3766
-
Szid #1081 -
Verseghy #1080 Kértek csokit? Nemrég hoztuk a Naboorol.. -
Szid #1079 Én meg törökben Marmarison -
#1078 basszod, én meg Bihar Pusztapócsón nyarltam.. oszt!!!???
-
Verseghy #1077 Én 2002ben. nagyon szép hely:) -
#1076 Én is, 1994-ben:D -
Verseghy #1075 (Ott nyaraltam..:)) -
#1074 én is hallottam.
... csak meg tudják "védeni". -
#1073 Most hallottam, hogy bemutatják máj.15-én Cannes-ban,szal 19-re tuti kifogják lopni, felrakni a netre... -
Mihail #1072 ..szóval, mivel ennyire várják a rajongók, biztos ezt is megszerzik előbb..
-
Mihail #1071 hát nem azt mondtam hogy jó dolog xar felbontásban megnézni, hanem hogy mivel nem sok olyan film van amit ennyire várnak, és ilyen sok módon van reklámozva(ami már nevetséges: nokia, lego, pc-s játékok, meg anyámkínja). kúrva sokat akarnak már az sw-vel keresni, és ez már sztem kezdi ilyen kozmopolita maszlaggá tenni a sw univerzumot, bár ettől függetlenül nagyon várom, csak ne akarnának marketing fogást csínálni mindenből, ami egy kicsit jobban bejön az embereknek.. -
#1070 azért abban egyetérthetünk hogy:
1,moziban megnéz
2,hazamegyegybőlleszedi megnézi 6x
/3, a vérmesebbje megint moziban/
szvsz ha moziban nézed sok apró részlet elkerülheti a figyelmedet -
#1069 Hát sajna ismerek olyan embert, aki 320x200-ban nézte meg a Klónok támadását, 2 nappal a premier előtt, és neki HŰDEJÓVÓT... -
#1068 ezért van világ premier, második rész se jött ki hamarabb + ki az a barom aki ezt gagyi kamerás meg hasonló verzióban akarj anézzni? -
Mihail #1067 hogy szokott ez menni? vki fogja és kijuttatja a filmet, aztán gyorsan feldobja a hálóra? azért ez nem egy átlagos kis film, biztos nagyon részen vannak -
Mihail #1066 meg fogják tudni akadályozni, h a premier előtt ne terjedjenek el kalózváltozatok a filecserélő hálózatokon?? -
#1065 ne aggódj, hamarosan (pár év) Én is követlek:))
-
Szid #1064 -
#1061 dehogy mehet... -
#1060 LOL
najó, együttérzek veled:)) azért oda még biztos elmehetsz egyedül is...:DDD -
Szid #1059 Akkor, mikor már 12 napja nös ember leszek :o)) -
#1058 Nahát!
Sikerült megnéznem kb. tucatszor mindhárom TV spot-ot és asszem ez a rész odab*sz, de nagyon. Igaz, Lucas-bácsi azt mondta, hogy "romantikus" lesz meg "drámai", meg ilyenek, de azokat a részeket majd átalusszuk(már ha nagyon unalmasak, mert azért érdekes is lehet. fényből sötétbe lépni nem egyszerű:))
Aki pedig igazi fan, az feliratosan nézi meg (szerintem), mert egy olyan beszólást, mint "Lord Vader" vagy "Rise" vagy az új, Grievous féle " Crush them", egyetlen magyar szinkronszínész sem tudja majd élethűen visszadni:DDD Mikor lesz má május-19 ??? -
Szid #1057 -
#1056 :)))))))))))) -
#1055 még egy hónap :-) -
#1054 lol... -
#1053 SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anakin=darth vader
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1052 Sziasztok! 3 új TV-Spot került fel a netre, illetve tv-be. Csak nem nálunk.:)
Itt olvashattok róla, a linkeket is megtaláljátok.
Üdv:
Morpheus -
Rohamoszti #1051 Akinek nem sikerült jegyet szereznie feliratos premier vetítésre (Duna Plaza) , az ne sírjon még. Van még remény :) http://galaxis.starwars.hu - regisztráljatok és jelentkezzetek a sorsolásra ;-) -
#1050 nem tom hol és mikor, mivel egri vagyok ) -
#1049 Mond ma miko lesz a premier pesten es hol! :D
Egyebkent a retek klubban lattam... aztan olvastam neten. -
#1048 DVD-ről vagy a retek klubbos verzióról beszélsz? :) -
#1047 Hol tudhatom meg hol es mikor lesz a Pesti premier? -
#1046 Na jo. Szal Lucas belerakott par uj jelenetet az "uj" maszkal vaze. Figyeld meg egyes jelentekben a regi maszk van rajta es 4-ben az uj. -
#1045 még 1 hónap -
Rohamoszti #1044 http://www.pcgamemods.com/11828/ - Sajátkészítésű RotS trailer Lego SW-ből mixelve :P Aki megnézte írhatna véleményt ;) -
#1043 A pestiekről tudok nyilatkozni, itt feliratos is lesz és szinkronos is.
Érdeklődj a mozinál, de ha tippelnem kellene lesz mindkettő:) -
Davidsned #1042 Nem tudja valaki: minden multiplexben az éjféli premiert feliratosan adják? Pl. Nagykanizsán? -
flashX #1041 -
#1040 moziban láttam a Constantin elött az elözetesét és teljesen kész vagyok,annyira drámai az egész hogy sirni tudnék...
alig várom már a premiert...