VISSZATÉRTEM :)))

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
azoknak akikkel naponta beszélsz valszeg feltünne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Érdekes, én is ide járok már vagy 3 éve lassan de nemtom hiányoznék-e vkinek is... megyek Bp-re tanulni nemsokára, utána elfeljtenek tuti ha csak hetente 1X tudok írni... <#szomoru2>

War. War never changes.

colos
Nem kell félteni senkit. Sokan rákaptak szerintem az SG-re, maximum ma már csak olvassák. Mint jó magam is...<#circling>
Punker
mennyi rég nem látott nick <#sir>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de rég irtak ide , feltámasztom a topicot! csocso fan club 😊

Efreet
pedig igen.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Coine
báz most, olyan öregnek érzem magam emiatt a beszólás miatt ;-))

Efreet
jaja, emléxem rá :o) rajtunk kívül szerintem itt kevesen...

Coine
de te csak szólíthatsz simán úgy, h. érmee 😄

Coine
héló !
az én vagyok ám gecc ! 😄

Efreet
keresd vissza, valamikor 2000-2001 környékén kapta ;o)))) "pénzérmee" 😄

Coine
"tiszteletbeli király-hoz hasonló címem"

😄
az pontosan mit is takar ?

Dikkma
Nem is tudod, ez milyen sokat jelent 😊
Ill. annyira azért nem, mert csak annyit, hogy õk a királyok (nekem is van tiszteletbeli király-hoz hasonló címem, de nem érzem magam rá jogosultnak így nem is használom).
CSOCSO
nem, a nyúl az! Nézd mekkora fogai vannak!
Efreet
"ha azt mondanám, hogy én vagyok a császár, mert valami elázott tyúk fejbevert egy buzogánnyal, hát rögtön kinyírnának, nem?"

mateos
csak sima Császár™ 😉
CSOCSO
mész és átgondolod az életed!
CSOCSO
igen😊
Sephi
mint a jedi ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hangianix
Visszatert. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

fertam
hát én le vagyok maradva, de megl lehet tudni, hogy mi is történt itten csocsóval?
mateos
mé mi köll ahoz ?
semmi , csak elszántság
Coine
az nem, olyan 1xû, ne olyan hevesen koma

mateos
hehe , akkor mi + jelöljük ki magunkat Császároknak ,

Császár™ 😄
Coine
KIRALY™ 😄

Coine
aha, namrámost ti kijelöltétek magatokat királyoknak ? 😄DD
LOL
ez nem sokat jelent 😄

magus
a jóarc™ elõdje?😊

Efreet
LTB, Laalee, és én biztosan, asszem volt Jasmin is, meg Assassin is talán...

Coine
no és kik a királyok pontosan ? 😄

Lteebee
A király címet odaítéléses alapon osztják(juk) itt a fórumon.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Jano
Ez nagyon tanulságos volt 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Z
áhhh!

Ez így már nem az igazi. Mondok egy történetet:
Réges-rég egy messzi messzi kontinensen volt egy nyári olimpia, ahol az úszószámok egyikében elindult egy nagy harcos, aki alig tudott úszni. S midõn megpróbálsz szembeszállni a hatalmas medence rettenetes hullámaival, majdnem belefúlt a vízbe, de végül a nagy küzdésnek köszönhetõ, hogy túlélte, és ünnepelt sztár lett, mindenhová hívták, mindenkor a kegyeit keresték. mindez szépen lassan lecsengett, és ahogy telt, múlt az idõ - senki sem hallott akkoriban az ifjú titán felõl -, eljött a következõ olimpia ideje!!! Láss csodát a faszi megtanult úszni, de akkor már mindenki leszarta, mert nem tetszett, hogy úgyanolyan, mint a többiek...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

magus
üdv csocso. nahát akkor már végképp nemnm tudom meg mit történt... de nem baj

Laalee
majmok között kiraly 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Coine
Szeva CSOCSO !
Vanak még szép dolgok így korán reggel 😉)

Sephi
Szerintem ez nem is az igazi csocso hanem valaki rendesen elopta a passt meg juzert vazz... hmm... le kene elonorozni az IP .. eros a gyanum hogy az idegsebeszetrol ir...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
😊))))))))
mateos
hehe , mer amerikai néger akarok lenni , járni akarom a gettót , hárlem akarok nyomulni feka aktivistákkal , meg spanyol bevándorlokkal , AMCsi akarok lenii , mert amerila király , ameria a a heaven , amerika igy amerika ugy , kinyalom még bush seggét is , csakhogy a harlembe lakhassak nigger testvéreimmel

😄DD (full neofeka vayok de mind1) 😄
Z
Ez mekkora amcsi duma??? 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mateos
szal mostantól használsz vmi spelling programot ? 😊
(just JokIn')
CSOCSO
Én voltam a fórúm legalja, és ÉN LESZEK A KIRÁLY!!!😊)))
mateos
használtál vmi spellin' progit ? 😊
csak vicc 😄 ne vegyé komlyan
CSOCSO
Hja, gondoltam más Nick-el írogatok majd, de én nem vagyok afféle kötsög ember (itt nem céloztam senkire😊 Szóval vagyok, jobb, mint régi de csak ha befejezik a suxolást…
CSOCSO
hella neked is!!!Tsumi all!😊 TSOTSO találmányt nem lenyúlni!
Hitm@n
El sem hiszem,hogy ezt tényleg te írtad! 😊)

Gratula,új ember lettél?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

mateos
mostantól ügyelni fox a spellin're ? 😊
mateos
szeva ember !!!
Isten Hozott megint közöttünk 😊 !!!
CSOCSO
Legalább szépen köszöntsetek😊 amúgy nyugodtan lehet majd 1-2 nap múlva ezt a topicot is törölni...
CSOCSO
Ahoy
CSOCSO
Hja és pls: St vagy valaki: töröljétek a sok CSOCSO fórumot, ha annyira akartok CSOCSO fórumot, akkor egy, legyen a gumiszobában, de ne 10... thx....
Oldal 1 / 2Következő →