80
Bezárták az Mp3Portal.hu-t
  • danielszan
    Ez Gripen-nek szól ! (lefele)
  • danielszan
    nem fognak jönni, mivel a letöltés nem illegális csak a feltöltés, és mivel mi nem az mp3portalról töltötünk le ezért nem is lehet minket megbüntetni , inkább a fájlmegosztókat, de azokat meg nem tudják a magyar ok . Szóval senki se izguljon nem lesz semmi baj
  • winnie
    "én azon csodálkozok hogy annyian használták, szenvedtek a rapidshare linkekkel "

?? az emberek töredéke tudja, hogy mi az a dc vagy torrent. sokaknak az mp3portal jelentette a "letöltést". mások persze, hogy nem látták értelmét, de a wii sem a hardcore játékosoknak szólva lett siker.
  • Desiderata #37
    DC, majd torrent megjelenésével semmi értelme nem volt már az oldalnak
    én azon csodálkozok hogy annyian használták, szenvedtek a rapidshare linkekkel
  • Airbus A380
    Ennek vége..... azért valjuk be várható volt.... elég volt csak a neten kóborolni a jogvédőknek és nehézség nélkül ráakadhattak... (rajta 1 csomó jogvédett tartalommal..)

Nekem inkább az a kérdésem hogy ilyenkor mi van azokkal akik onnan bármit is leszedtek ? Kopogtat egyenként mindenkinél a BSA ?
  • Narxis
    Baszki, nemáááááááááááááá
  • Déta
    Sok ...
  • FlyHigh
    Hát ez fasza, elég véglegesnek tűnik a szöveg alapján.
  • danielszan
    hát ez hihetetlen, nem tudom elhinni a kedvenc oldalamnem tudom hogy most akkor végleg bezárt vagy csak ez kellett kiírnia "jogi" okok miatt szerintetek??? mert ha igen akkor annak az embernek üzenem hogy :
  • erexkiss
  • Frayer
    Már megint bezárták... jááááááááááááááááááááááááááááááá
    Pont pazmeg, mikor másolom át a linkeket.
    A rohadás.. ki a felelős?
  • Frayer
    jajjj nee jajj nee most mi lesz velünk?
  • blackgamer
    ja, vagy nem, régi bezárt, új fórum van
  • daeemoon
    Nem zárták be, állítólag egy török hacker csoport szórakozik a magyar fórumokkal :) Ismét működik :P
  • Nitrous Express
    csak egy a baj
    most minek zárták be megint???????????
  • Nitrous Express
    ez a csávó király amúgy:D
    törhetetlen,mert folytatja mindig,nagyon csípem:D
    remélem is,hogy nem szűnik meg teljesen
  • werpelethy
    Tegnap óta nem megy,megint bezárták?
  • marci14
    köszi
  • Tertovan
    http://pintyo.blogter.hu/
  • marci14
    és most megint mi van az mp3portallal? nekem 1 hete nem hozza be
  • Z
    Hát az "ügyvéd" úgy alázta magát, mint Tsotsó a mit töltsek le(cs) topikban!

Amúgy a N.A. is biztos letörli az mp3-akat 24 órával azután, hogy letöltötte...
    Megnézném az "ügyvéd úr" lakását/számítógépét!!! Vagy a kiadók dolgozóinak gépeit! Lehet, hogy lenne rajta érdekes adat.
  • Imremagdi
    hát ez eggyáértelmű ! Még a náksi is az illegé
    lis mp3-akból csinálja a számokat ! Az egséz országod Börönbe akarják zárni ?
  • Gabest
    Úgy hallottam hop-onként egy évvel csökkenhet a büntetés, de ha kifogy a time-to-live akkor nyakazás.
  • PetruZ
    Bár nem tudom, ez most mennyiben minősül majd "deep link"-nek, úgyhogy kirakom az index.hu-ra mutató linket is, nehogy pereljék az SG-t. ;)
  • PetruZ
    Olvassátok el ezt is: http://index.hu/tech/jog/naksi/
  • Ramza
    Vigigrágtam magamat rajta, és bár nem vagyok jogász, egy-két dolog világos számomra.
    Az ügyvéd "úrnak" sokkal nehezebb dolga akadt, mint azt előre sejthette volna. Ugyanis a lap gazdája rendkívül értelmes és emellett úgy tűnik, hogy még járatos is jogi dolgokban. Lehet érezni, hogy a levelezés előrehaladtával mennyire elvesztette az "ügyvéd" a türelmét és a kezdeti fellengzős stílusát. Klassz, precedensértékű ügy lesz ez, már csak azért is, mert ekkora nyilvánosságot még hasonló ügy nem nagyon kapott Mao-n. Kiváncsi vagyok a folytatásra, most már legalább értem, hogy miért nem jöttek tegnap lefelé a számok a Getrightból :)
  • Overflow
    Egy ilyen szar miatt ráb@*zni, mint a Náksi & Brunner. Ez már döfi, ahelyett, hogy törölte volna és kész. Egy album miatt elkezd levelezni az ügyvéddel. Sokkal jobb zenék is vesztek már azon az oldalon.
  • Efreet
    Ramza: ott a pont :o)
  • Ramza
    Zazee? :)
  • PetruZ
    Ja, bocs, félreértettem a levél szövegezését! Így már oké! :)
  • Efreet
    akikről szó van, azok nem balhéztak a felkerülés miatt, mert józene, és akinek tetszik úgyis vesz lemezt... meg nincs olyan hatalmas rajongótáboruk.
  • PetruZ
    Én sem, én az index -en olvastam az infót, hogy ők kezdeményezték a dolgot. Állítólag a neten kóboroltak és úgy botlottak bele, valamint az onnan elérhető többi linktáras oldalt is vizsgálják már. Viszlát MMP, viszlát ladisz, ...?
  • Efreet
    nem, mert az ő levlistájukra nem vagyok feliratkozva... :o)))
  • PetruZ
    A '***' -ok helyére a Náksi - Brunner páros értendő... Nem mintha engem zavarnának, mert egyáltalán nem olyan zenét hallgatok, de...
  • Efreet
    igen, a linkek felpakolása is törvénysértő, és ha feljelentés érkezik ellenük, akkor le lesz szedve onnan is.
  • Efreet
    egy együttes kapta:
    "
    Szevasztok!

Koszonom az ******** egyuttes eddigi tamogatasat.

Sajnos az Mp3Portal megszunt.
    A rendszergazdat felszolitotta a rendorseg, hogy torolje az oldalt.

Feltehetoleg a Record Express feljelentese nyoman.

Ezert nem lehet jelenleg elerni, es nem is fog mostmar tobbet mukodni.
    Sajnalom, hogy igy alkult.

Udv
    Mp3Pintyo
    "
  • worly
    mi az hogy a linkelő is felelős??? ilyen alapon a startlap is felelős, mert rakás olyan link van rajta, ami warezlapra mutat, onnan meg közvetlenul le lehet tölteni fileokat!
  • worly
    Linkelésért zárták be az Mp3Portal.hu-t

Házkutatási paranccsal keresték fel a rendõrök a héten az Mp3Portal.hu weblapot üzemeltetõ férfit váci lakásán, és a webszolgáltatójánál is átvizsgálták a számítógépeket. Az akció során jogvédett anyagokat állítólag nem találtak a gépeken, hiszen az oldal csupán linkeket tartalmazott. A weblap ennek ellenére már nem üzemel, a hatályos joggyakorlat alapján ugyanis a linkelõ is felelõs.

INDEX