DATANET ADSL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szóval csak annyira nem értek hozzá, amennyire valaki nem érthet, ha még nem csinált ilyet viszont nem idióta<#hawaii>#hawaii>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kicsit más de ide tartozik: Szerintetek Datanet OK ?
Elvbõl inkább õket választanám és nem Axelero-t.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem akartam újat nyitni ezért ide írom:
Végre úgy néz ki hogy nálunk is megy az ADSL. A datanet-nél akarom megrendelni. A megrendelõn azt kérdezi hogy akarok e hálózati kártyát meg ADSL routert.
Az én alaplapomon integrált hálókártya van ( ASUS P4S800 ) .
A témában nem vagyok jártas ezért kérdezem: kell énnekem egyáltalán plusz hálókártya vagy router? És ha igen milyen?
( Ilyeneket ajánl: Planet PCI 10/110; Compact Flash; Vezeték nélküli PCI stb... Routernél: Cisco 806, Linksys BEFSR41 - 81 ).