66
Vigyor Igor és társai
-
#66 hmmm, adtál egy ötletet.......... -
#65 mondjuk hozzá kell tennem (szakmai szemmel nézve), hogy a nagycsöcsnek meg a hosszúhajú barnának nagyon jó hangja van (nyomtak egy karaoke show-t is, ott is lejött), de a világ legjobb hangja is kevés hozzá, hogy ebből a szarból élvezhető alkotás legyen
ez direkt gagyi, hogy mindenki megértse -
#64 ER levlistán lett toborozva.. többet sajna nem... de ha írsz nekik levelet, lehet, hogy megadják a címét ;) (ha nem tartják meg maguknak...) -
#63 Tisztelet a kivételnek, persze (Tehát nekünk ) -
#62 a leányzó segge az utóbbi évek egyik legtökéletesebb darabja, amihez szerencsém volt, sajnos csak képernyőn keresztül.....
tud róla valaki valamit? -
#61 Mert a nép meghallgat és megvesz minden xart, amit elé raknak sajna... -
#60 ezvan. meghívták őket, és ott pléjbekk a szokás. a leányzó is vendégművész volt :) (a levlistán toborozták a fellépésre :)) ) -
#59 erről beszélek, gagyi volt, és hánytam ahogy a sok értetlen nagyi ritmusra tapsolt.......... -
#58 pléjbekk volt, amit a Zenekar nehezen visel... -
#57 ER Luxori fellépéssel kapcsolatban annyit, hogy a levlistán leírták a hátterét a dolognak... :) -
#56 Emil rulez kúl, bár láttam őket a Luxor sóban, na azt kihagyhatták volna........ -
#55 Bár azért vannak kivételek, akik még tudnak is zenélni... -
#54 Hát ja még anno gimiben fellépett egy suli-bulin a Kozsó gyerek nálunk is. Kicsit pont olyan volt a fogadtatás, mint amire számítani lehetett. 40-50 ember csápolt elöl, a többi 2500, aki eddig nyomta a dancet, akkor hirtelen kiment dohányozni... :)
Szerintem szánalmas az egész magyar ''zene''. :P -
#53 naja, Est FM-en pl. van sok értelmes beszélgetés is (a sok jó zene között), de az XY átlagembernek már túl durva, ő csak dobolni akar a kormányon vezetés közben, nehogymá járjon az agya valamin........ -
#52 :D Ja, a kis gennygóc.
Dehát vmibű meg kő élni! -
#51 mondjuk 200 millioval a zsebemben en is pink ben latnam a vilagot :D -
#50 nemvolt eleg pénzed... -
#49 az a pénz szeretete, az "ember", "rajongó" és "arc" szavakat pénzzel helyettesítsd be :D -
#48 42 első sora igaznak tűnik... plusz tegyük hozzá: nagyrészt igénytelen, és eszébe se jut, hogy eltekerje a rádiót a *.* FM adóról... ahol viszont ezt hallgattatják vele :) -
#47 Kozsó.
Egyszer volt alkalmam "élőben" megnézni a fellépését. De sajnos nem éreztem azt a szeretetet, amit magyarázott... -
#46 magyar CD-k 2K körül vannak, külföldinél meg messze érdemes elkerülni a megasztor szintű bulikat :D -
#45 Kozsó saját magán kívül senkit nem tolt egy évnél tovább, mindenki otthagyta.....
De mindegy is, mert ha pl. tovább is csinálják, a "rajongók" úgyis megunják egy éven belül, mert jön egy másik ugyanolyan, csak új..... -
#44 hat akinek szamit 4-5K az tuti meghallgatja mit vesz :D -
#43 hat ha szarok akor 1 ev :D mert befuccsolt az uzlet es nemtolnak bele tobb penzt.
a 3-4 evet meg koso mondta, a zeneiparhoz meg azert tuti hogy ert, kulonben nem lenne ennyi igenytelen szar a szarnyai alatt :D meg nemtomhanyszaz millaja sem... -
#42 a nép nem kíváncsi rá, csak lusta
egy CD boltban van mondjuk 10.000 lemez, de az átlagember lusta belehallgatni valami tök ismeretlenbe (nehogymá véletlenül legyen valami zenei kultúrája), csak meglátja az ismerős pofikat egy borítón, kosárba vele, jó lesz, csak szóljon valami.... -
#41 1 év max
-
#40 artschi: ha a nép nem lenne rá kiváncsi, nem lenne ekkora bevételforrás... -
#39 3-4 ev annyi mido mig megeri oket futtatni aztan mennek kukaba -
#38 miért, te ILYENEKET? -
#37 Ti megnézitek ezeket a futószalagon gyártott zenekarokat és klipjeiket??? Ezeket a műanyag "bandákat", akik 1, max. 2 klip, jó esetben album(ok) után eltűnnek a süllyesztőben? Ki a jóisten kíváncsi rájuk?? -
#36 Ez a megfelelő szó rá! -
Garrett #35 hopp egy Alvinos :)))
íme itt a tökéletes megyar együttes: a név magyar Sugörendszpájsz- az idegen kifejezéseket nem megyarul kell írni?
A tagok is biztos valami hangzatos névvel lettek felruházva: daki meg ilyenek.
Az egyik csaj élből nem tud magyarul!! nem tom lehet hogy az a másik...az olvorláv (awul láb)
Volt "szerencsém" hozzájuk (valamelyikhez) egy ródsón (ez is ízes magyar kifejezésd) hát izé:
-Táncolni azt nwm tudnak ének playback de az igénytelen tömegnek más nem is kell!
Haladunk! Hajrá magyarok csak így tovább!!! -
RadeoN #34 DISZKÓS KURVÁÁÁÁÁK; UNDORÍÍTÓÓÓÓÓÓ FAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#33 Nézni már annál inkább. -
#32 Mert te miket hallgatsz? -
#31 Ki az aki ilyeneket hallgat, megáll az ész... :PPP -
#30 főleg a nagymellű -
#29 Honnan lehet letőteni?
-
#28 Ez a csapat nekem sokkal szimpatikusabb, mint a All4Love!! Én azokat nem "csípem"! -
#27 Bartók, Petőfi?? Na már értem, mi a bajod az HBO-val :DDDD