Magánszemélyeket is célba vesznek a lemezkiadók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. . . . . . . . . . ./´¯/). . . . . . . .
. . . . . . . . . .,/¯ ./. . . . . . . .
. . . . . . . . . /. . /. . . . . . . . .
. . . . . /´¯`/'. .'/´¯¯`·¸ . . . . . . .
. . . . ./'/. . /. . /. . /¨. /¯\. . . .
. . . . ('(. . ´. . ´. .¯´/'. .'). . . .
. . . . .\. . . . . . . . .'. . /. . . .
. . . . .'\'. .\. . . . . ._. _/. . . . .
. . . . . . \. . . . . . . (. . . . . . .
. . . . . . . \. . . . . . \. . . . . . .
a Warcraft III ISO-t "a waldorf saláta és elkészítése".bin-re...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Magyarorszagon mar csinalnak hasonlo akciokat. Az MP3PORTAL mar megszunt, pedig csak linkek voltak rajta.
Kimentek az oldal uzemeltetojenek a lakasara hazkutatast tartani. Meg az is lehet, hogy penzbirsag vagy esetleg borton lesz a buntetese.
Az interneten SENKI sem maradhat nevtelen, elobb vagy utobb mindenkit megtalalnak akit akarnak. SAJNOS!
Eleg remenytelen marhasagnak tunik, meg ha csak az altaluk emlegetett nagykalozokat fogjak is perbe ...
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/