1359
Autókról
-
#201 Akkor vedd meg, illik a nevedhez :)
Mikor a Totalcaron megjelent a cikk eppen elado volt, gondolom azert nincs letakarva a rendszam.
A Totalcart meg olvassatok, nehany hasonlatukon majd' halalra rohogtem magam. Kis ingyenreklam :)
Ja a freeweb linkekkel miert sz@rakodik a kepberakas? -
#199 Mintha láttam, vagy hallottam volna a nevet, de a TVműsort tuti nem. -
#198 Nem is ismerted őket Dszénó? Akkor a TV-s műsort sem ismered? -
#197 Total car. :D Jó név. -
[Walaki]D`Lair #196 Hajj pedig egy szépség... -
#195 A képhez eredetileg tartozó cikket egyébként érdemes elolvasni a totalcar-on, jó. -
#194 Geci freeweb, mindig átkúr.
-
Amúgy nem :) -
#192 I'll be back ! -
#191 Na meg1x, ugy lesz 2x :)
-
#190 Manta ez nem a te kocsid veletlenul? :)
-
#189 -
#188 Brutális baleset:
-
#187 Nagyon román ez a kép :) -
#186 Hopp, itt találtam egy képet a régi kis autómról:
A sztori:
A kép Erdélyben készült az egyik hágón. Kifelé menet (ahogy a képen is látszik) annyi cuccunk volt, hogy a pótkerék a csomagtartóra került. Plusz előtte valami porlasztótisztító dízeladalék beborult a pótkerékre és nem akartuk szagolni az oldódó gumi szagát.
Szóval a román határőr megkérdezte tőlünk: "Van valami maguknál?"
-"Nincs."
-"Jó, akkor mehetnek!"
Értitek? A pótkerék a csomagtartón és megkérdi van-e nálunk valami! -
#185 Nem nehéz, csak a freeweb bekavart. BMW-ből a 6-os a kedvencem. Meg szinte mindegyik :) -
#184 Szoval ez a masik kedvenc BMWm :)
Lenne meg 1 amit belinkelnek csak nemtom hogyan kell :( Bar ugy latom nem egyszeru :) -
Norbyte #179 A kocsi gazdája én volnék.
Kezdem érezni, hogy kuplung csere lesz, mert egyre nehezebben veszi be a fokozatokat, főleg ha vározban megy az ember. -
#178 Hmm beraknam a kepet csak nemtom hogy kell :( -
#177 Ehhez mit szoltok? :
http://zippofcy.freeweb.hu/images/isetta.jpg -
#176 Azt hogy ennek a gazdajatol kell kocsit venni. Nincs veletlenul elado 3-7 eves M3asa? A kulfoldon szarratort es itthon osszeganyolt roncsok nem vonzanak, de az az egyetlen nemet kocsi amit kiprobalnek :) -
#175 Ezt nem ismertem.
Csak ezerkecske (1200), meg ezeröcsi (1500). -
#174 búgóskettes - ezerkettes - zsiguli -
#173 Búgóskettes? Amúgy trabi :) -
#172 Azért ebből is kiderült, hogy nem búgóskettes, csak vicceltem. -
#171 Neem, sajnos csak ez a gagyi minta van, pedig überbrutalwagen hangja van. -
#170 zsiguli? -
#169 Valami ilyesmi:
"A Trabant útfekvése kitűnő és gyorsulása
kifogástalan. Ez azonban ne csábítson könnyelműségre." -
#168 Tessék kitalálni: brümbrümmm -
Tovi #167 Lehet, hála istennek régen olvastam, és akkor sem tanultam meg... -
#166 Rendkívül pontatlanul idézel. -
[Walaki]D`Lair #165 A Magyar Fast and The Furious:
Faszi padlógázzal startol a trabival hang+füsteffektek. Tépi a váltót, recseg a kuplung. Majd mikor már a dinamikusan felfelé kúszó kilóméteróra a 100-at verdesi,a kamera nagytotálban mutatja a szivatót,a pali odanyúl, kihúzza, majd belepréseli magát az ülésbe mintha nagy nyomaték odaszögezte volna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Norbyte #164 Mit szóltok ehhez:
1997. augustusi Opel Astra 1,6 karburátoros (75 paci).
Szegénykém 229300 km-t futott a mai napig.
És, minden eredeti rajta. Még a kuplung tárcsa is az, amit a gyárban építettek bele. -
Tovi #163 Nitro injector benyom, +100 LE
Te nem találtad ezt a gombot???? -
[Walaki]D`Lair #162 Valami régi ('60-as évek beli) trabis könyvben olvastam, hogyha rövid szakaszon előzünk idézem
"Ha rövid útszakasz áll rendelkezésünkra az előzés végrehajtásához, akkor bizony latba kell dobnunk a kocsi minden erejét" LoL
Én meg napokig ezen röhögtem.... :DDDDDD -
Tovi #161 Igy igaz!!!!
Már a Trabi kezelési útmutatója is figyelmeztet erre a tényre. Igy kezdődik:
A Trabant rugalmas és robbanékony, azonban ez ne csábítson senkit felesleges könnyelmüségre.
A Ferrarihoz ilyet nem írnak -
#160 anyám ! -
[Walaki]D`Lair #159 Miez? Mennyémá' Há' hol van ez a nyüzüge a Trabant 26 nyers Lóerejétől? Az egy ugrásra kész vadállat, a végletekig feszített mocival, ez meg egy ilyen vajpuha kis sz@r! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#158 +r -
#157 Igaz Ferarit nem vennek, de hatterkepnek jo lesz :D