ZoneAlarmPro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitõl lehet, hogy a ZA nem engedi az msn-t mûködni??
A program control-ban engedélyezve van, és netem is van, tehát kijutok a világhálora (volt már, hogy ezt is tiltotta...).
Nem tudja esetleg valaki, hogy milyen portot használ az MSN Live, mert esetleg azt lehetne még engedélyezni.
Valami ötlet?
Elõre is köszi!
Régebben jól ment a Starcraft a régi zone alarm tûzfallal, most az uj miatt nem tudok kreálni, pedig minden engedélyezve van. Mit kellene még plusszba beállítani nem tudjátok? Nrm jövök rá.
a másik: zone alarm 6.5.737 tel van valakinek tapasztalata?
ugye a ZAP nem fogyasztja le a sávszélt, ugyanugy tudok netezni?
nav helyett most nod32m van, ezzel nem akad egyenlõre, de amint elõször leakad rögtön rakom le a picsába, és megy fel a régi.
Lenne egy kérdésem.
Fent volt a gépemen a zone alarm progi, akartam egy újabbat felrakni, de nem update-el, hanem tiszta installal. Leszedtem a progit, és fel akarom tenni az újat, erre azt írja, hogy nem tudott belépn a True Vector programba, kapcsoljam ki, és ismételjem meg. Pedig nem is fut az említett progi. És nem tudom feltenni egyszerûen. Mit lehet tenni?
http://forums.zonelabs.com/zonelabs/board/message?board.id=Off-Topic&message.id=8093
program control->main: felsõ medium-ra, alsó autora téve.
Utána a programsnál pl a Flash FXP engedélyezését átállítom kérdõjelekre, aztán megnyitom a flash fxp-t, és csatlakozok egy ftp-re akkor rögtön leáll minden. még néha felbukkan egy zone alarm ablak jobb also sarokban de semmit nem lehet csinálni.
Ha tudsz angolul akkor olvasd el ezt:
Link illetve a #473-as hozzászólástól.
egyébként közben rájöttem valamire:
program control->main-> ha medium-ra állítod, akkor nem kérdezi meg.
igaz azt irja hogy OS firewall is off.
A másik érdekesség, hogy pl flashFxp-nél ha kérdezni kell akkor lefagy, ha pl kisebb proginál, mondjuk bitlord, akkor meg ott a kérdés, rákattintok hogy allow, és engedi. nagyon nem értem hogy miért van igy:S
Ja és az outpost-ban is van antispyware.
ha más nincs akkor vagy visszatérek a régire, vagy kipróbálom ezt. kár mondjuk mert az ujban antispyware is van, meg amugyis jobb ami uj.
mindig lefagy ha egy program internethez akar csatlakozni és felbukkan alul hogy engedeélyezem-e. erre tudtok valamilyen megodlást?
köszi
György
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Steam Nick: adakiller
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nálatok (sem) müxik a 6-os ZA Security Suite-ban az Anti-spyware update?
"The Anti-spyware update task is not responding."
Az Anti-virus update viszont OK.
Ez normális? <#nemtudom>#nemtudom>
Enterprise 128K Forever!
a 5.5-tõl..nem bonyolultabb
De a Zone Alarm meglehetõsen elavult mind külsõleg mind a funkció hiánya miatt...
Én áttértem Outpost-ra szerintem ti is tegyétek azt... mérföldekkel jobb tûzfal az
tuti... sõt nincs is jobb nála
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Mit állíthattam be rosszul a ZA-van?
Mindenesetre, nekem eleinte aktív módban ment a töltés, most meg csak passzívban tudok tölteni, de arra gondoltam, hogy ebben az internetszolgáltató keze lehet benne. Lehet, hogy az IP címemet mások is használják, (amúgy dinamikus az IP-m)ezt olvastam egy helyen. Egyáltalán elõfordulhat ez dinamikus IP-nél?
Contemporary Country Music
Egy pár helyen azt írják, hogy a DC++ P2P progi nem mûködik együtt a Zone Alarmmal megfelelõen. Nektek errõl mi a véleményetek?
Nekem eddig jól ment...
Contemporary Country Music
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Hogyan lehet egy adott portot engedélyezni. h menjen rajta oda-vissza adatforgalom?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Fákjúal!