196
Milyen?
  • Imremagdi
    egy képet tudotok adni a játékről ?
  • Xanyi
    Cobra - Köszi a fix_setup-ot, sikerült megcsinálnom! Végre kipróbálhattam a játékot! Egész jónak tűnik, bár még szoknom kell!
    Xanyi
  • Kaszi46
    köszönöm megvan wooooohhhoooooooo
  • Kaszi46
    hol az iso? nem találom:(
  • Kaszi46
    okm köszi
  • Cobra11
    na most el kell mennem. ha van még kérdés tedd fel, ha visszaértem el fogom olvasni!
  • Cobra11
    dos ablakba kell, hogy telepítsen! Az új setupot kell indítani. dos ablakba kell, hogy telepítsen várd meg, hogy végigmenjen és utána indítsd a játékot.
  • Kaszi46
    myth installer progival felinstaláltam motogp könyvtárba itt nincs rip könyvtár ahova bemásolhatnám ezért simán ide raktam átneveztem fix_setup.bat-rol setup.batra de így sem indul. esetleg ezt a setupot kellene elindítaniŰ?(de akkor dos ablakba telepít valamit) sorry de ez az első ripp-elt játékom és ku**-ra nem vágom mi aszitu ezzel kapcsolatban
  • Cobra11
    megh=meg
  • Cobra11
    nekem müxik. nevezd át setup.batra és próbáld megh úgy
  • Cobra11
    Bemásolod a rip könyvtárába és elindítod ennyi.
  • Kaszi46
    motogp-t néztétek? Rossi megint nyert
  • Kaszi46
    mit is kell csinálni ezzel a fix_setuppal?
    mert bemásoltam de még mindíg nem indul.
    Bocs a lámázásért
  • Kaszi46
    na hello mtorosok
    Cobra köszi a javitást mindjárt leszedem.
    Iso a z hol van a rottander-en belül,?mert nem találom
  • Cobra11
    De mindjárt kicsomizza az uharct és akkor kipróbálom én is.
  • Cobra11
    RIP javítás! Semmi baja nem volt a rippnek csak, ha megnézed windows commanderben f4-gyel a fájlt, akkor hibás. Újragépeltem és feltettem az ftp.supergamez.hu/upload/motogp_newsetupbat könyvtárba
  • Cobra11
    A Rip tényleg cdért nyög? Mindjárt kiprószálom!
  • Cobra11
    Kitömörítve dobom fel (motogp.c60)
  • Cobra11
    Tudom, hogy késő, de feldobom neked a
    supergamez ftpjére az ftp.supergamez.hu/upload/motogp könyvtárba. (Nem az egész játékot csak a 62-es fájlt.
  • Xanyi
    Na kipróbáltam!
    Volna...
    Nekem is CD-ér nyög :(
    Pedig kicsomiz->install.exe->setup.bat->setupreg.exe
    De hiába, a menü már nem jön be! :(
    Xanyi
  • Xanyi
    Kaszi46
    Én most kezdtem el letölteni, mindjárt lent lesz! Na viccet félretéve majd reggel leírom, hogy én mit hogyan, és hogy működött-e!
    Xanyi
  • hiba
    En is ezt a verziot probaltam, nincs vele semmi gixer, install.exe -> setup.bat -> setupreg.exe -> launcher.exe (itt par cuccos atallitasa ha szukseges) enjoy&play.

• hiba
    Kiprobaltam, sztem korrekt bar ha az imenti hozzaszolo az sbk2k1-et learcadezte akkor erre nemtom mijen jelzot aggat madj. 200al szaladtam ki a homokagyba de vigan ki is jottem onnan, nem beszelve a palyan torteno koccanasokrol. az esetek 99%aban csak az ai-k esnek el. Az elso QuickRace-ne a legnehezebb fokozatba 3. lettem...mig sbk-ba celba se ertem :)

Ez jatektermi style, gyors es arcade.
    SBK2k1 meg inkabb egy szimulator a szimulator reszeben - nagygaz nagyeses :)
  • Kaszi46
    most akkor van iso is? nekem rip-ben van de még mindíg nemtom elindítani:(
    valaki segítsen már
    tehát letöltöttem a 64 db fájlt kicsomagoltam winrarral , az ott található myth installer progival felinstaláltam vagy mi, ezek után a felinstalálsi helyen elindítoma setupreg nevü fájlt(nemtom mi ez egyeebkent aztán elindítom a játékot ami bejön addig a pillanatig hogy press any key ezután ugye a menünek kéne következnie de a tetszőlege gomb lenyomása után ez a z üzenet fogad:disk not found!The cd must be present for the game to run. motogp will now abort! és kilép winbe amúgy letöltöttem a demot is az simán működik. milehet a probléma mit tegyek?
  • hiba
    sbk arcade? arcade modban ja :)
  • olaj
    ISO-ba is létezik?Ha van akkor dobjatok már egy címet légyszi!Egyébként fizikára még mindig a GP500 a menő szerintem.A SB2001 meg nagyon arcade!
  • Kaszi46
    ok:((
  • Kaszi46
    aztán vhogy kideritjuk mi itt a probléma
  • Kaszi46
    itt leszel 2 óra mulva? mert most mennem kéne
  • Kaszi46
    nem mert nem is bin cue file
  • Kaszi46
    milyen cd-t?:) nem irtam ki ki kellett volna?
  • Kaszi46
    naa senki nem segít??? milyen dolog ez?
  • Kaszi46
    disk not found!The cd must be present for the game to run. motogp will now abort! ezt irja ki a menü betöltésénél mit tegyek?
  • Kaszi46
    namost ez hogyisvan? kitömörítettem és egyböl fel is van instalálva? meg amenü már nem is jön be mi lehet a gond?
  • Kaszi46
    demot már kiprobáltam az irányítás kicsit furi néha de bele lehet jönni sztem
  • Kaszi46
    jeeeeeee de müxik jön ilefeleű
  • Kaszi46
    Cobra nem müxik az oldal további segítséget kérnék életbevágó meg minden!!!!!!!!amúgy köszi
    belehalok ha nem játszhatok vele még ma:)
  • Cobra11
    www.tar.hu/nwo vagy warezcenter.warez.hu
  • Kaszi46
    csá motorfanok(Rossi Rulez!!)valaki a rip-elt game 62-es fileát mondja meg hogy honnan lehet letölteni plssssssssss
  • djcom
    Király a gamma.Trónfosztó!!!