48
Milyen?
-
rgida666 #48 PTTM -
Cobra11 #47 szerintem a www.tar.hu/nwo címen még fent van! -
Mihaii-san #46 honna lehet letölteni????? -
Cobra11 #45 nem tudom
még nem próbáltam. töltsd le azt próbáld ki. ha nem lehet akkor vegyél 1 billt. -
#44 működő kezem nincs.:-)
lehet? -
Cobra11 #43 miért nincs billed? :))) -
#42 vki -
#41 na -
#40 vki help plz -
#39 lehet egérrel játszani? sürgős... -
#38 Thnx 4 U ! :P -
#36 huu en ezzel a gammaval meg jatekteremben nyomultam sorban allas volt mindig :)) -
#35 Letöltés indul :P -
#32 teljesen egyetertek!
Egyertelmu, hogy a öregnéni bugyógóban melltartó nélkül ^.^ -
#31 elég sz@r lett a PC-s verzió valahogy DC-n sokkal jobban eljátszottam vele -
Bilux #30 de = ide UTÁLOM EBBEN A FÓRUMBAN, HOGY NEM LEHET SZERKESZTENI GAZÁN MEGCSINÁLHATNÁK MÁRT TÖKÖM... -
Bilux #29 Höh ez kész ez a gém, ha unatkozom csak bérakom és megyek egy 10 perceset. Az időt nem lehet megnövelni valamivel??? Amúgy meg mi az értelme !? vinni ezt a sok gülü embert de oda!? plussz kocsit vagy milyazistent nem lehet nyerni!? -
#27 Dettó! -
Xanyi #26 Én azért örülök neki, mert így most találtam olyan autós játékot, ami teccik a barátnőmnek is! Ő azt szereti, ha nem kell féket nyomni, csak a gázt padlóig :)
Xanyi -
#25 ez nagyok kiraly tok poen az egesz!
nem sasszemueknek valo a grafika de olyan vidampark szeru :) A palya is eleg nagy es valtozatos, es marha gyors. Belerakhatnak a GTA3-ba is :) -
Anee #24 huh számomra nem tünt túl pozitivnak ez a game... -
#23 Kicsit gyorsabb, mint a játékteremben szerintem, de 1 játékot megér! Nem hittem volna, hogy kiadják PC-re. -
#22 nekem nem megy
segíccsetek
amikor indulna a játék (a menű még jó) csak színes 3szögek forgolódnak a monitoron
-
Xanyi #20 Hát nemtom... Érdekes játék! Mindenesetre unalom ellen biztos jó lesz :)
Nekem tetszik a stílusa!
Xanyi -
#19 UNKNOWN mivel csináltad a logod? melyik betűtipus? nagyon rulla ilyen kkellene nekeim is pliz mondd el -
TneX #17 Ilyen komplett hülye játékot ritkán lát az ember:)))
El leeht vele lenni 1 ideig:))) -
#16 Jó lett a PC-s verzió csak a zenét lecserélték!Nagy kár érte:((( -
#15 Hadzsama:))) Eszt a jatekot man nem tuom hany eve jaccotam... most agyak ki jaj :)) -
#13 60 mega nagyjából stimmelhet... a 2 110 mega volt Dreamcaston minden zenével... egyébként igen, a képről rá lehet érezni a hangulatára a játéknak. -
#11 Én elég sokat beleöoltema a játkteremben a gépbe. a pc hangulata nemtom miylen isoban mert ez csak egy ripo, de jonak tunk csak kar hogy nincs vegcel. grafika szokasosan szar lett:(de azért jo -
Cobra11 #10 Nem a grafikáról beszélek, te hülyegyerek, hanem a hangulatról. -
Cobra11 #8 A képek aslapján tényleg jónak tűnik! -
Cobra11 #7 Ha valakinek kell a rip: www.tar.hu/nwo
Egyébként ripped: nothing. Úgyhogy sztem egy nocd crackelt isoról van szó. 60mb az egész -
Cobra11 #6 Köszi. -
#5 Wow nem gondoltam volna hogy kijön Pc-re is. Régebben játszottam vele egy DC-n egész kellemes kis popcorn game volt :)) Leszedem én is. -
#4 egy kis időbe beletelik beletanulni a finomságaiba, de nagy szórakozás :o))) semmi köze a valódi fizikához, akkorákat lehet repüni benne... :o)))
http://score.sega.com/games/crazytaxi/screenshots1.html
ezt nézegesd meg, eleget elárul a hangulatról :)) -
Cobra11 #3 Akkor már húzom is lefele. -
#2 nem szimulátor... egy isteni jó akciójáték, pörgős zenével, hatalmas hangulattal... 1-2 megvan Dreamcaston, és nagy kedvenc :o))) -
Cobra11 #1 Tudja valaki, hogy milyen? Mert ha nagyon szar, akkor le sem töltöm!