2926
Colin McRae 3
-
djcom #549 Hol van már a mára ígért demooooooooooooooooooooooo???????? -
djcom #548 Hol van már a mára ígért demooooooooooooooooooooooo???????? -
#547 Szerintem mar reggeltol erdemes nezelodni. nem tudom hol lesz kint elobb, de ezt a linket is erdemes nezegetni:-)
DemoDir -
#546 fasza:DD -
#545 Erre legkésőbb este megkapod a választ ;D -
#544 nemtudjátok hogy mikor körül adják ki a demo-t??
reggel vagy este? -
#543 En nem nagyon fogok flame-elni:))
A TDR-nel mar megvolt az abszolut csalodas es a dobbenet. Erre mar eleve ugy keszulok, hogy rossz lesz (szimulatoros szemmel). Ha esetleg meg sem, majd orulok:)) -
#542 savalo ruhat keszitsek az arcad hivek:) -
#541 Már alig várom, hogy ti szim-fanok elkezdjétek úgy istenigazából fikázni. Jó nagy flémáradatra számítok:))) -
#540 en hiszek a codekorntarnak en meg varom a 2cd-s patchet a TOCA-hoz:D -
#539 Ja:))))))
De en meg remenykedem:) Talan ujrairtak a programot... -
#538 Alex oket ez nem erdekli a a lenyeg hogy a kurzort hasznalva o legyen a hihetetlen kepessegu rally vilagbajnok:) -
#537 Ha a Demo olyan lesz, mint amiket a filmeken lattam, akkor engem nem igazan erdekel mikor lesz teljes... Sajnos.
Ha maradtak a TRD-es csille-fizikanal, akkor ugyan akkorat bukik, mint a TDR. Amiota megjelent, alig kapott 80% feletti ertekelest, es egyszer nem volt benne, a Top 20-as eladasi listaban... -
#536 és játék mikor lesz? -
djcom #535 Holnap lesz demo:))))))))))) -
#534 mhhmm dikkma te voltlal??? pedig poen volt semmi mas:) -
#533 Beta nincs valahol a neten? -
#532 biztos nagy volt a hőség, kicsit nem árt szellőztetni... -
#531 Az ajtó miért van nyitva? Netán Colin bá meglátogat egy bokrot?:)))) -
#530 nem, 100 hogy pc-sek -
#529 Ezek a képek nem PS2-esek? Elég fosok. -
#528 a colin2 hoz?
az egy pixelparádé volt...
itt már keksztúrhát vannak, igaz nem jobbak mint a xbox vagy ps2 verzióban...ez van ..ennek is örülni kell manapság PC-n!!remélem online mode lesz benne -
#527 na jo a kocsi torese, de azon kivul -
#526 na majd csutortokon beteszteljuk ha kint lesza demo vegre...en mar marhara kivancsi vagyok ra...mondjuk a pc-s kepek nem sokat fejlodtek a colin2-hoz kepest, vagy csak en latom ugy? -
#525 goldoltam benyomok pár új képet:
-
#524 keszulok is ra a flame tengerrel:)) savalo ruha csutortoktol kotelezo a topicban:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#523 arra még várhatsz, még csak csütörtökön adják ki a demo-t -
#521 és honnan lehet tudni hogy minden autónak más hangja van? -
#520 mapping -
#519 a két verzió tökegyforma, az xboxoson van egy kis bump mupping, de csak ennyi. -
#518 PC -
#517 most melyikről beszéltek?
ps2 vagy xbox? -
#516 az az egy tetszik benne, hogy minden autónak tök más hangja van -
#515 a wrc2-höz képest tényleg szar, de miután elöbb nyomtam a cm3-at, így nem tudtam róla.. :))) -
#514 pfffffffff :))))))))))) a Marson kb. ilyen lehet a fizika, de itt mifelénk nem így megy egy autó :D -
#513 élvezetesnek élvezetes, csak kevés az autó benne.. -
#512 nekem az volt az egyetlen bajom, hogy irreálisan csúszott aszfalton is, amúgy a fizika egész a helyén van, nem olyan vészes az.. -
#511 lehet hogy en mlesz élethű az irányitás de nekem az is fasza ha élvezetes lesz!! -
#510 hát azér gondolom:)) -
#509 szerintem meg sokkal szarabb, nézd csak meg a videókat, ilyen elbaszott, dróton csúszkáló autót csak a TOCA-ban látni......