Meleg van!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
az ablakot totál kinyotottam, redõnyt 3/4-ig leeresztettem
a függönyt egy kis nehezékkel kitámaszottam (4*két, három cd)
ÉS a legfontosabb:
Egy venti, ami 3 fokozaton van, és mozgása elé egy lavor víz. Mivel párolog, ezért hûvosebb lesz a szobában.

engeded a csapból a vizet és az egész testedet bevizezed és NEM törlöd le magadról, hanem hagyod, hogy megszáradj (érdemes addig állni). az arcod is legyen vizes, mert ott érzed a legjobban a hõelvonást és hamarabb javul a közérzeted.
ha ez 2-3-szor megcsinálod, akkor 33 fokos hõségben már szinte fázni fogsz! én legalábbis felveszek egy pólót, mert hideg lesz már a bõröm tõle.
az igaz, hogy nálunk klíma is van, de ezt a "fürdést" éjjel szoktam csinálni, amikor hajnali kettõkor már nem mehet a klíma és akkor is minimum 32 fok van bent a szobában, meg kint is
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de azért jó hogy végre ilyen meleg van!!!!!!!!!
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
Ui.: Azért a rajt elõtt mellettük álló lányok télen is leizzasztanák õket. <#hamm>#hamm>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
SZerintem kész hõguta és bõrrákveszély, de hát õk tudják.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.