Bezárták az Mp3Portal.hu-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont pazmeg, mikor másolom át a linkeket.
A rohadás.. ki a felelõs?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
most minek zárták be megint???????????
törhetetlen,mert folytatja mindig,nagyon csípem:D
remélem is,hogy nem szûnik meg teljesen
Amúgy a N.A. is biztos letörli az mp3-akat 24 órával azután, hogy letöltötte...
Megnézném az "ügyvéd úr" lakását/számítógépét!!! Vagy a kiadók dolgozóinak gépeit!
Lehet, hogy lenne rajta érdekes adat.Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
lis mp3-akból csinálja a számokat ! Az egséz országod Börönbe akarják zárni ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Az ügyvéd "úrnak" sokkal nehezebb dolga akadt, mint azt elõre sejthette volna. Ugyanis a lap gazdája rendkívül értelmes és emellett úgy tûnik, hogy még járatos is jogi dolgokban. Lehet érezni, hogy a levelezés elõrehaladtával mennyire elvesztette az "ügyvéd" a türelmét és a kezdeti fellengzõs stílusát. Klassz, precedensértékû ügy lesz ez, már csak azért is, mert ekkora nyilvánosságot még hasonló ügy nem nagyon kapott Mao-n. Kiváncsi vagyok a folytatásra, most már legalább értem, hogy miért nem jöttek tegnap lefelé a számok a Getrightból :)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"
Szevasztok!
Koszonom az ******** egyuttes eddigi tamogatasat.
Sajnos az Mp3Portal megszunt.
A rendszergazdat felszolitotta a rendorseg, hogy torolje az oldalt.
Feltehetoleg a Record Express feljelentese nyoman.
Ezert nem lehet jelenleg elerni, es nem is fog mostmar tobbet mukodni.
Sajnalom, hogy igy alkult.
Udv
Mp3Pintyo
"
Házkutatási paranccsal keresték fel a rendõrök a héten az Mp3Portal.hu weblapot üzemeltetõ férfit váci lakásán, és a webszolgáltatójánál is átvizsgálták a számítógépeket. Az akció során jogvédett anyagokat állítólag nem találtak a gépeken, hiszen az oldal csupán linkeket tartalmazott. A weblap ennek ellenére már nem üzemel, a hatályos joggyakorlat alapján ugyanis a linkelõ is felelõs.
INDEX