Mp3player vs MinidiscPlayer

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hát ha md-t veszel akkor majd szivni fox!!!
Coine
Báz nekem is kéne már vmelyik a 2 közül.
Itt úgy néz ki mindenki a Minidisc mellett van.

hmmmm...
philips az telleg jo, sony-nak is van csak az nem mp3 hanem atrac. 8cm-est freecom-ot tudok meg meg valamit, de az mar azert nem az a kategoria erted, 1 magnezium hazas sony vagy 1 atlatszo muanyag vacak.... szal erted mire gondolok. az meg hogy 12cm cd kocsiba, taskaba jo? na es.. van aki nem akar mindenhova taskaban, kabatban, stb menni.
Laalee
hat persze philips thomson LG samsung ezek mind dzsunka gyartok 😄 es a tobbinek is van mp3 lejatszoja... bar semmivel sem jobb mint a minosegi dzsunka, de akinak a marka kell van

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

hat fene tuggya nekem akkoris md jon be.. meg nem kell fasztuggya gyarto dzsunka termeke, mondom ez a sony nekem ket eve majdnem minden nap m1 van amikor fel napig van amikor fel orat es semmi baja de meg 1 ev garija is hatravan
meg aztan ahol igazan pici kell pl zsebbe ott meg a 8cm-es cd is ugy talan, futott meg, stb modon van versenyben, az igazan picik a mozgo alkatresz mentes flash lejatszok de azoknak meg nagyon behatarolt a kapacitasa. a md meg relative draga. legalabbis a top modellek, az alatt meg ugye nem erdemes
Efreet
hardver részleg, mp3player topic... valahol a mélyben :o)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hangianix
Most mennyi egy ilyen?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Efreet
plusz cdrw-t is olvas, abból meg a kicsi elég ritkán kapható, ami a kislemezes lejátszónak kell.. ez persze a minidisc/flash javára is számolható

Laalee
jaja olyan van nekem is elfer a hatitatyo hatso zsebében, szal nem izgat a méret 😄 a suly sem, mert van meg 6 aksi mellé bedobva az ugyis nehezebb 😄 igy heti 1 cd valtassal jol elvagyok, esmeg autoban is hallgathatom, ha meguntam a cd tarat 😄

Hangianix
Hatha rabeszelem a 3. lehetosegre. 😄

Efreet
az dög nagy. nekem is van, Laaleenak is... itt a kicsi eszközök vannak emlegetve (md, flash...)

Hangianix
Tudom az nagy, meg minden, de azert akkor is 3x annyi duborges.

Hangianix
Egy ismerosnek olyan kutyuje van (nevet nem tudom, hogy normal cd-rol jatsza le az mp3-akat) tehat 700 mb-rol is.

Laalee
es 4md lemez kisebb mint 1 8cm es mp3lemez? 😄

1egebbis osny = regebbi sony mellesleg mz-r90
nekem 1 regebbis osny md van, a kartyas mp3nal mindenkepp jobb megoldas, mart 1 md 500 ft, igaz az enyemre meg csak max optikai kabellel le7 felveszegtni a dolgokat de a legujabb sonykar mar pcrol kiba gyorsan fel le7 toltogetni a zeneket valami speci cuccal. ja nekem kb 2 eve minden nap van hasznalva, eddig fulhallgatot kellett csak cserelnem, nameg vettem potakkut es valtva hasznalom a gyarival. es meg igy is jelentosen kisebb mint 1 8cm cd, valamint a md lemez kenyelmesen hordhato csak ugy begorva taskaba, farzsebben, stb. szal szerintem 1 kurvanagy pont md melle
CSOCSO
minenképp mp3 rulez!!!nekem is van... amugy leginkább azt az mp3 lejátszót venném meg amibe 8 cm es cd-t kell tenni.. az 220 mega vagy mennyi... szal az király..
mateos
császtok !!
Szerettnék venni vmi jó kis zenei cuucot , csak nemtom h melyiket érdemes megvenni , mi a különbség köztük fizikailag és minõségileg nameg zenesi minõségben.Árban kb.ugyanannyi mind2 amit kinéztem , méretben minidisc player kisebb de ahoz be kell raknom minidiscet , minidiscre hogy lehet felvenni zenét ? lehet computeren kesresztül ?

2 cuccot néztem ki :

MP3 : MP-MAN-memória 64 MB +SMART MEDIA KÁRTYA+RADIO+USB kábel

Minidisc: Sharp MD MT 180
MDLP longplay 320percig+antishock 40 tõl 160 secig + 3 digitális fokozatban tud jáccani

szal melyiket ajánjátok ?
← ElőzőOldal 2 / 2