340
PLZZZZZZZZZZ
-
#340 kösz -
#339 najólvan -
#338 7,5 átlag , jupééé -
#337 azthittem h megbukok....de 7 est kaptam belőle !! -
#336 Csak kóstolgatom az öreget :D -
#334 amiért indítottad a topicot
megbuktál bioszból? -
#333 jó tudni !! -
#332 :) hö eről nem is tudtam , :) de nekem mind1 -
#331 Megbukott -
#330 miből ? sokminden történt :) -
#329 Mateos
végül mi lett? nincs kedvem végigolvasni most -
#328 elöbb mi m1ünk :)) -
#327 ha megyünk is, majd auguszus közepefele... vagy szept. elején. előbb ti jöttök ide :))) -
#326 mikor jössz? ha most, akkor valszeg elkerüljük egymùast, lassan megyünk haza -
#325 többen elbuknak mig könnyeb az anyag -
#324 ok -
#323 mateos: HA egyáltalán megyünk, és elmegyünk Brüsszelbe, akkor keresek valami netcafét és szólok, hogy keressük meg egymást :) ipszilon ez rád is vonatkozik :)))) -
#322 ahogy a franciák is -
#321 azt h kemény a tanagyag de megtanulják
-
#320 de ez 90% most mi? mit bizonyít? -
#319 vazze ennyit irni 1 nap alatt -
#318 gyere látogass meg minket ha gyüssz :) -
#317 te kezdted érettségi témát :) -
#316 nem megy a külföld innen rendesen, azért kérdezem... köszi, a térkép elég a tervezgetéshez :) de asszem kell a 2 zóna.. spanyolország kimarad, de a benelux terület érdekel :))) -
#314 hogy jön ide az érettségi? -
#311 1 szót se szóltam belgákról :) -
#310 át is mennek Franciaországban! most ne a belgakat nézzed! mert az teljesen más! -
#309 osztrák érettsigizők több mint 90 % átmegy érettségin , szal akkor a franciák is megtudják csinálni , pláne ha könyebb -
#308 nem is én mondtam, hogy "mocsok franciák" -
#306 zsepi: hol lehet utánakérdezni-nézni a zónáknak? mi úgy terveztük, hogy akkor megyünk tovább, ha az adott várost meguntuk... (1-2 nap), és mindig akkor találjuk ki, hogy hova...
mellesleg 1 hónap nyaralásra-utazgatásra a 70K+ kaja-költőpénz nem is rossz... -
#305 a francia érettségi is nehéz!! biztos könnyebb, mint a német vagy az osztrák! de afrancia sem piskóta! -
#304 hova ? -
#302 hát én nem ennek kezdtem...de tény, utálom őket :) -
#301 bocs, azt hittem, hogy még miondig Franciao.-ról van szó -
#300 na ebből is franciautáló topic lett ? :DDD -
#299 ugyan... -
#298 német , oszták oktatást ne hasonltsd össze franciával.....haverom , angolból , oszták suliba ment...KÖKEMÉYN !!!! nehezebb vagy majdnem olyan mint a magyar !!! szal inkább ne hasonlitsuk össze franciát osztrákkal! -
#297 csak azt utálom, amikor amcsi érettségivel simán megadják a nyelvvizsgát és még az etegyemre is vihetsz pontokat! holott köztudott, hogy az amcsi érettségi egy nagys zar! egy magyar 8.-os simán meg tudná csinálni!
a franciai érettségi nehézsége meg hasonlít a magyarra! -
#293 mégszéphogy nem , hál ég :) -
#292 bezzeg amerikából hazajössz és simán felvesznek!! legalábbis tavaly még így volt! idénre ezt is megváltoztatták!
ha franciából jössze alapból kinéznek, mert Franciaorszagban tanultál! nem a teljesótményről van szó!