196
Milyen?
-
#56 egy képet tudotok adni a játékről ? -
Xanyi #55 Cobra - Köszi a fix_setup-ot, sikerült megcsinálnom! Végre kipróbálhattam a játékot! Egész jónak tűnik, bár még szoknom kell!
Xanyi -
#54 köszönöm megvan wooooohhhoooooooo -
#52 hol az iso? nem találom:( -
#51 okm köszi
-
Cobra11 #50 na most el kell mennem. ha van még kérdés tedd fel, ha visszaértem el fogom olvasni! -
Cobra11 #49 dos ablakba kell, hogy telepítsen! Az új setupot kell indítani. dos ablakba kell, hogy telepítsen várd meg, hogy végigmenjen és utána indítsd a játékot. -
#48 myth installer progival felinstaláltam motogp könyvtárba itt nincs rip könyvtár ahova bemásolhatnám ezért simán ide raktam átneveztem fix_setup.bat-rol setup.batra de így sem indul. esetleg ezt a setupot kellene elindítaniŰ?(de akkor dos ablakba telepít valamit) sorry de ez az első ripp-elt játékom és ku**-ra nem vágom mi aszitu ezzel kapcsolatban -
Cobra11 #47 megh=meg -
Cobra11 #46 nekem müxik. nevezd át setup.batra és próbáld megh úgy -
Cobra11 #45 Bemásolod a rip könyvtárába és elindítod ennyi. -
#44 motogp-t néztétek? Rossi megint nyert -
#43 mit is kell csinálni ezzel a fix_setuppal?
mert bemásoltam de még mindíg nem indul.
Bocs a lámázásért
-
#42 na hello mtorosok
Cobra köszi a javitást mindjárt leszedem.
Iso a z hol van a rottander-en belül,?mert nem találom -
Cobra11 #41 De mindjárt kicsomizza az uharct és akkor kipróbálom én is.
-
Cobra11 #40 RIP javítás! Semmi baja nem volt a rippnek csak, ha megnézed windows commanderben f4-gyel a fájlt, akkor hibás. Újragépeltem és feltettem az ftp.supergamez.hu/upload/motogp_newsetupbat könyvtárba -
Cobra11 #37 A Rip tényleg cdért nyög? Mindjárt kiprószálom! -
Cobra11 #34 Kitömörítve dobom fel (motogp.c60) -
Cobra11 #33 Tudom, hogy késő, de feldobom neked a
supergamez ftpjére az ftp.supergamez.hu/upload/motogp könyvtárba. (Nem az egész játékot csak a 62-es fájlt. -
Xanyi #32 Na kipróbáltam!
Volna...
Nekem is CD-ér nyög :(
Pedig kicsomiz->install.exe->setup.bat->setupreg.exe
De hiába, a menü már nem jön be! :(
Xanyi -
Xanyi #31 Kaszi46
Én most kezdtem el letölteni, mindjárt lent lesz! Na viccet félretéve majd reggel leírom, hogy én mit hogyan, és hogy működött-e!
Xanyi -
#30 En is ezt a verziot probaltam, nincs vele semmi gixer, install.exe -> setup.bat -> setupreg.exe -> launcher.exe (itt par cuccos atallitasa ha szukseges) enjoy&play.
-
#29 Kiprobaltam, sztem korrekt bar ha az imenti hozzaszolo az sbk2k1-et learcadezte akkor erre nemtom mijen jelzot aggat madj. 200al szaladtam ki a homokagyba de vigan ki is jottem onnan, nem beszelve a palyan torteno koccanasokrol. az esetek 99%aban csak az ai-k esnek el. Az elso QuickRace-ne a legnehezebb fokozatba 3. lettem...mig sbk-ba celba se ertem :)
Ez jatektermi style, gyors es arcade.
SBK2k1 meg inkabb egy szimulator a szimulator reszeben - nagygaz nagyeses :) -
#28 most akkor van iso is? nekem rip-ben van de még mindíg nemtom elindítani:(
valaki segítsen már
tehát letöltöttem a 64 db fájlt kicsomagoltam winrarral , az ott található myth installer progival felinstaláltam vagy mi, ezek után a felinstalálsi helyen elindítoma setupreg nevü fájlt(nemtom mi ez egyeebkent aztán elindítom a játékot ami bejön addig a pillanatig hogy press any key ezután ugye a menünek kéne következnie de a tetszőlege gomb lenyomása után ez a z üzenet fogad:disk not found!The cd must be present for the game to run. motogp will now abort! és kilép winbe amúgy letöltöttem a demot is az simán működik. milehet a probléma mit tegyek?
-
#27 sbk arcade? arcade modban ja :)
-
olaj #26 ISO-ba is létezik?Ha van akkor dobjatok már egy címet légyszi!Egyébként fizikára még mindig a GP500 a menő szerintem.A SB2001 meg nagyon arcade! -
#24 ok:(( -
#22 aztán vhogy kideritjuk mi itt a probléma -
#21 itt leszel 2 óra mulva? mert most mennem kéne -
#20 nem mert nem is bin cue file -
#18 milyen cd-t?:) nem irtam ki ki kellett volna? -
#16 naa senki nem segít??? milyen dolog ez? -
#15 disk not found!The cd must be present for the game to run. motogp will now abort! ezt irja ki a menü betöltésénél mit tegyek? -
#13 namost ez hogyisvan? kitömörítettem és egyböl fel is van instalálva? meg amenü már nem is jön be mi lehet a gond? -
#12 demot már kiprobáltam az irányítás kicsit furi néha de bele lehet jönni sztem -
#10 jeeeeeee de müxik jön ilefeleű
-
#9 Cobra nem müxik az oldal további segítséget kérnék életbevágó meg minden!!!!!!!!amúgy köszi
belehalok ha nem játszhatok vele még ma:) -
Cobra11 #8 www.tar.hu/nwo vagy warezcenter.warez.hu -
#6 csá motorfanok(Rossi Rulez!!)valaki a rip-elt game 62-es fileát mondja meg hogy honnan lehet letölteni plssssssssss -
djcom #5 Király a gamma.Trónfosztó!!!