Sugar & Spice

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
hmmm, adtál egy ötletet..........

Riszpekk

FREAK
mondjuk hozzá kell tennem (szakmai szemmel nézve), hogy a nagycsöcsnek meg a hosszúhajú barnának nagyon jó hangja van (nyomtak egy karaoke show-t is, ott is lejött), de a világ legjobb hangja is kevés hozzá, hogy ebbõl a szarból élvezhetõ alkotás legyen

ez direkt gagyi, hogy mindenki megértse

Riszpekk

Efreet
ER levlistán lett toborozva.. többet sajna nem... de ha írsz nekik levelet, lehet, hogy megadják a címét ;) (ha nem tartják meg maguknak...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

artschi
Tisztelet a kivételnek, persze (Tehát nekünk )

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

FREAK
a leányzó segge az utóbbi évek egyik legtökéletesebb darabja, amihez szerencsém volt, sajnos csak képernyõn keresztül.....

tud róla valaki valamit?

Riszpekk

artschi
Mert a nép meghallgat és megvesz minden xart, amit elé raknak sajna...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Efreet
ezvan. meghívták õket, és ott pléjbekk a szokás. a leányzó is vendégmûvész volt :) (a levlistán toborozták a fellépésre :)) )

FREAK
errõl beszélek, gagyi volt, és hánytam ahogy a sok értetlen nagyi ritmusra tapsolt..........

Riszpekk

Efreet
pléjbekk volt, amit a Zenekar nehezen visel...

Efreet
ER Luxori fellépéssel kapcsolatban annyit, hogy a levlistán leírták a hátterét a dolognak... :)

FREAK
Emil rulez kúl, bár láttam õket a Luxor sóban, na azt kihagyhatták volna........

Riszpekk

Rincewind
Bár azért vannak kivételek, akik még tudnak is zenélni...
Rincewind
Hát ja még anno gimiben fellépett egy suli-bulin a Kozsó gyerek nálunk is. Kicsit pont olyan volt a fogadtatás, mint amire számítani lehetett. 40-50 ember csápolt elöl, a többi 2500, aki eddig nyomta a dancet, akkor hirtelen kiment dohányozni... :)
Szerintem szánalmas az egész magyar ''zene''. :P
FREAK
naja, Est FM-en pl. van sok értelmes beszélgetés is (a sok jó zene között), de az XY átlagembernek már túl durva, õ csak dobolni akar a kormányon vezetés közben, nehogymá járjon az agya valamin........

Riszpekk

Jano
:D Ja, a kis gennygóc.

Dehát vmibû meg kõ élni!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Laalee
mondjuk 200 millioval a zsebemben en is pink ben latnam a vilagot :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
nemvolt eleg pénzed...

FREAK
az a pénz szeretete, az "ember", "rajongó" és "arc" szavakat pénzzel helyettesítsd be :D

Riszpekk

Efreet
42 elsõ sora igaznak tûnik... plusz tegyük hozzá: nagyrészt igénytelen, és eszébe se jut, hogy eltekerje a rádiót a *.* FM adóról... ahol viszont ezt hallgattatják vele :)

Jano
Kozsó.
Egyszer volt alkalmam "élõben" megnézni a fellépését. De sajnos nem éreztem azt a szeretetet, amit magyarázott...

FREAK
magyar CD-k 2K körül vannak, külföldinél meg messze érdemes elkerülni a megasztor szintû bulikat :D

Riszpekk

FREAK
Kozsó saját magán kívül senkit nem tolt egy évnél tovább, mindenki otthagyta.....

De mindegy is, mert ha pl. tovább is csinálják, a "rajongók" úgyis megunják egy éven belül, mert jön egy másik ugyanolyan, csak új.....

Riszpekk

Laalee
hat akinek szamit 4-5K az tuti meghallgatja mit vesz :D

Laalee
hat ha szarok akor 1 ev :D mert befuccsolt az uzlet es nemtolnak bele tobb penzt.

a 3-4 evet meg koso mondta, a zeneiparhoz meg azert tuti hogy ert, kulonben nem lenne ennyi igenytelen szar a szarnyai alatt :D meg nemtomhanyszaz millaja sem...

FREAK
a nép nem kíváncsi rá, csak lusta

egy CD boltban van mondjuk 10.000 lemez, de az átlagember lusta belehallgatni valami tök ismeretlenbe (nehogymá véletlenül legyen valami zenei kultúrája), csak meglátja az ismerõs pofikat egy borítón, kosárba vele, jó lesz, csak szóljon valami....

Riszpekk

FREAK
1 év max

Riszpekk

Efreet
artschi: ha a nép nem lenne rá kiváncsi, nem lenne ekkora bevételforrás...

Laalee
3-4 ev annyi mido mig megeri oket futtatni aztan mennek kukaba

FREAK
miért, te ILYENEKET?

Riszpekk

artschi
Ti megnézitek ezeket a futószalagon gyártott zenekarokat és klipjeiket??? Ezeket a mûanyag "bandákat", akik 1, max. 2 klip, jó esetben album(ok) után eltûnnek a süllyesztõben? Ki a jóisten kíváncsi rájuk??

vizes
Ez a megfelelõ szó rá!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

hopp egy Alvinos :)))

íme itt a tökéletes megyar együttes: a név magyar Sugörendszpájsz- az idegen kifejezéseket nem megyarul kell írni?
A tagok is biztos valami hangzatos névvel lettek felruházva: daki meg ilyenek.
Az egyik csaj élbõl nem tud magyarul!! nem tom lehet hogy az a másik...az olvorláv (awul láb)

Volt "szerencsém" hozzájuk (valamelyikhez) egy ródsón (ez is ízes magyar kifejezésd) hát izé:

-Táncolni azt nwm tudnak ének playback de az igénytelen tömegnek más nem is kell!

Haladunk! Hajrá magyarok csak így tovább!!!

koszontem.

DISZKÓS KURVÁÁÁÁÁK; UNDORÍÍTÓÓÓÓÓÓ FAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Lteebee
Nézni már annál inkább.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

KeKKSZike
Mert te miket hallgatsz?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Rincewind
Ki az aki ilyeneket hallgat, megáll az ész... :PPP
mikike
fõleg a nagymellû

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
Honnan lehet letõteni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

KeKKSZike
Ez a csapat nekem sokkal szimpatikusabb, mint a All4Love!! Én azokat nem "csípem"!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

FREAK
Bartók, Petõfi?? Na már értem, mi a bajod az HBO-val :DDDD

Riszpekk

Coine
de jó, h. nem is ismerem ezt az überfasza bandát.

Lteebee
estfm klub info Petõfi Pannon

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

ipszilon
mit hallagatsz?

ipszilon
amúgy, most otthon játszák a rádiók egy Raffaelle nevezetû ürge számát a "Notte Magica"-t?

Jano
Á, azok felett egy oktávval.

ipszilon
szóval akkor a Bébi Szisztersz és a Nyálgájsz között félúton?

Jano
Az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatója alapján alakult remek "zenész"banda, fiatal, lendületes, intelligens tagokkal, és frenetikus muzsikával.

Laalee
tucatzene igenyteleneknek

ipszilon
ne, de mégis? eszik vagy isszák? vagy mi ez?

Jano
Asszem ez a legmegfelelõbb leírás.

Oldal 1 / 2Következő →