlást?
köszi

sapkafej
Ajj! Beállítottam egy tök hosszú jelszót a proginak véletlenül, és fogalmam sincs mi az, és így semmit nem tudok benne állítani, se uninstallálni, se semmi. Mit tudok tenni?

György

HuAn82
A Windows 64-bites verziójával müxik rendesen?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

AdaKiller
azt nem értem, hogy akarok játszani a pes4-el, és hiába engedélyezem a zone alarmba 6.0-ba az exéjét, mégsem tudok bekonnektálni. ha lelövöm a zone alarmot, egybõl jó. ja és a hálózat trusted-on van.

Steam Nick: adakiller

Aquli
igen

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

XP-s tûzfalat lelõtted?
Aquli
Fel van rakva nálam a Zone Alarm (nem a Pro, hanem a sima). Két gép van összekötve a házban hálózatban, az én gépem kapcsolódik az internethez, azt akarom, hogy a másik gépen is használhassam a netet. Megosztottam az internetet, és ha a tûzfal nincs bekapcsolva, akkor mûködik is. De hogyha a Zonealarm be van kapcsolva, akkor nem megy. A firewall beállításainál, az integrált hálókártya, amin az internet jön be, az Internet zone-be van, a másik kártya, amivel a másik géphez csatlakozok, az pedig Trusted zone-ben. Mi lehet a probléma? Hogyan állítsam be a Zonealarmot, hogy tudjam használni a netet a másik gépen? Vagy ha ezt a sima Zone alarmmal nem lehet megcsinálni, akkor van más olyan jó, ingyenes firewall, amivel megtehetem?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

CSOCSO
Ha valaki tudja hogyan lehet portokat megnyitni a zonealarmban az PLS segitsen.. nem tudok BF2-t jatszani anelkul hogy nem kapcsolom ki a zonealarmot.. maga a zonealarm ha jol emlexem kozepes szintre van allitva... ezalatt alig van vedelme.. minden hulye progi fut kiveve a bf2.. hiaba van tanulo modban.. akkor sem tudok csatlakozni az account szerverhez😞 szal aki tud segiteni az pls keressen meg priviben.. koszike elore is!!!
Sziasztok!Zone Alarm Pro 6-ost használok.DC++ -nál a letöltés rendben megy(aktív-dinamikus IP),de keresni nem tudok a DC-vel(csak,ha kikapcsolom a ZAProt.Pontosan hol és mit állítsak be ,hogy menjen a keresés is?
ibrik
Augusztus 10-i az utolsó frissítés.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nortu
Szegasztok!

Nálatok (sem) müxik a 6-os ZA Security Suite-ban az Anti-spyware update?
"The Anti-spyware update task is not responding."
Az Anti-virus update viszont OK.
Ez normális? <#nemtudom>

Enterprise 128K Forever!

NuCLEARScoRp
Hát nemtudom egy ideig én is használtam a 6-os verziót... de nem sokban különbözik
a 5.5-tõl..nem bonyolultabb

De a Zone Alarm meglehetõsen elavult mind külsõleg mind a funkció hiánya miatt...

Én áttértem Outpost-ra szerintem ti is tegyétek azt... mérföldekkel jobb tûzfal az
tuti... sõt nincs is jobb nála

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sajnos egyet kell értenem veled. Olyan állati módon túlbonyolították, hogy két nap alatt sem sikerült betörnöm. A gép össze-vissza fagyott, és uninstall lett a vége

CSOCSO
szanalmasan szar az uj Zonealarm..
Pharaoh
Feltettem a ZA-t egy olyan gépre, ami internetes átjáróként szolgál. A hálózat a két gép között tökéletes, de a cliens képen nincs net, ha kikapcsolom a ZA-t akkor van.
Mit állíthattam be rosszul a ZA-van?

Nashville
Én is nyitva hagyom a portokat és akkor megy. Az egyik DC-s "szaki" írta különben, hogy nem ajánlja, mert hibás letöltéseket okozhat...
Mindenesetre, nekem eleinte aktív módban ment a töltés, most meg csak passzívban tudok tölteni, de arra gondoltam, hogy ebben az internetszolgáltató keze lehet benne. Lehet, hogy az IP címemet mások is használják, (amúgy dinamikus az IP-m)ezt olvastam egy helyen. Egyáltalán elõfordulhat ez dinamikus IP-nél?

Contemporary Country Music

Pharaoh
Nekem tökéletesen megy a ZA minden p2p progival pl. DC++, BT.

Nashville
Szevasztok!
Egy pár helyen azt írják, hogy a DC++ P2P progi nem mûködik együtt a Zone Alarmmal megfelelõen. Nektek errõl mi a véleményetek?
Nekem eddig jól ment...

Contemporary Country Music

modellmaker
Aztán rá is jöttem. (Hm talán hamarabb kéne használni a Goggle-t? 😊 ) azért köszi

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Pharaoh
Ha jól emlékszem, akkor a firewall/expert-ben

modellmaker
Hali!

Hogyan lehet egy adott portot engedélyezni. h menjen rajta oda-vissza adatforgalom?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ffxi
<#confused>

Fákjúal!

Pharaoh
Az miér van hogy a ZA minen egyes gépbekapcsoláskor elfelejt minden beállítást ás újra kell kezdeni? Kedzve attól hogy a hálózatot detektálta, stb.

ffxi
Tényleg! Magyarul nincs meg ez a progi?<#confused> Jó lenne! Írjatok, ha tudjátok hol lehet letölteni, köszi!

Fákjúal!

Frank99
Program Controll...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ffxi
0c1hn-nd2rj-wksfq-wjiffk-da6m00<#eljen>

Fákjúal!

Oldal 1 / 2Következő →