1359
Autókról
-
#1359 jó neked -
#1358 majd ha frissíted a galériádat elhiszem -
#1357 de én már az usában élek :D itt teljesen átlagos a 6.2es escalade :D -
#1356 áá, má minden állgengszternek az van... -
#1355 -
#1354 Gengszter mivoltodhoz illik :DD -
#1353 nagyon berajitok ha most azt mondom hogy escalade? :D -
#1352 Nissan. -
#1351 Fateré, előbb utobb az enyém lessz,mivel el nem adjuk.
-
#1350 naja, otthon sokminden dragabb.
remelem a penzem es a turelmem sokaig ul a feneken es nem kell veszriogatasok kozepette autoert nyulkalnom minden atgondolas nelkul, mert a mitsu-ba beleszaladtak oldalrol es az uzemanyagadagolo rendszerrel is lehet valami gebasz(arrol nem is beszelve, hogy a szelvedo jobb aljan also kerettol oldalso keretig egy kavics miatt vegigfutott mar egy 10 centis repedes plusz van mar egy masik is, csak feljebb, majdnem a latoszog kellos kozepen... nem is tudom van-e olyan alkatresze, ami 100% rendben van.
szal remelem hamar megszabadulok tole, de meg mindig epp jo idoben... -
#1349 Itthon drágább.:-(
Sok fut még belőle és kurva nagy sorozatban készült ezért
sok alkatrész van hozzá, megéri megvenni. -
#1348 hat ezeket a regebbi mondeokat biztos vagyok, hogy max 1000 fontert osztogatjak.
en pl. 10 eves masodik szerias mitsu carisma-t vettem 1300 fontert, bar az is sok volt erte, persze mindig utolag okosabb az ember :(
szerk.: most megneztem autotradert, vegulis van 1000 font folott is, de ott mar jonnek az ujabb szeriabol is mondeo-k.
ebayen ezekszerint meg olcsobbak. -
#1347 1ik ismerősömnek is van ilyen kombi csodaság évjáratot nem tudok de azt tudom hogy 2literes és 250ló turbózva :P városba 12-13 literrel megy és szedi a lábait :D ja és persze mióta meg lett csinálva azóta csak a szokásos olaj és egyéb cserék voltak -
#1346 Haveroméknak is ilyen van, csak nem kombi '97-es, 2.0 131 ló. Régóta megvan nekik, Németországból származik, gyönyörű állapotú, nagyon szeretik, semmi baja nem volt még.
Viszont egy 2001-es TDCi is van/volt nekik, 2.0 136 (?) lovas, azt viszont ki nem állhatták, nem tudom megvan-e még nekik. -
#1345 Egyébként mennyi az az olcsó? -
#1344 Hm... Jó lehet ha nincs nagyon leharcolva. A dízelről a nagy Fordosoknak nincs jó véleményük, de a benzinest megbízhatónak tartják.(Zetec motor)
Az enyém 2 literes 131 paci, elég szépen megyeget. Kényelmes autó.
Az enyém ha nem rugdosod megáll nyolc literes fogyasztással országúton, 9.5 városban.
Magyarország meg tele van angliai mondeokkal, bontásra árulják őket. -
#1343 jofele ?
en is gondolkodtam, hogy ilyet kene venni, nagyon olcso itt angliaban. -
#1342 1999-es Mondeo Ghia kombi 2.0 literes
Kép: -
koppi85 #1341 Nekem egy 99-es (kerek lámpás) corolla. Egész jó, 1.3-as 86 lóerő. Nem az az izomautó de azért mindenhova elvisz ahova szeretném:D -
#1340 én is... a navaram automata én kuplungot nem akartam nyomogatni viszont váltani annál többször :D -
#1339 Mostanra megszoktam már szerencsére. :) De akkor paráztam rendesen. Most már bal láb csak dísznek van a kocsiba. :) -
#1338 bal láb behajt az ülés alá,én így szoktam ha néha autómatát vezetek:D -
#1337 Ilyen satufékesről nekem is beszéltek már, hogy aki beül egy automata váltós autóba annak nagyon nehéz megszokni hogy nincs kuplung... és persze a fék kétszer akkora mint amekkora a manuális váltós autókban:D -
#1336 Sjani1995:
Köszi! :) Természetesen nagyon vigyázok rá.
Bertino:
A BMW kb 50-55km/h sebességgel csapódott a szalagkorlátnak, talán még annyi sem volt, (valahogy nem azt néztem abban a pár ezredmásodpercben) még a légzsákok sem nyíltak ki. Hazahozattam, (1200€ volt a szállítás) de itt Németországban azt mondták, totálkáros, ott kellett volna hagynom az út szélén. Pedig a motor szépen jár, a hűtőnek sincs baja, csak itt ez van. :( 1000€-ért sikerült eladnom, ezért az Audit nem igen akarom nagyon meghajtani. Az autópályán azért nyomtam neki egy kövéret 220-ig, de a párom szólt, hogy nem kellene. Végül is kb 5 perce volt meg az autó, amikor Dortmund-ba majdnem belém jöttek. Én voltam a béna, (18 éve vezetek, és csak egy balesetem volt a BMW-vel) Kanyar után meg akartam állni egy behajtóban, és megszokásból ráléptem a bal szélső pedálra. Ja, csak ez automata, és az nem a kuplung volt, hanem a fék. Satufék mögöttem, én integettem a sötétített üvegen keresztül, hogy sorry, aztán megint ráléptem. :( Megint satufék. Jó, hogy nem vertek meg miatta. Azóta lekopogom, a bal lábamat nem használom.
-
#1335 Egyszerűen gyönyörű, az Audi persze. Vigyázz rá! : )
Grat hozzá! ;) -
#1334 2.4es ?
hát az biztos megy. -
#1333 Sziasztok!
Nekem Ő volt január végéig:
Aztán ilyen lett. :( :
Most Ő a nagy Ő :
Ha a UPS is úgy akarja, akkor a hátsó lámpák ma le lesznek cserélve. -
vienman #1332 Fiat Punto 75 MK1 -
#1331 A család autói: (mindet használom,és jelenleg 3-at én tartok fenn,azért linkeltem mindet. Még mielőtt valaki beleköt,hogy nem a család autói a topik cím,hanem saját autó.) :)
-
#1330 -
#1329 Állati jó autó, mi nem is gondoltunk rá, mikor felvetődött a kérdés. Végül apa nagyon örül, hogy így alakult. :) -
#1328 vitarával én is szemezgettem még a navara előt mert a mostani "új" suzukik elég jóra sikerültek sztem mármint nem olyan szar mint hiedelemmel ellentétben :D -
#1327 Nekünk ő van:
-
#1326 jah vagy hengerfejes ,a felniből egyből tudható :P -
#1325 Igen,igazad van... -
#1324 igazad van itt senki nem fog vitatkozni, viszont lehet 1x csak főtengelycsapágyas lesz vagy ilyesmi :D -
#1323 Ez az autó nem egy erőgép. Inkább dísz. Tipikus csajos kocsi. Nem csodálom,hogy az előző tulaj barátnője használta. De lehet,hogy a csaj kinyomta a belét. Ezt nem tudhatom. Mi tavaly október óta használjuk,de nem vettünk észre rajta semmit.
Vitatkozni nem akarok,mert nem tudhatom,hogy az előző 6 évben hogy használták.... -
#1322 figy az ember nem azért tuningolta optikailag a verdáját hogy utána 40el séta kocsikázzon :D -
#1321 Ha te mondod... -
#1320 nah ha már optikáz akkor tuti szét van hajtva XD főleg az 1.6 azt állandóan padlózni meg húzni kell hogy mozogjon :D + ekkora papucsokkal