27
DATANET ADSL ????
-
#27 NEM PINGEL A DATANET!!!!
-
#26 szarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszarszar -
#25 DATANET ADSL ???? - pingel mint a S.Z.A.R. -
#24 hát akkor azt hiszem, jövő héten indítom a szolgáltatóváltásos mókát. -
tbundy #23 stabil sztem is, és a pingek is jók -
#22 Azért kérdezem, mert látom, hogy olcsóbban kaphatnék nálluk dupla akkora sávszélességet, szóval duplán jól járnék, olcsóbb és gyorsabb, persze mindez csak akkor jó, ha stabil is, netes játékokkal nyomulsz? -
Mentol #21 Szerintem abszolút stabil, és elég gyors is. A haver axeleros kapcsolata nemegyszer állt, amíg én már napőok óta fent lógtam a neten... -
#20 Kinek milyen tapasztalata van a datanettel kapcsolatban, stbail, gyors? -
#19 köszi, értem:) -
#18 Szóval modem összekötve az egyik géppel hálókártyán keresztül, majd egy másik hálókártyával összekötve egy másik géppel. Ezután a Windows XP-nek van egy elég intelligens hálózatvarázslója, ami belövi, csak a netes kapcsolatot létre kell hozni, aztán megoldja a többit. -
#17 Nem full hülyét, hanem laikust mondtam:)
Szóval csak annyira nem értek hozzá, amennyire valaki nem érthet, ha még nem csinált ilyet viszont nem idióta -
#16 magyarázd el egy "full laikusnak" -
#15 tudja -
#14 gondolod? :D -
#13 "full laikus" jobbanjár egy routerrel :D -
#12 hálókártyás megoldás is létezik! :D -
#11 veszel egy routert kb 8000ft -
#10 datanetnél van adsl előfizetésem és ők elméletileg nem engedik a gépek közti megosztást, viszont én ettől függetlenül szeretném megosztani egy másik gépre. Van vmi lehetőség? vagy így neis próbálkozzak? (a téma full laikus szakértőjeként kérdezem) -
#9 Datanetnek jók a külföldi pingjei, ha szeretsz/szeretnél neten játszani, akkor jelen pillanatban már csak ezért is jobb Axernál :) -
#8 ok :) -
#7 Köszi!
Kicsit más de ide tartozik: Szerintetek Datanet OK ?
Elvből inkább őket választanám és nem Axelero-t. -
#6 hálókártya nem, router akkor kellhet ha meg akarod osztani a netet pl 2 gép között -
#5 Sziasztok !
Nem akartam újat nyitni ezért ide írom:
Végre úgy néz ki hogy nálunk is megy az ADSL. A datanet-nél akarom megrendelni. A megrendelőn azt kérdezi hogy akarok e hálózati kártyát meg ADSL routert.
Az én alaplapomon integrált hálókártya van ( ASUS P4S800 ) .
A témában nem vagyok jártas ezért kérdezem: kell énnekem egyáltalán plusz hálókártya vagy router? És ha igen milyen?
( Ilyeneket ajánl: Planet PCI 10/110; Compact Flash; Vezeték nélküli PCI stb... Routernél: Cisco 806, Linksys BEFSR41 - 81 ).
-
#4 nettó ár, és kártya nem mindenhez van az pluszpénz, a drágább csomagban asszem benne van de lehet is rendelni 4k ért talán? nemtom. de volt már ilyen topic.. -
#3 ez elég optimista hozzászólás
-
#1 Meg akarom rendelni , de nem tudom , hogy az interneten levo arak afásak vagy nem. Valamint a hardvert ők állják ? Az egyszeri belépési dijba benne van a kártya ára is ?