177
Nagyon meleg van!
-
#57 nem egyszerűbb lezuhanyozni vmi hideg féle vízzel? kicsit gyorsabb..:) -
#56 ez jóó:)) a tök vizes póló is bejön...:) -
#55 kapnak egy csomó pénzt -
#54 hm, én a következőt csináltma, és egész kellemes tőle a szoba:
az ablakot totál kinyotottam, redőnyt 3/4-ig leeresztettem
a függönyt egy kis nehezékkel kitámaszottam (4*két, három cd)
ÉS a legfontosabb:
Egy venti, ami 3 fokozaton van, és mozgása elé egy lavor víz. Mivel párolog, ezért hűvosebb lesz a szobában.
-
Lanyaworks #53 emberek, próbáljátok ki, amit én is szoktam csinálni:
engeded a csapból a vizet és az egész testedet bevizezed és NEM törlöd le magadról, hanem hagyod, hogy megszáradj (érdemes addig állni). az arcod is legyen vizes, mert ott érzed a legjobban a hőelvonást és hamarabb javul a közérzeted.
ha ez 2-3-szor megcsinálod, akkor 33 fokos hőségben már szinte fázni fogsz! én legalábbis felveszek egy pólót, mert hideg lesz már a bőröm tőle.
az igaz, hogy nálunk klíma is van, de ezt a "fürdést" éjjel szoktam csinálni, amikor hajnali kettőkor már nem mehet a klíma és akkor is minimum 32 fok van bent a szobában, meg kint is -
#52 nem vihar lesz:D -
#51 az égből meg villámok csapkodnak melletted:)) -
#50 legjobb, a víz melegebb mint a levegő. -
#49 esőbe is lehet fürdeni -
#48 holnapra asszem esöt mondott...(pont mikor mennénk a balcsira) -
#47 ez jó:) -
Jhon Balu #46 nagyon -
#45 Rohasztó meleg van, megyek leköltözök a garázsba, igaz nincs NET, de legalább nem fekszek ki... -
#44 én szeretném ha 40 fok fölött lenne a hőmérséklet három egymás követő napon...akkor lenne 3. fokú hőségriadó, és állítolag költöznénk a sportcsarnonokba:DDD lenne egy kis "élet" itt -
#43 strand, tó vagy bármi.....de csak a város jut:( -
Alíz #42 Úgy szeretnék a Balatonon lenni. -
Sheva07 #41 bazd mg én ma jáccottam edzőmeccset 5-kor majd meg haltam...volt vagy 40 fok
de azért jó hogy végre ilyen meleg van!!!!!!!!! -
kovpeter #40 Én is kedvelem ezt a hőséget. Ilyenkor érzem jól magamat. Még melegebb is lehetne. Azért mondjuk a 60 fok már sok lenne. -
#39 Biztos nehezen bírják. A sisakuk úgy van kialakítva, hogy szellőzzön, illetve isznak is menet közben (bár ezeket lehet, hogy tudod, tudjátok). Persze gondolom idővel szokják is a körülményeket.
Ui.: Azért a rajt előtt mellettük álló lányok télen is leizzasztanák őket. -
praksi #38 ehh, ez itt a földi pokol... -
#37 van, izzadnak, mint a ló. -
Emmegki #36 Tényleg, az F1-es pilóták hogy bírják ki a hőséget? Van vmi hűtésük? -
#35 Lehet, hogy betegség, de én imádom ezt a hőséget, pedig nem is vagyok nigger!:) -
#34 mi 35 fokos??? itt már fő a desztilált víz -
qper #33 Szeretném ezen fórumon keresztül is mély együttérzésemet kifejezni mindazon F1 szurkolóknak, akik vették a fáradtságot (bátorságot) és kimentek aszalódni a Hungaroringnek nevezett grillsütőbe. Borzasztó milyen durva idő van, szerencsétlenek meg kint izzadnak a napon.
SZerintem kész hőguta és bőrrákveszély, de hát ők tudják. -
#32 te tényleg beteg vagy, mi finom van a 30-35 fokos hőségben? -
#31 Finom meleg van végre! -
#30 itt az sincs :) ilyen luxus cuucok teljesen fölöslegesek egy megyeszékhelyre végülis csak top3-as turista célpont :((((((((( -
#29 Ne is mondd, tegnap jöttek az önkormányzati járdatisztító gépek, de csak verték fel a port ebben a p*csamelegben. :/ -
#28 Hoooool? -
#27 a f@szért nem locsolják az utakat? szerintem nincs is a városnak locsoló kocsija :( -
#26 egyetértek -
#25 qrva meleg van -
#24 na mivan, -
#23 hogy bírod ki? -
FFX #22 nyekem egy sincs :((( -
#21 itt 1 van, sajnos....szegén ygép:(:(:( -
#20 2 venti tart életben -
#19 szunyogok se jönnek be:CCC -
#18 szegény teknőcöm megfő a vízben:)