Barátok Közt Fanclub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
mert ez az igazi

klikk
Sas6
miért van az hogy ide senki sem ir?<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Sas6
Télleg? Én nem vettem észre de majd megprobalom megfigyelni😊

Web mester
Jaja!
Ma biztos izgalmas lesz a vége mert pénteken mindig az...!

Sas6
Én is kivancsi vagyok hogy a géza le fog e bukni. Meg hogy Miki osszejon e a Noraval.

Web mester
Ja szerintem is!
Én mindig nézem!

Sas6
Hello ide nem ir senki pedig jo kis sorozat.

Web mester
Mikor lesz újra Barátok közt?

akyyy
barát ne báncsd, õ szinkronizálta Mulder ügynököt tehát jó fej😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Web mester
Hát a Pali nagy pácba van!

Web mester
A Ricsi olyan szerencsétlen!

Tarajos Sül
Mé meghalt a Tilda?

Én azt utálom hogy a Barta mindig megmenekül!

Amugy nem szabad elfelejteni,hogy a valodi életben nem ilyenek a szereplök!
Ezt szerintem néhány ember eltulozza!
En Magdi nenit egy szivlapattal utnem agyon.
Kiderül hoyg Tilda halálát a házban mûködõ Barta a köcsög bártulaj okozta...

Tilda megtört férjének eszébejut mit mondott neki a régen a mestere, elõveszi ídesapja által reáhagyott vattacukor vágó bicskáját és uccu neki!
Szabi84
Szarból várat...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Egyszer már felvetették de most megint felvetem én...

Szerintetek milyen lenne ha a Barátok közt köv. részét Tarantínó rendezné? <#smile>
Szabi84
Én ezt a sorozatot mindig a Jóbarátokhoz hasonlítom(pedig nem kéne).Szerintem (most nem akarom fikázni) DE: A Jóbarátok reklám elötti részében több ötlet van mint a 20ezer részes Barátok Közt összes részében. A színészi játékról meg inkább ne beszéljünk egy-két színészen látszik, hogy profi pl.Miki,Barta a köcsög bártulaj-nem tudom mi az igazi nevük, de a többieknél még Dolph Lundgren is ezerszer jobban játszik a legutolsó ZS kategóriás filmjében ahol egy szót sem szól és kiírtja a fél emberiséget. Néha azért 1-2 részt én is megnézek 1 hónap alatt.Ennél a sorozatnál tökmindegy mikor kapcsolódsz egy részbõl megismered az elõzményeket és rájössz az elkövetkezõ egy hónap történéseire. De kikapcsolódásnak azért nem rossz a sorozat, ennél szarabb azért ne legyen.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tarajos Sül
Szerintem nem kéne ilyen butális rész hogy vmi van a Tilda gyerekével vagy vele

Tudom azért csinálják,hogy izgi legyen és többen nézzzék!

De én akkor is nézném,ha szép nyugodt sori lenne!
szacsi
(((:
jajjajjj, tök izgi, vajon milesz a mónival meg az imrével?

O-:

:-O http://www.ashes.hu O-:

Dynamic
Noémi nemszép, dudaorrú.
Super Mario
Jó lenne a sorozat, mert jó története van, de annyira látszik, hogy színészkednek, nem élethûek. A Noémi meg katasztrófa!

https://supermario4ever.wordpress.com

Sztem király sorozat !! A nõk a legjobbak (Noémi és Emma rulez!!!)

Marygirl
Mióta festi Tilda így magát?O_o

Marygirl
Azt hiszem 8 év

Breki33
magdinéni pattogása a legjobb benne P

már persze tiviben
igaziból beszólnék
wizy
mittudomén😄 sok😄
apum most elõször nézi a barátokköztöt, de már az ötödik percben kiborult, hogy valaki üsse már le azt a magdinénit, meg hogy pattog már, vili bácsi is miért nem ütötte még le azzal a deszkával😄D

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

N1ggA
hány év van Imi és Mónika között?

Spread De Love!

Breki33
hm?
SoDI---
Eddig nem hittem benne, hogy ebben az országban pénzkérdés a házassági hajalndóság.

Életkorfüggõnek gondoltam. De hány 20-22 éves lehet ez a csávó max... Tehát úgy néz ki, megint tévedtem...

Pénzkérdés. Pénz kell hozzá, hogy nyugodt szívves legyed, nem érettség.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
BAZZEG!!

Hogy én mikrõl maradok le!!!

Ezek ketten összeházasodnak?!!

cikk

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Marki
Nemtom, nem hallottam róla

KoЯn

Sephi
Nyilt meg egy Anyatok Koszt topic vagy az regebbi hahh?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Marki
16 körül???

KoЯn

Mike
Hány éves Danika?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Marki
Én is a nõk miatt nézem, de azért vann benne 1-2 jó p..a!

KoЯn

Jano
Pedig de jó néha rajtuk röhögni (mármint a béna szereplõkön)! Én önfeledten szoktam könnyezve nevetni rajtuk, meg a totál idióta történeten.

Beverly Hills 90210 rulez!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Ertelmetlen baromsagh... en nem tudom tenyelg mit lehet benne elvezni mindig van valami ismetlodo tema es egyfesz uj es uj szereplok jonnek. Regeben bevalom neztem de csak aze mert nem volt szobamba TV oszt nah de jaj mivel pocsekoltam el az idomet😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hogy nekem mekkora hányingerem van ettöl a magyar szutymalék sorozattól....
Az valami hihetetlen. Szerény agyammal nem vagyok képes feldolgozni, hogy valakiknek (a fél országnak) tetszik ez a hígfos....
Pfff..

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lazarus
Olyan lelkiismeret furdalásom van hogy 1 részt sem hagytam ki 😄
I.C.ram
annak a csajnak olyan parasztos tajszolasa van mint az allat es ilyet rakjak be tv-musokba musorvezetonek szornyu
I.C.ram
aki ezt nezi az szegelje magat
Sephi
Az milyen progi ?😊

Még ez is jobb mint a lémszpáj (huhúú de ideges vagyok arra a progira😄 )

most olvastam vissza hát itt minden van csak barátok közt nem nem is baj mert utálom

Barátok közt SUXXXXXXXXXXX
most látam az MTV-n egy héber reklámot amiben Novák Csaba (nem tudom az eredeti nevét) a barátok köztböl egy Orange reklámban ül egy motoron
mateos
te peti !!! mé nem mondtad h Andrea a barátnõd volt ?? most h intézzem üzleti ügyeimet ??? barbi hivj egy taxit !!!! nem ákos !!!! te fogod vezetni üzleti ügyeket mostantól , nekem most el kell mennem cselédünjhöz szerelmet valani 😄

(kitaláltam)
Sephi
Nem nem😊 Pedig jaj de jo lett volna😊 Egyik haverem jovoltabol aki ismerte nagyon jol es voltunk egy buliba meg pesten es akkor meghivott magahoz alszani😊

Jano
Úgy érted, hogy... Te meg Õ.... hogy voltaképpen.. Lefeküdtetek?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Hat en legalabb vilaga kurtiolhetem hogy aludtam a Barbinal 😊)) O a Eszter a sorozatban😊

mateos
😄DDDD ez a vinyó durva