114
Barátok Közt Fanclub
-
Marlboroman #114 Szvsz. :) -
Marlboroman #113 Nem hal meg, mert fontos szereplő. -
#112 én is :D mikor láttam az előzetes hogy megölik utána meg hogy megfenyegeti a művezető tudtam egyből hogy ő lövi le :D tényelg most meghalt? :S kedvenc szereplőm volt... remélem életben marad. -
Marlboroman #111 Hú én tudtam hogy a művezető ölte meg. -
#110 jaja jó lenne. -
#109 ezt a topicot be kéne zárni guyis amásikba töben irtak...:S -
#108 NA vajon ki lessz a gyilkos :))) -
#107 András jol megfogja fogni a gyilkost ott a korhazban :DD -
#106 Maya a neve :D -
#105 najó mutasd a cash-t és elmondom :D -
#104 Előtte, mi? Hát én se most jöttem le a falvédőről, ember! Egy lószaft!!! :D -
#103 csakis privátban, de előtte a pénzt és egy szerződést, hogy nem adod tovább különben... :D -
#102 Hú, fizetek neket tízmillió Eurót, ha megmondod!!! -
#101 Jajj végre nem kell titkolóznom. :D (bár azt nemtom melyik részben derül ki)
[tudja ki volt és mindenki ezzel nyaggatta a környezetében] -
#100 Szerintem az a csaj volt, akivel félrelépett. Mittomén, hogy hívják. -
#99 Hát nem tom.
De sztem Andrást, Zsófit és Claudiát abszolult kizárom mert nem hinném hogy ok képesek lettek volna erre. Meg hát biztos hogy nem ok kuldozgettek olyan szarságokat. -
#98 az dagadt vot és alacsony, ez meg magas és vékony -
#97 azaz ővolt sztem is -
#96 Már csak 2 ora és 10 perc :D jeeee
Már készitem is a popcornt mingyá :D -
#95 Majd ma kiderül. -
#94 :D nem hinném hog megbocsátanak neki annyiszor megbocsátottak már neki szal... -
#93 sztem meg vki full ismeretlen uj szereplő, miklos nem hal meg, és igy kibékül mindnekivel:) -
#92 Sztem nem.
Szerintem az az építésvezeto akinek csak 10 rugot adott. -
#91 jajj ez a sok barátokos topik -
#90 sztem a Fenyvessy lőtte le a miklóst -
#89 xDDDDDDD -
Prof William #88 Miklós önmagát lőtte le. Ugyanis a jövőbeli énje visszautazot az időben és hirtelen meglátta magát a parkolóban. Mit tegyen?
Ha a múlt Miklósa észreveszi őt akkor Időpradoxon jön létre és összeomlik a Tér-idő kontínium s megsemmisül a világegyetem.
Igy a legyorsabb megolást választotta lelőtte, persze nem halálosan.
Micsoda dolgot történnek a felszin alatt csak oda kell fiygelni... -
#87 Ma végre folytatódik. -
#86 " A rendőrségnek nincs könnyű dolga, hogy kiderítse, Miklós életét számos ellensége közül ki akarta kioltani. Persze a ház lakóit sem hagyja hidegen a merénylet: mindenki azon tanakodik, ki lőtte le a férfit. A lehetséges elkövetők listája igen népes, és gyorsan változik. Claudia és András mellett még Zsófi neve is felmerül a gyanúsítottak között, hiszen mindhármuknak volt indítéka a bűntény elkövetésére. Végül egy váratlan esemény derít fényt a tettes kilétére. Közben beigazolódik a gyanú, hogy Norbi tényleg nincs jó hatással Tónira." /port.hu/ -
#85 wow -
#84 [spoiler] hellosztok ez tok jo mert nem latjatok csak ha kijelolitek:)) -
#83 ocsmány a megjelenése :broáf
haja undorító, mellenincs, ruhája is gáz. -
#82 Áh, nemértesz te ehhez :D
Majd amikor a kicsicicis csajjal végre összejön, és a bimbódzó kapcsolatuk virágba borul, akkor majd jönnek a rend kemény őrei, és bilincsbe verve elvezetik :)
Majd csak figyeljétek meg :P -
djukel #81 Ennel a sorozatnal is lamantiok irjak a forgatokonyvet? A Toni gyereket nagyon elfelejtettek javitoba vagni a kocsilopas miatt. -
#80 nem sok melle van... de még fejlődhet... -
#79 megvan az email cime is ha kell:D -
Szolnokboy #78 szép ez a kis csaj nagyon -
#77 -
#76 nah itt vannak aképek, áhh:DDDDDD -
vg #75 Fuuj, de perverzek vagytok! Hol vannak még képek?