1359
Autókról
  • Sir Quno Jedi
    Cserbenhagyásos ?!
  • Reaper
    Jó:)
  • disgust
    300 LE-s motor, hatalmas karosszéria, saját sofőr, sötétkék koszmetál fényezés: Ikarus
  • qgimol
    nekem regi opel vectra A es mar utottem vele embert
  • barret
    Sirci
  • Tuvok #238
  • HuAn82
    Nekem ilyen sárga angyalkám van:

• zaki
    a mocsok
  • Tuvok #235
    Az nincs odaírva, hogy álmaimban, vagy igaziból. :P
    Hát, hogy a topic címének megfelelően megmutattad, hogy NEKED milyen kocsid van :)
  • Tuvok #233
    Mé ? :P
    Ügyes fiú vagy!
  • LittleL
    Volt egy Chrysler Neon -om. Nagyon állatul ment.

Egyszer még gyorsulási versenyen is indultam vele.

Most van egy Fiat Palio 1.6 Kombi, meg egy

Skoda Felicia Pick up
  • Tuvok #230
  • dieselG
    VW Passat 2.5 TDI 2001-es lakkfekete /fateré/
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic /anyumé/
    Nekem: bicikli powa
  • GregSB
    A SuperGamez kocsija(csekk filename):

• zaki
    nekünk ilyen:

színbe is ugyanez
  • zaki
    az igen...
    Ha jár erre moderátor szedje már ki legyen szives az előbbi eredménytelen szenvedéseimet. Kösz
    Navégre... Kösz Pyx

behalok...
  • Pyx #221
    igy: http://www.freeweb.hu/danielt/kepek/1.jpg
    Mocskos Freeweb
  • Sir Quno Jedi
    Nagyfogyasztású !
  • Xboxman
    van egy fasza merci buragom
  • PResident Evil
    Dévú Kalóz
  • [HUN]PAStheLoD
    nincs kocsim ;]

bicikli r00lez ! :P
  • cenobite
    VW Bogár
  • Fefe
    trabi 601,hyundai h100
  • CSOCSO
    dodge stratus
  • b-type
    Hi, nekem ford gran. coupé alapra mercury cougar xr9-es('71) épített autóm van. ha van még xr9-s v.kinek szóljon, me van 1 csomó alkatrészem. ciao
  • zippofcy
    Itt egy kep a muszerfalarol is

Tiszta hajtek, mi?
  • Manta
  • zippofcy
    Allitolag a romanok is gyartanak majd sportkocsit hamarosan, most hogy a Renault megvette a Daciat. Itt egy kemfoto
  • zippofcy
    Hat azt nem tom pontosan (szerintem mas sem :) ) de azonos banasmod mellett biztosan tobbet mint a 16 szelepes. Ketszazezer km alatt boven megveheted szvsz, kulonben is, nem hiszem hogy evente 50ezret raksz majd bele :) En akkor mentem kb. evi 15 ezret mikor videkre jartam rendszeresen. Azota 10 ezer korul megyek. Persze a motort nezd meg elotte jol, menj vele boven, aztan miutan jol bemelegedett nezd meg nincs-e rajta gyanus nyom, hallgasd meg nem kopog vagy zorog-e, illetve padloztasd le uresben es nezd kozben a kipufogot. Ha kormoz vagy vizgozt (na ezt azert nem hiszem ) nyom akkor a halalan van. De a lenyeg hogy ne 5 percet szanj ra a csekkolasra, meg padlozd le rendesen :) Mondjuk a legjobb a vezetett szervizkonyv, de 10 eves kocsinal ki tudja van-e (es ha van megeri-e a +parszaz markat :) )
    Ja es ha maganembertol veszed akkor lehetoleg ne torok legyen. A kereskedok nagy resze ugyis torok szoval ... (marmint Nemeto.ban)
    Bar lehet maganimportban jobb a kereskedo, mivel az szamlat is ad. De ilyen "olcso" kocsik eseten nem hiszem hogy a Eurotax szerinti ar annyira magas lenne.
  • Manta
    Köszi a tippet, mivel nem vágom a típust, amúgy is meg akartam kérdezni pár helyen. Ahogy néztem, elég kevés a 16 szelepes. Egyébként kétliteres, kétkerekest néztem ki magamnak, 91-93 közöttit. 1500 euro környékén már vannak finom darabok. Nyolcszelepes kb. mennyit bír ki generálig? Mert amiket néztem, azok nem teljesen 0 km-esek.
  • zippofcy
    Calibrabol CSAK a 4x4 TURBOt szabad megvenni ha IGAZI sportkocsit akarsz.
    Persze ha csak a latvany szamit akkor jo a sima 2 literes 8 szelepes is . A 16 szelepestol inkabb tartsd magad tavol: nem eleg eros ahhoz hogy sokkal jobban menjen tole a gep, viszont ramehet inged-gatyad a szerelonel. A 8 szelepes motorok alkatreszei sokkal olcsobbak, raadasul az ilyennel szerelt autok ara is alacsonyabb. A hathengeres motort csak akkor vedd meg ha van penzed a 15 literes fogyasztasra varosban. Esetleg lehet kevesebb is, de akkor ugy kell menned mintha 1.7es dizel Tipot vezetnel. Ha meg utod akkor ...
    Egyebkent a Manta telleg eleg zoldseges mar, de legalabb hatsokerekes. Emiatt en tobbe nezem mint a rengeteg GTI-t. (pl. Kadett, Astra GTI)
    Mondjuk az a masik hogy a felepitese, technikaja alig fejlettebb a Ladanal
    Ja meg egy csomo meg karburatoros (a kepen lathato is) aminek a fogyasztasat szinten jobb nem osszehasonlitani egy ugyanakkora injektorossal, ha taposod a gazt.
  • Manta
    Valami buzzancs script, mert ugyan jpg-t ír címsorban, de az kamu, helyette katt a képre, jobb gomb, tul., és az ott lévő címet kell beszúrni.

Calibrát akarok jövő tavasszal behozni. Manta már elég zöldséges autó.