Bezárták az Mp3Portal.hu-t

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szuper, már be is jelentkeztem
Narxis
jeeeeeeeeeeeee<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elindult az Mp3Portál! Várunk mindenkit sok szeretettel!

http://mp3portal.bplaced.net

Van itt minden: filmek,zenék,játékok,progik,E-book.-rapid linkek minden mennyiségben! A chat is most indult az oldalon!
www.adam2468.try.hu Zeneletöltések napi Frissítéssel!!
www.mp3sarok.try.hu
hát ami azt illeti én is sajnálom. de azért benézhettek ide is... 😄 benézhettek meg linkeket is tehettek... tegnap csináltam szal még új... de remélem hogy az idõ múlásával mind több és több látogató lesz... 😉
zyppy
mozs tényleg bezárták<#nyes>

Én is sajnálom, hogy bezárt az mp3portál, egy kiváló oldal volt.
Remélem egyszer az én oldalam is ilyen kiváló lesz. Mindenkit szeretettel látok. Filmek, zene, e-book...
http://musicalzon.forumz.cc/index.php
Narxis
<#wow1><#eljen>

tippancs
cold.hu

Narxis
http://mp3forum.try.hu/

Narxis
Ja, látom már. Meghívásos rendzer azért, hogy rapidról és data-ról tölthessek? Van képük...<#hehe>

bluedragon müködik csak elköltözött
FlyHigh
Jah igen, aki szereti a datát, annak még van egy datalinkek.hu oldal is. Nagyon-nagyon sok link, minden kategóriában.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Van egy netmaffia.hu oldal is, regelni kell, egész jó. Van data, rapid, meg más is.

Thrash \'Till Death

Airbus A380
Szép lassan az összeset utolérik..

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Kbalazs912
Üdv!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazad van, de így bármire ugyanúgy tudsz keresni... tárolt változat powaa!

Lényeg, ha találtál is valamit, azonnal mentsd ki a linkeket

Szép napot!

<#wave>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

Narxis
Thx! Hasonló oldalakat tudsz még adni? Bluedragon-t ismertem, de azt is bezárták már...

tippancs
Nekem van olyan CD-m DVD-m amin családi felvételek vannak. Azért is kifizettem a jogdíjat is. Kinek?

Egy kis vigasz:
www.rdi-board.com/showthread.php?t=61995&page=1
Frayer
<#szomoru1> RIP<#bdead>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

donbig
Természetesen igaz amit írtál,de akkor nézzük meg azt is, hogy miért van jogdíj az üres SD kártyámon, amit a fényképezõgépemben használok. Ja ,hogy lehetne rajta illegális zene is ? Én is azt gondolom,hogy a fellépésekben nagyobb pénz van manapság, na de szegény zenészt még nem láttam, de a sok léhûtõ jogvédõt nehogy mi fizesük már.Lehet, hogy miattuk ilyen elrugaszkodottak az árak. Azért az nem normális, hogy a magyar átlagbérért rossz esetben 10 lemezt tudok venni......

FZoleee
Sajnálom az oldalt, régebben ez volt a kedvenc oldalam 😞
Az elõadók ugyanúgy meglopják a rajongóikat amikor lenyomnak egy playback koncertet.
Sokkal nagyobb summára tesznek szert az elõadók a fellépésekbõl. Az eladások inkább a kiadó markát ütik.

Airbus A380
Az egy dolog hogy sok ember ellenállását váltja ki de az meg 1 másik hogy õk meg majd erre mondhatják hogy "mer a magyar ember hagyományosan nem szereti betartani a törvényt"

Egyébként azért gondoljatok bele ha ti 1 együttes tagjai lennétek akik ebbõl élnek hogy néznétek hogy ilyen olyan oldalon kinn van ingyen a zenéd.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

donbig
Én is nagyon sajnálom az oldal bezárását.Remélem veregeti egymás vállát a sok szemét, a lemezárakat meg remélem csökkentik, mert ProART stb. miatt az üres lemezeken olyan jogdíj van, hogy... Szlovákiából 50 forintért lehet dvd lemezt rendelni. Ti örüljetek, ez sok emberben csak ellenállást vált ki,majmok. Remélem Pintyõ talpra áll majd.

Airbus A380
Azért nem semmi dolgokat kellhetett elviselnie a tulajnak... én 100 hogy nem csináltam volna.

A dc túl lassú, nem mindig lehet tölteni. Torrent kicsit jobb de ott se mindig lehet tölteni, ha nincs elég seeder az is lassú, és általába seedelni kell. Váltakozó ip-vel ezért jók a rapidshare, és hasonló oldalak. Sajnálom hogy megszûnt az mp3portál.

\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"

banok
😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tippancs
Én is sajnálom az mp3portal.hu megszünését. Még töltögettem volna. Szerencsére gugliban ha rákeresek, a tárolt változatban még meg tudtam menteni néhány linket.

FlyHigh
DC az hoki, akkor már inkább torrent.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Azért nem csak rapid volt, van sokkal jobb megosztó is ami full ingyenes és gyors. Nagyon sajnálom, szinte mindent meg lehetett találni.

Thrash \'Till Death

Airbus A380
Hát ebbe azért valjuk be van valami....

Letisztult, szervezett kis oldal volt. Én nagyon sajnálom.
Airbus A380
Azért ha épészzel belegondoltok rájöhettek hogy igaz amit írtam és ez elõbb utóbb várható volt... hogy ezt valaki nem fogja jó szemmel nézni...

Bár szerintem nem csak ez az 1 lehetett az ok.

Narxis
Én is, fõleg, hogy egy tucat kifejezetten rapidhoz készített letöltõprogram van.

Airbus A380
hát ez megnyugtató azért titkon szerintem ez is sokaknak megfordult a fejébe akik töltöttek le onnan.

Airbus A380
Én pl jobban szeretek rapidolni mint dc-zni....

Ez Gripen-nek szól ! (lefele)
nem fognak jönni, mivel a letöltés nem illegális csak a feltöltés, és mivel mi nem az mp3portalról töltötünk le ezért nem is lehet minket megbüntetni , inkább a fájlmegosztókat, de azokat meg nem tudják a magyar ok <#vigyor1><#beka3>. Szóval senki se izguljon nem lesz semmi baj<#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps>
"én azon csodálkozok hogy annyian használták, szenvedtek a rapidshare linkekkel "

?? az emberek töredéke tudja, hogy mi az a dc vagy torrent. sokaknak az mp3portal jelentette a "letöltést". mások persze, hogy nem látták értelmét, de a wii sem a hardcore játékosoknak szólva lett siker.
Desiderata
DC, majd torrent megjelenésével semmi értelme nem volt már az oldalnak
én azon csodálkozok hogy annyian használták, szenvedtek a rapidshare linkekkel
Airbus A380
Ennek vége..... azért valjuk be várható volt.... elég volt csak a neten kóborolni a jogvédõknek és nehézség nélkül ráakadhattak... (rajta 1 csomó jogvédett tartalommal..)

Nekem inkább az a kérdésem hogy ilyenkor mi van azokkal akik onnan bármit is leszedtek ? Kopogtat egyenként mindenkinél a BSA ?

Narxis
Baszki, nemáááááááááááááá<#gun><#boxer><#violent>

Sok <#levele><#kocsog><#lama>...

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

FlyHigh
Hát ez fasza, elég véglegesnek tûnik a szöveg alapján.

Thrash \'Till Death

hát ez hihetetlen, nem tudom elhinni a kedvenc oldalam<#rinya>nem tudom hogy most akkor végleg bezárt vagy csak ez kellett kiírnia "jogi" okok miatt szerintetek??? mert ha igen akkor annak az embernek üzenem hogy :<#mf1><#mf2><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#boxer><#boxer><#gonosz2><#gonosz2>
<#levele><#kocsog>

&#8220;Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

Oldal 1 / 2Következő →