p4-es procik hűtése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Max. 1-2 fokot számít, de ha rossz helyre kerül, füstõl elfele az alaplap.
Minden normális hûtõn van paszta, márkásabbakon nincs, de a csomagolásban van egy kisebb tubusnyi.
Én a Cooler Master Vortex Dream Silent hûtõt (kb. 6000) javasolnám. Olyan ami lehût egy forró (prescott) procit, nem hangos és megbízható, nem nagyon van ólcsóbb.
coolert cserélnék (amikor bekapcs gép, elég hangos; de aztán pár perc alatt szépen elhalkul.), mindegyik típuson van paszta ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Végre lecserélem a gyári 3GHz-es pentiumom marha hangos hütöjét.
Van két típus:
Primecooler Hypercooler II+ illetve Igloo 4370 TC. Mind a kettö 4500Ft körül van, a HCII+-nak van kivezetett potija és én tudom állítani a fordulatát.(Ahogy nézem ez a HCII+ egy Zelman koppintás)
Ha valakinek van tippje, hogy melyiket vegyem, légyszi segítsen!Köszi!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ingyen van ? Mistralban gyengébb gyári hûtõt láttam 3 ezerért (ez rézmagos volt, és körbevették azt a bordák).
A dobozosésrt meg 4 ezerrel többet kérnek, nekem a papírdoboz (amit kidob az ember), nem ér annyit.
Egy Glacialtech Igloo4360 lett véve rá (3 e), érdekes módon azzal semmi probléma nem volt. Fém kerete van, és egy rúgos leszorító karja, amit könnyen le lehet zárni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy Celeron D-s gépet szereltünk össze tegnap. Alapban is nehezen lehetet lezárni az egyik kart a hûtõn, de mikor szét kellett szedni, mert nem ment a gép (egyébként az atx2-es csatlakozó nem volt bedugva), elpattant a kerete. Pedig nem nagyon erõltettem. Lehet kidobni, mert külön nem lehet hozzájutni kerethez, ugye ? És ezért kérnek 4000 Ft-ot !
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A bordát már többször kiszedtem, néztem pontossan ileszkedik -e és nem láttam ferdeséget. Sok paszta sincs rajta, és biost is frisítettem. Külsö hõmérõ nincs még bekötve (nincs hõmérõm még) jelenleg 52 fokos a proci 47 a system (bár ide beraktam 2 systemventit is).
2. ha sok a zsenya a proci és a borda közt az se jó
3. Frissits BIOST az abiton, abittal mindig voltak gondok hõmérés ügyileg... nekem anno BF6os mért folyton hülyeségeket.
4. Gyári hûtõvel alap teljesitményen 40körül kéne tartania a procit, ha ennyit mérsz akkor lesz jo.. btw, a külsö dióda, és a belsõ procihõmérõ miket mér?
Segítségeteket kérném.
Intel 1,6A proci gyári hûtõvel baromi meleg kb 52-53 fok terhelésnél: 60-62. A systemhõmérséklet is hasonló. Mindez alaporajelen, bár tuningolva (2,25GHz) is ugyanennyi. Az alaplap Abit BD7-II, a proci rendesen felfeküdt az alaplapra, szilikonpaszta van használva. A hõt biosban és win alatt is néztem.
Valami ötlete van valakinek?
Harek
de majd 10 ropiért nemhiszem hogy szar...plusz réz plusz halk
ennél jobb hûtõ felesleges P4-re
Az általad becélzott 2.8GHZ-hez 164-es FSB kellene....hát nemtudom... lehet meggondolandó lenne inkább egy 2.2(400)Northwood nem ?
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010