71
melyiket vegyem meg ?
-
#29 kb. mennyi most egy nem noname discman/mp3player? -
#28 ár ? -
tomcs #26 tipusra melyik mellett dontottel? igaz szamomra mar csak a sony letezik de azert ha adsz 1 linket megneznem... -
#25 maradok énis MD nél
bár tegnap vettem magamnak digitális fényképezőgépet és QRVA yóó -
tomcs #24 az uj sony md-k most a legjobbak szvsz, nezz utana, elegge ott vannak.. csak ki tudja idehaza mibe kerulnek. ott es azt veszel fel ra (akar analogrol akar szamgeprol gyorsitva) amit csak akarsz stb.. en el nem cserelnem meg az en kis ket eves r90-emet se akarmilyen mp3-ra -
#23 az a gáz, h. nagyon nincs semmilyen írás a topicban a MD-ről... -
OPM #22 ja van a hardver fórumban egy mp3discman topic (még én nyitottam :) szerintem kb a 2. oldalon lehet -
#21 ezt én se vágom és nem találom a topicot se... -
#20 me mp3 rulez azé...md re csak wav fér fel nem? állandoan át kovertálgatni mekora sux dolog?
veszel egy olyan 8 cm es mp3-at.. letöltöd az mp3 at... 5 perc alatt csinálsz egy lemezt... és lehet nálad 3 lemez és az olyan vastag mint egy md .. mindegy.. md nem rosz söt a 12 cm es mp3 nál jobb de a 8 cm es mp3 már sokkal jobb mindennéll..nekem mp3 am van.. 32 mega plusz 64 mega van benne.... mit mondjak róla??? akkora mint két gyufás doboz :)!!! azért egy 8 cm es mp3 nak jobban örültem volna.. -
#19 mé -
#18 hát ha md-t veszel akkor majd szivni fox!!! -
#17 Báz nekem is kéne már vmelyik a 2 közül.
Itt úgy néz ki mindenki a Minidisc mellett van. -
tomcs #16 hmmmm...
philips az telleg jo, sony-nak is van csak az nem mp3 hanem atrac. 8cm-est freecom-ot tudok meg meg valamit, de az mar azert nem az a kategoria erted, 1 magnezium hazas sony vagy 1 atlatszo muanyag vacak.... szal erted mire gondolok. az meg hogy 12cm cd kocsiba, taskaba jo? na es.. van aki nem akar mindenhova taskaban, kabatban, stb menni. -
#15 hat persze philips thomson LG samsung ezek mind dzsunka gyartok :D es a tobbinek is van mp3 lejatszoja... bar semmivel sem jobb mint a minosegi dzsunka, de akinak a marka kell van -
tomcs #14 hat fene tuggya nekem akkoris md jon be.. meg nem kell fasztuggya gyarto dzsunka termeke, mondom ez a sony nekem ket eve majdnem minden nap m1 van amikor fel napig van amikor fel orat es semmi baja de meg 1 ev garija is hatravan
meg aztan ahol igazan pici kell pl zsebbe ott meg a 8cm-es cd is ugy talan, futott meg, stb modon van versenyben, az igazan picik a mozgo alkatresz mentes flash lejatszok de azoknak meg nagyon behatarolt a kapacitasa. a md meg relative draga. legalabbis a top modellek, az alatt meg ugye nem erdemes -
#13 hardver részleg, mp3player topic... valahol a mélyben :o) -
#12 Most mennyi egy ilyen? -
#11 plusz cdrw-t is olvas, abból meg a kicsi elég ritkán kapható, ami a kislemezes lejátszónak kell.. ez persze a minidisc/flash javára is számolható -
#10 jaja olyan van nekem is elfer a hatitatyo hatso zsebében, szal nem izgat a méret :D a suly sem, mert van meg 6 aksi mellé bedobva az ugyis nehezebb :D igy heti 1 cd valtassal jol elvagyok, esmeg autoban is hallgathatom, ha meguntam a cd tarat :D -
#9 Hatha rabeszelem a 3. lehetosegre. :D -
#8 az dög nagy. nekem is van, Laaleenak is... itt a kicsi eszközök vannak emlegetve (md, flash...) -
#7 Tudom az nagy, meg minden, de azert akkor is 3x annyi duborges. -
#6 Egy ismerosnek olyan kutyuje van (nevet nem tudom, hogy normal cd-rol jatsza le az mp3-akat) tehat 700 mb-rol is. -
#5 es 4md lemez kisebb mint 1 8cm es mp3lemez? :D -
tomcs #4 1egebbis osny = regebbi sony mellesleg mz-r90 -
tomcs #3 nekem 1 regebbis osny md van, a kartyas mp3nal mindenkepp jobb megoldas, mart 1 md 500 ft, igaz az enyemre meg csak max optikai kabellel le7 felveszegtni a dolgokat de a legujabb sonykar mar pcrol kiba gyorsan fel le7 toltogetni a zeneket valami speci cuccal. ja nekem kb 2 eve minden nap van hasznalva, eddig fulhallgatot kellett csak cserelnem, nameg vettem potakkut es valtva hasznalom a gyarival. es meg igy is jelentosen kisebb mint 1 8cm cd, valamint a md lemez kenyelmesen hordhato csak ugy begorva taskaba, farzsebben, stb. szal szerintem 1 kurvanagy pont md melle -
#2 minenképp mp3 rulez!!!nekem is van... amugy leginkább azt az mp3 lejátszót venném meg amibe 8 cm es cd-t kell tenni.. az 220 mega vagy mennyi... szal az király.. -
#1 császtok !!
Szerettnék venni vmi jó kis zenei cuucot , csak nemtom h melyiket érdemes megvenni , mi a különbség köztük fizikailag és minőségileg nameg zenesi minőségben.Árban kb.ugyanannyi mind2 amit kinéztem , méretben minidisc player kisebb de ahoz be kell raknom minidiscet , minidiscre hogy lehet felvenni zenét ? lehet computeren kesresztül ?
2 cuccot néztem ki :
MP3 : MP-MAN-memória 64 MB +SMART MEDIA KÁRTYA+RADIO+USB kábel
Minidisc: Sharp MD MT 180
MDLP longplay 320percig+antishock 40 től 160 secig + 3 digitális fokozatban tud jáccani
szal melyiket ajánjátok ?