Real Player
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real One Player fizetõs változatában van képlopásra lehetõség?
rm videót próbálok gépre menteni, de nem akar sikerülni
valakinek van tapasztalata a témában?
valakinek van tapasztalata a témában?
real player helyett használható Real Alternative
Regisztráld magad. És utána már nem fog sípolni. A többi tényleg hátrány.
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
egyszer én is kipróbáltam,inkább nem minõsiteném...akkor inkább a windows media playere,pedig annak sem kicsi az erõforrás igénye!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hát, ha azt nem nézzük, hogy állandóan elektronikus regisztrációért sípol, default-ként beállít egy csomó baromságot, amire semmi szükségem (minimum fél óra, míg az ember végigfésüli az opciókban eldugott kis szemétségeket és kikapcsolja õket), lejátszáskor hajlamos a kép és az idõ szétcsúszni, bezabál egy kevés erõforrást, autostart-osként megpróbálja a médiaformátumok feletti "uralmat" megszerezni, a készítõk weboldala abszolút uninformatív és félrevezetõ, és a régebbi verziók "time expired" miatt nem is hajlandóak mûködni, akkor tkp. semmi.
(Bár a fentiek nem csak a RealPlayer-re vonatkoznak, elmondható, hogy mindezeket maximálisan sikerült ötvözni ebben a lejátszóban. Szerintem...)
(Bár a fentiek nem csak a RealPlayer-re vonatkoznak, elmondható, hogy mindezeket maximálisan sikerült ötvözni ebben a lejátszóban. Szerintem...)
Real videók lejátszására és rádiót szoktam vele hallgatni. Real One Playerem van. Nem volt gond vele eddig.
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
honnan lehet letölteni, mert nagyon kéne, ugyanis, amit letöltöttem zene csak azzal megy, de a real.com-on az istené se akarhja engedn, hogy letöltsem, regisztrálni kell magam, stb...
Szerintem is jó a Real Player... Azzal tudok rádiót hallgatni! 

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ha rám hallgatsz, messzirõl elkerülöd a RealNetworks cuccait, mert iszonyat gagyi egy dolgokat csinálnak. Persze van, ahol nem lehet megkerülni (netes rádiók, néhány elvetemült video), de ha csak lehet...
Köszönöm szépen a segítségedet! Sikerûlt!
Letöltöd, tömöríted, Windows Commanderrel feldarabolod 1,44 MB-okra.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Sikerült szereznem néhány video clipet. Ez eddig rendben is volna, csak az a baj, hogy szükségeltetik hozzájuk a Real Player lejátszó. Kerestem a neten is, csak az a baj, hogy mivel a munkahelyemen férek hozzá, maximum floppyra tudnék másolni. Hogyan tudnék szert tenni a lejátszóra? Kérlek bennetek! Segítsetek! Köszönöm.