Bezárták az Mp3Portal.hu-t

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
Már megint bezárták... jááááááááááááááááááááááááááááááá
Pont pazmeg, mikor másolom át a linkeket.
A rohadás.. ki a felelõs?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
jajjj nee jajj nee most mi lesz velünk?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

ja, vagy nem, régi bezárt, új fórum van

daeemoon
Nem zárták be, állítólag egy török hacker csoport szórakozik a magyar fórumokkal :) Ismét mûködik :P

csak egy a baj
most minek zárták be megint???????????
ez a csávó király amúgy:D
törhetetlen,mert folytatja mindig,nagyon csípem:D
remélem is,hogy nem szûnik meg teljesen
Tegnap óta nem megy,megint bezárták?
marci14
köszi

Tertovan
http://pintyo.blogter.hu/

marci14
és most megint mi van az mp3portallal? nekem 1 hete nem hozza be

Z
Hát az "ügyvéd" úgy alázta magát, mint Tsotsó a mit töltsek le(cs) topikban!

Amúgy a N.A. is biztos letörli az mp3-akat 24 órával azután, hogy letöltötte...
Megnézném az "ügyvéd úr" lakását/számítógépét!!! Vagy a kiadók dolgozóinak gépeit! Lehet, hogy lenne rajta érdekes adat.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Imremagdi
hát ez eggyáértelmû ! Még a náksi is az illegé
lis mp3-akból csinálja a számokat ! Az egséz országod Börönbe akarják zárni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Úgy hallottam hop-onként egy évvel csökkenhet a büntetés, de ha kifogy a time-to-live akkor nyakazás.

PetruZ
Bár nem tudom, ez most mennyiben minõsül majd "deep link"-nek, úgyhogy kirakom az index.hu-ra mutató linket is, nehogy pereljék az SG-t. ;)
PetruZ
Olvassátok el ezt is: http://index.hu/tech/jog/naksi/
Vigigrágtam magamat rajta, és bár nem vagyok jogász, egy-két dolog világos számomra.
Az ügyvéd "úrnak" sokkal nehezebb dolga akadt, mint azt elõre sejthette volna. Ugyanis a lap gazdája rendkívül értelmes és emellett úgy tûnik, hogy még járatos is jogi dolgokban. Lehet érezni, hogy a levelezés elõrehaladtával mennyire elvesztette az "ügyvéd" a türelmét és a kezdeti fellengzõs stílusát. Klassz, precedensértékû ügy lesz ez, már csak azért is, mert ekkora nyilvánosságot még hasonló ügy nem nagyon kapott Mao-n. Kiváncsi vagyok a folytatásra, most már legalább értem, hogy miért nem jöttek tegnap lefelé a számok a Getrightból :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Overflow
Egy ilyen szar miatt ráb@*zni, mint a Náksi & Brunner. Ez már döfi, ahelyett, hogy törölte volna és kész. Egy album miatt elkezd levelezni az ügyvéddel. Sokkal jobb zenék is vesztek már azon az oldalon.
Efreet
Ramza: ott a pont :o)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Zazee? :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PetruZ
Ja, bocs, félreértettem a levél szövegezését! Így már oké! :)
Efreet
akikrõl szó van, azok nem balhéztak a felkerülés miatt, mert józene, és akinek tetszik úgyis vesz lemezt... meg nincs olyan hatalmas rajongótáboruk.

PetruZ
Én sem, én az index -en olvastam az infót, hogy õk kezdeményezték a dolgot. Állítólag a neten kóboroltak és úgy botlottak bele, valamint az onnan elérhetõ többi linktáras oldalt is vizsgálják már. Viszlát MMP, viszlát ladisz, ...?
Efreet
nem, mert az õ levlistájukra nem vagyok feliratkozva... :o)))

PetruZ
A '***' -ok helyére a Náksi - Brunner páros értendõ... Nem mintha engem zavarnának, mert egyáltalán nem olyan zenét hallgatok, de...
Efreet
igen, a linkek felpakolása is törvénysértõ, és ha feljelentés érkezik ellenük, akkor le lesz szedve onnan is.

Efreet
egy együttes kapta:
"
Szevasztok!

Koszonom az ******** egyuttes eddigi tamogatasat.

Sajnos az Mp3Portal megszunt.
A rendszergazdat felszolitotta a rendorseg, hogy torolje az oldalt.

Feltehetoleg a Record Express feljelentese nyoman.

Ezert nem lehet jelenleg elerni, es nem is fog mostmar tobbet mukodni.
Sajnalom, hogy igy alkult.

Udv
Mp3Pintyo
"

mi az hogy a linkelõ is felelõs??? ilyen alapon a startlap is felelõs, mert rakás olyan link van rajta, ami warezlapra mutat, onnan meg közvetlenul le lehet tölteni fileokat!
Linkelésért zárták be az Mp3Portal.hu-t

Házkutatási paranccsal keresték fel a rendõrök a héten az Mp3Portal.hu weblapot üzemeltetõ férfit váci lakásán, és a webszolgáltatójánál is átvizsgálták a számítógépeket. Az akció során jogvédett anyagokat állítólag nem találtak a gépeken, hiszen az oldal csupán linkeket tartalmazott. A weblap ennek ellenére már nem üzemel, a hatályos joggyakorlat alapján ugyanis a linkelõ is felelõs.

INDEX
← ElőzőOldal 2 / 2