340
PLZZZZZZZZZZ
-
#36 ld. 30-as hozzászólás + ha érted nyelvet egyszerûbb a tananyag, mint otthon! (kiv. fizika, legalùabbis nekem:-)) -
#35 Mo-n is ugy van (3 bukas). De ennek semmi koze a 60%-hoz. Nalunk is anno a gimiben 60%-tol volt kettes. Az egyes nem azt jelentette, hoyg 10-20-30-X %-ot ertel el, hanem azt, hogy nem volt elegseges a tudasod. -
#34 Itt is 3 után van repeta, nem? -
#33 mindig görcsölök ha biziről van szó -
#32 kis okoska....(nemmindenkinek van) de aki érdeklődik.... -
#31 akkor ne görcsölj!!! és egyébként is csak három bukott tantárgy után ismételsz évet!!!! legalábbis 5.-ben így van! -
#30 hát igen, min. a 60% kell tudni! Viszont csak három bukott tantárgy után van osztályismétlés! ja, és én úgy tudom, hogy nincs pótvizsga ebben a suliban, mateos! -
#29 Egyebkent meg ez a 10-s rendszer 6 alatti bukassal csak a kiskoruak teljes lelki terror alatt tartasara jo, mint emlitettem volt alant. -
#28 tetves nyomorék mocsok brüsszel -
#27 átszámitva , MONDOM......átszámitva magyarra -
#26 En meg mar azt hittem amott. Bujocskazunk-bujocskazunk? :D -
#25 ez inkább Mateosnak szólt -
#24 hát nem mindegy, hogy 5-ből 4.3 vagy, 10-ből... -
#23 Jó, hát én meg itt vagyok. -
#22 pontosan !!! -
#21 itt a tetvas Brüsszelben :) -
#20 Magyarul nagyobb eselyed van bukni, mint atmenni. Ez egyebkent nem tesz jot a lelki fejlodesnek, mert ha itthon valaki megbukik, az ugye 1-es. Kint meg az 5-sel megbukottak biztos lenezik a 2-sel bukottakat. Stb. :D -
#19 romániában 4-től 10-ig van, de adnak kettest is a gecik.... -
#18 hol???? -
#17 tökmind1 , átszámitva ugyanaz -
#16 nem akarok beleszólni, de itt a 10-es a legjobb jegy! 6 alatt bukás... -
#15 :) bárcsak nekem is ezek jutnának eszembe :) -
#14 Bios?
Erről csak ilyenek jutnak szmbe, hogy Softmenu, Award, meg CMOS -
#13 nem csak má olysoxor megszivattak tanárok , h izgulok...de ha netán pótvizsgáznom kell bioszból akkor megölöm tanáraimat -
#12 Nem. Most fog belehalni :DD -
#11 hülye
az iskola az életed? -
#10 basszus görcsöl a gyomrom...de eszméletlenül...nemtok rendesen levegőt venni -
#9 :) hál ég nemvagyok osztály első -
#8 Így van!
Az osztályelsőnek is azt mondják a szülei, hogy "Javítani mindig lehet, fiam!". :D -
#7 jah tényleg... :D erre nem is gondoltam , szal ha megbuknék akkor arra kell gondolnom , h semi baj csak 4 jegy hiányzott volna , h a legjobb legyek :) -
#6 He kettesre állnál, akkor sem kell elkeseredni.
A 2-es a negyedik legjobb jegy! :D -
#5 ez nálam normális jelenség.... :)
azé remélem h Bioszbó nem kell potvizsgáznom..1ütesen 4,3 ra állok -
#4 Az szar. :)
De csak nem kell izguli, vagy? -
#3 jah...voltam ma reggel suliban azt mondták h délután lessz...addis ideggörcsöm van :) -
#2 Mér, rájöttél mikor van a bizioszti? -
#1 mingyá megyek be bizonyitványomé drukkoljatok
(topicot 5 óra mulva lehet törölni)
addigis drukk