368
Kívülállók úgysem értik, miről beszélünk...
-
#368 -
#367 -
#366 deviantart? -
#365 vannak azért igazi "állatok" :DD -
#364 Azért a pénzt többen várják, kígyó csak ráadás. -
#363 nem mondtam, hogy nem volt, csak AZ IGAZI még korai lenne
sok ismerkedés, sok szex, sok szakítás - és ha eljön az idő, minden rendben fog menni!!
megyek én is, na csákó
vár otthon az igazi :) -
#362 engem másra használnak :) ÉS NEM BÁNOM :)) -
#361 A családban 31 az átlag. Most változtassak? -
#360 Azért mert az igazit várja, nem jelenti, hogy nem igazi még nem volt. Egyébként a normális lányok tényleg az igazit várják. Rám mindig azt hiszik, hogy az vagyok. :D -
#359 28 éves korig csak csajozz....aztén 28 éves kortól házasodj... -
#358 akkor óvatosan a szavakkal, a pasik szeretik ezt félreérteni!!! Főleg ha egy idősebb fickó jön, aki viszont már komolyan gondolja, ne az legyen a vége, hogy "Buta kis liba vagy, tűnés...." -
#357 lehte, hogy az vagyok!
amúgy nem is feltétlénûl arra az igazira gondoltam, akihez majd felségül megyek, hanem egy értelmes srácra, akivel mindenről lehet dumálni, és szeret szórakozni, és táncolni és, és...hosszú a lista:-) -
#356 hát nem, sok lány a pénzt várja, még többen a "kígyók" sokaságát, az csak egy típus, akinek a szerelem az első -
#355 Nem yo dolog.
Túl kell lépni rajta.
Nekem is volt 1 iszonyú nagy csalódásom (najó 3...) és túltettem magam mindegyiken. -
#354 Ez nem igaz, ilyen fiatalon nem.
Aki igen az naív 1 kicsit. -
#353 minden lány az igazit várja! -
#352 17 éves és már az igazit várja, én ebből szűrtem le -
#351 Egyébként nem tudom, honnan jött képbe az, hogy Y le akar ragadni az első szerelemnél 16-17 évesen (szerintem nem akar), de sajna tényleg az a tapasztalat, ha valamelyik félnek nem volt mással tapasztalata (és nem csak a szexre gondolok) akkor annak nem lesz jó vége. Félre****, stb. -
#350 bár sosincs késő....csak a temetőben -
#349 későn kezdtem :P
de szerencsére nem túl későn. -
#348 nekem elég volt, persze másnál máshogy is lehet
ha 14 körül elkezded, 6 év alatt nagyjából minden lényeges dolog megvan, a többire meg rájössz élesben -
#347 ld. "mindenki de csak egyszer" topic! -
#346 20 év ? az kicsit kevés :D -
#345 Ezt honnan idézted? -
#344 Korrektúra: -nél. -
#343 Friknél nem is ismeri a szó jelentését, csak néha felvág vele. :D -
#342 mármint nem azért mert velem marad, hanem mert olyan fiatalon talált rám
20 év kell, hogy kiélje magát az ember, aztán jöhet a komolyság -
#341 gyakorlásra
szerintem (és most tényleg nem baszogatás) túl fiatal vagy még a végső nagy szerelemhez, talán jobban járnál, ha mire vele találkozol, már te vagy a legjobb "kígyóbűvölő" az országban, nem is beszélve ilyen problémás dolgokról, hogy együttélés, tolerancia.....
én is szívok eleget, mert a barátnőm 17 éves kora óta velem van, és úgy néz ki, ez már így is marad -
#340 amúgy a "tanulás" alatt milyen tanlásra gondolsz? -
#339 jóvan itt is lehet flém, nekem csak jó tudod :D -
#338 nem beszósz van :D -
#337 topicot -
#336 jaj most elő kellett venni ezt is :D
mingya előveszem a május 1. topic :D -
#335 :DDD
huck ! -
#334 bocs, de az baráti jótanács volt.... nem kell komolyan venned, bár én komolyan gondoltam -
#333 Freak!!
és akkor még én kötök bele mindenbe, mi?:-) ld. "mindenki, de csak egyszer" -
#332 skandináv(DÁN-SVÉD)....spanyol....dél amerikai....csajok...argh...... :) nyami...cumi....:) -
#331 nem !!! :)
--hál ég vannak még az én izlésmhez megfelelő csajok-- (ezzel nem azt akarom mondani Y ról h csúnya , mert 1átalán nem az)-- -
#330 hát pedig..... :))))))))) néha elég ha csak kicsit fordulok el :PPPPP -
#329 De akkor gondolom nem Y a liliom.