2926
Colin McRae 3
-
Toya #2763 http://www.hsw.hu/cmr3patch.shtml -
#2762 a hang se lett jobb? -
#2761 Hiába szórsz porcukort a szarra attól még szar marad:) -
#2760 megy, bár nem vélek felfedezni különbséget. -
#2759 es a patch megy neked? -
#2758 úgy wrc hogy az idei évre aktualizált wrc na!
lentebb írtak róla HC-gameről tölthető. -
#2757 wrc mod? -
#2756 De a játék azért maradt ugyanaz a szemét:) -
#2755 Kipróbáltam a wrc modot, rohadt jó videóbejátszások vannak a menüben. Eurosportról összevágott felvételek mennek, hatalmas borulások, ugratások vannak, az intró pedig nagyon bejön az eredeti zenével, ugyanaz mint ami az összefoglalók bevezetője. -
#2754 hát erz a patch kiirja, hogy nincs feltelepítve a colin 3
frankó -
#2753 CM4 fikázás élből nem azért van mert csak konzolra lesz,hanem élből azért van mert a CM3 is egy zsák szar,de nem izgatja a készítőket szerintük EZ JÓ...Akkor szerinted milyen lesz a Colin 4 ha ez a készítőknek idézem: LEGREALISZTIKUSABB RALLYFIZIKA ?:)))))))
Haggyatok már a colin3-al meg a peccsekkel,meg az egéyb: kinyerem a zaakatrészt és sirály a progi dumával...
Még az összes alkatrésszel együtt és az összes eddig megjelent (amúgy semmilyen fizikát nem javító,csakis hangprobléma meg némi fps növelési) patchel együtt is a program egy zsák szar marad az:
1. Ultragagyi fizika,vagy ha jobban tetszik szánkómodellezéstől
2. Test Drive 1-et sem megközelítő belsőnézet (értem itt a műszerfalat,kormányt,stb)
3. Ritkaszar kocsihangok (szerintetek ilyen egy rallyautó hangja? Engem inkább egy robogóra emlékeztetnek némi turbóhanggal megspékelve)
4. Kurvakevés beállítási lehetőség
5. Pixeltömeg menü (főleg a háttérben a videó)
6. szar videók (monnyuk elég móka amikor az ember nem odamegy hanem odacsusszan a kocsihoz...Biztos ezzel is,ahogy a fizikával is a síszezont reklámozzák)
7. Madárcsicsergés az aztán qrvafontos rallyban:)
Attól nő az adrenalin ugyi?:)
CarajoETR: Szerintem sem Jacek sem én sem semmilyen SZIMULÁTOR hívő nem fog megpukkadni mérgében hogy Colin 4 nem lesz pc-re mert a Colin 3 iszonyatgyenge fizikája után a készítők a Colin4-ről aszonták hogy MÉG A COLIN 3-NÁLJOBB LESZ A FIZIKA...Szal a Colin3 nekik etalon fizika szempontjából:)
Jobban csöpögnék akkor már a WRC2-re....
Voltam konzolos,és ha lenne stexem pc mellett lenne is....Nem vagyok ellene vannak olyan játákok amik nincsenek pc-n csak ps2-n és ellennék nagyon velük...De imádom amikor elkezditek hogy nemlesz pc-n Colin 4...Hurrá..Lehet jobban járunk..De ha neketek ez kell:
NEM LESZ PS2-N LIVE FOR SPEED:))))
-
#2752 honnan lehet leszedni? -
meggájver #2751 Hát igen. Volt benne irónia. Sajnos!Bár még sosem vezettem wrc-t, lehet, hogy az pont ilyen, és a cmr1 volt egy szar?? hm...gondolom, hogy ügyesek azok a pilóták, de szerintem azért hullanának mint a legyek ha ez így volna. -
#2750 remelem az vege ironikus volt:)))))))) -
meggájver #2749 Jóreggelt! Tegnap úgy belelkesültem, hogy még a hiv.jav.-t is lenyomtam, de a végeredmény az lett, hogy ő nyomott le engem! Kérte a CD-t konokul, amire nekem nem volt válaszom úgyhogy most hiv.peccsem sincs. ...azér kérte, hogy engem mint potyázót kiszűrjön? ...akkor genya nem?? Na mindegy marad az a 90MB-os izé amiről tegnap beszéltem. Már csak egy kis súly kéne, beton vagy vmi, hogy a kocsi a foldön maradjon!!
CMR3 istenkirály!!!! Az év szimulátora!! -
#2748 Szerintem menni fog. A sebesseggel semmi gondom nem volt. -
#2747 Dehogy teszem. Remalom;)
Amugy sem tartottam meg, meg a CD-ket sem erte meg. -
Huron #2746 AMD 700-ason 64mb-os geforce 256-tal 256 sd-vl hogy megy kb a colin? -
#2745 És esetleg nem tennéd vissza kipróbálni?:D -
#2744 Gozom sincs. Nekem max nehany orat volt fent a jatek, aztan leirtottam. -
#2743 és ezzel a patchhel már megy a játék a codec pack-ok uninstallálása nélkül is? mert én még mindig nem tudtam kipróbálni se a demot, se a teljes játékot, hiába szedtem le minden kódeket... -
#2742 ja megjelenik par honap elmegyek haverhoz akinek PS2-je van, es megnezem ok!!!
De valoszinuleg akkor mar mas nicken irkaltok majd mert eg a pofad majd:PPP -
#2741 ahoz egy 2cd-s path kelett volna:) -
#2740 namost ha konzolom volt !! akkor nem veszek konzolos ujagot!! konzolom megint akkor lesz amikor jon az uj generacio!
Te ezeket elhitted? ki irta? linkeld be! valami szakerto aki ezeket irta a Colin3-ra is?
ket unreg pocs:)))almodozzatok tovabb :D -
#2739 [HSW]
Megjelent az elsõ javítás a Colin McRae Rally 3-hoz.
A Codemasters kiadta az elsõ javítást a legújabb rally játékukhoz, a Colin McRae Rally 3-hoz.
A javítás a következõ hibákat orvosolja:
• A Controller setup mostmár tartalmazza a 'Return to Centre' opciót.
• A nem-angol mitfárer szöveg javítva az SBLive hangkártyás Windows 98-as gépeken.
• A hang hiba, ami a helytelenül beállított maximális lejátszási frekvencia miatt keletkezett, javítva
(ez javíthat a hangminõségen az alacsonyabb kategóriás hangkártyákon)
• Teljesítmény javulás a T&L-es kártyákon a csökkentett frissítési ráták miatt egyes effekteknél.
• Logikai hiba javítás, ami a hangkártya nélküli indításkor lefagyáshoz vezetett.
• A VSync probléma javítása.
• A Force feedback frissítésének értéke tovább finomítva.
• Az USA pálya 2. szakaszán a 1&2 angol mitfárer hibák javítása.
• Automozgas, fizika nem kerult bele ;) (Bocsi;-) Alexease) -
meggájver #2738 Sziasztok! Nemtom, lehet, hogy már volt szó róla.
Tegnap letöltöttem egy 90 MB-os packot, ami egyrészt néhány WRC kocsit kicserélt az idei dolgok szerint (pl. Mcrae nem Fordot vezet mer ott már a Martin ül, festések stb.),másrészt viszont ezeknél az autóknál a fizika is megváltozott, úgyhogy sokkal vezethetőbb lett (billentyűzettel játszom)Így sem mondanám tökéletesnek, de azért már emlékeztet azokra az autósjátékokra amikben még el tudtam vezetni az autókat a pálya végéig. Azt is mondhatnám, hogy kezd tetszeni. (jaaaj miketmondok!!!!) Ha valakit érdekel http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=524
Ha már mindenki túl van ezen akkor bocs! -
#2737 A grafikai valtozasok nem sokat szamitanak. Mivel az elozonek (Colin 3) semmi koze nem volt az auto mozgashoz, inkabb azt kellene beleepiteni.
Amit eddig lattam a Colin04-rol (filmet) az detto ugyan ez a szar:(( Bar probaltak kivagni a problemas reszeket (belsonezet, csuszag, ugratas, patkazas), de amit latni lehett, tisztan kiderult, hogy max kissebb allitgatasok voltak, de fizika nem kerult ala.
De nem is baj, hogy mar csak konzolra jon. Ott talan jo lesz, de nem mint rally, mert arra ott van a full hivatalos tenyleg jo WRC2. Szerintem attertek az "arkad" kategoriara, azoknak jo lesz (nincs WRC licence, sem rendes palyak, undorito, igenytelen belsonezetek, es persze semmi koze az automozgashoz).
A Coin3-bol a legparnas volt az a jarmu, ami talan a legkozelebb allt a valosaghoz;) -
#2736 már nem csúszkál annyira? loool akkor sínen fog futni:DDDDDD -
#2733 mivel semmi esely nincs hogy normalis gamet csinaljanak nem is olyan primko:)))))
te latsz javulast a TOCA ota ?:DDDDDDDDD -
#2731 :PPPP szeretem amikor a kis unreg pocsok ekkorakat tevednek:PPPPPPPP
Tobb konzolom volt mint kettotoknek egyutt veve:DD -
#2730 Véletlenül nem jött még ki patch ami orvosolja a codec problémát? -
#2726 hat ha ennyire biztos lennek benne megnyernem!!!
Ugyanis ez ugyan akkora foskazal lesz mint a 3-om!!
Mire szamitasz? soroljam? TOCA\CMR3\Indy mi kell meg nem most fognak jo jatekot csinalni:)))
Nem jon PC? nagyon helyes ekkora szaokat adjanak ki konzolra meg ott is bukta porba alazza a WRC2:))) -
#2724 "PC-seknek esélyük sincs erre" csak egy ket szanalmas hulyenek fog hianyozni akkora tragyadomb lesz!! -
#2721 Az Uninstall old meg mindent. Hasznalhatatlan program.
Ahogy az "autos emberek" nagyreszet ismerem, ugy is kulsonezetbol szeretnek autot tologatni. Arr ameg ott van a MS Rally Challenge. Sokkal szebb, jobb, latvanyosabb stb. Aki ilyet szeret, annak ugy is az a lenyeg.
Aki meg autot akar vezetni, mint szimulator, belsonezetbol, az mindkettot felejtse... -
#2718 Csákó
Letöltüttem nagy nehezen a 3 cd-t és nem megy tovább a betöltő képernyőnél esetleg kell hozzá crack!
amse -
#2717 Valaki proszálta a demót? A kocsi istenkirály (bár irányíthatatlan, meg néha furcsa ötletei vannak a kerekeknek), de a hangok borzasztóak. Értem ez alatt, hogy a kocsi max fordulaton berreg valamit, egyébként meg szinte teljes a kusss. A véglegesben millen? -
#2716 Továbbra sem tud senki megoldást? Vagy csak senki nem olvassa a Topicot??? ··2712 -
Me Ga #2715 Ja, a #2618 szerint mindent kipróbáltam. Semmi eredmény... -
Me Ga #2714 Egy költői kérdés (azért ha valaki tud, válaszolhat): Kezdetek óta olvasom a topikot, de a codec problémával nem bírok.
WinXP, fent volt az ace pack. Nem ment a game. Ace uninst. Úgy sem. Klcodec fel, majd le. Semmi. Kidob a desktopra.
A Winfos újratelepítését kivéve valami ötlet? -
#2713 Na senkinek semmi 5lete ?