1359
Autókról
-
#244 Cserbenhagyásos ?! -
#243 Jó:) -
disgust #242 300 LE-s motor, hatalmas karosszéria, saját sofőr, sötétkék koszmetál fényezés: Ikarus -
#241 nekem regi opel vectra A es mar utottem vele embert -
#240 Sirci -
#239 -
#238 -
#237 Nekem ilyen sárga angyalkám van:
-
#236 a mocsok -
#235 Az nincs odaírva, hogy álmaimban, vagy igaziból. :P -
#234 Hát, hogy a topic címének megfelelően megmutattad, hogy NEKED milyen kocsid van :) -
#233 Mé ? :P -
#232 Ügyes fiú vagy! -
#231 Volt egy Chrysler Neon -om. Nagyon állatul ment.
Egyszer még gyorsulási versenyen is indultam vele.
Most van egy Fiat Palio 1.6 Kombi, meg egy
Skoda Felicia Pick up -
#230 -
dieselG #229 VW Passat 2.5 TDI 2001-es lakkfekete /fateré/
Fiat Stilo 1.6 Dynamic /anyumé/
Nekem: bicikli powa -
#228 A SuperGamez kocsija(csekk filename):
-
#227 nekünk ilyen:
színbe is ugyanez -
#226 az igen... -
#225 Ha jár erre moderátor szedje már ki legyen szives az előbbi eredménytelen szenvedéseimet. Kösz -
#224 Navégre... Kösz Pyx -
-
#222 behalok... -
#221 igy: http://www.freeweb.hu/danielt/kepek/1.jpg -
#219 Mocskos Freeweb
-
#217 Nagyfogyasztású ! -
Xboxman #216 van egy fasza merci buragom -
#215 Dévú Kalóz -
#214 nincs kocsim ;]
bicikli r00lez ! :P -
#213 VW Bogár -
#212 trabi 601,hyundai h100 -
#211 dodge stratus -
#210 Hi, nekem ford gran. coupé alapra mercury cougar xr9-es('71) épített autóm van. ha van még xr9-s v.kinek szóljon, me van 1 csomó alkatrészem. ciao -
#208 Itt egy kep a muszerfalarol is
Tiszta hajtek, mi? -
#207 -
#206 Allitolag a romanok is gyartanak majd sportkocsit hamarosan, most hogy a Renault megvette a Daciat. Itt egy kemfoto
-
#205 Hat azt nem tom pontosan (szerintem mas sem :) ) de azonos banasmod mellett biztosan tobbet mint a 16 szelepes. Ketszazezer km alatt boven megveheted szvsz, kulonben is, nem hiszem hogy evente 50ezret raksz majd bele :) En akkor mentem kb. evi 15 ezret mikor videkre jartam rendszeresen. Azota 10 ezer korul megyek. Persze a motort nezd meg elotte jol, menj vele boven, aztan miutan jol bemelegedett nezd meg nincs-e rajta gyanus nyom, hallgasd meg nem kopog vagy zorog-e, illetve padloztasd le uresben es nezd kozben a kipufogot. Ha kormoz vagy vizgozt (na ezt azert nem hiszem ) nyom akkor a halalan van. De a lenyeg hogy ne 5 percet szanj ra a csekkolasra, meg padlozd le rendesen :) Mondjuk a legjobb a vezetett szervizkonyv, de 10 eves kocsinal ki tudja van-e (es ha van megeri-e a +parszaz markat :) )
Ja es ha maganembertol veszed akkor lehetoleg ne torok legyen. A kereskedok nagy resze ugyis torok szoval ... (marmint Nemeto.ban)
Bar lehet maganimportban jobb a kereskedo, mivel az szamlat is ad. De ilyen "olcso" kocsik eseten nem hiszem hogy a Eurotax szerinti ar annyira magas lenne. -
#204 Köszi a tippet, mivel nem vágom a típust, amúgy is meg akartam kérdezni pár helyen. Ahogy néztem, elég kevés a 16 szelepes. Egyébként kétliteres, kétkerekest néztem ki magamnak, 91-93 közöttit. 1500 euro környékén már vannak finom darabok. Nyolcszelepes kb. mennyit bír ki generálig? Mert amiket néztem, azok nem teljesen 0 km-esek. -
#203 Calibrabol CSAK a 4x4 TURBOt szabad megvenni ha IGAZI sportkocsit akarsz.
Persze ha csak a latvany szamit akkor jo a sima 2 literes 8 szelepes is . A 16 szelepestol inkabb tartsd magad tavol: nem eleg eros ahhoz hogy sokkal jobban menjen tole a gep, viszont ramehet inged-gatyad a szerelonel. A 8 szelepes motorok alkatreszei sokkal olcsobbak, raadasul az ilyennel szerelt autok ara is alacsonyabb. A hathengeres motort csak akkor vedd meg ha van penzed a 15 literes fogyasztasra varosban. Esetleg lehet kevesebb is, de akkor ugy kell menned mintha 1.7es dizel Tipot vezetnel. Ha meg utod akkor ...
Egyebkent a Manta telleg eleg zoldseges mar, de legalabb hatsokerekes. Emiatt en tobbe nezem mint a rengeteg GTI-t. (pl. Kadett, Astra GTI)
Mondjuk az a masik hogy a felepitese, technikaja alig fejlettebb a Ladanal
Ja meg egy csomo meg karburatoros (a kepen lathato is) aminek a fogyasztasat szinten jobb nem osszehasonlitani egy ugyanakkora injektorossal, ha taposod a gazt. -
#202 Valami buzzancs script, mert ugyan jpg-t ír címsorban, de az kamu, helyette katt a képre, jobb gomb, tul., és az ott lévő címet kell beszúrni.
Calibrát akarok jövő tavasszal behozni. Manta már elég zöldséges autó.