VISSZATÉRTEM :)))
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ill. annyira azért nem, mert csak annyit, hogy õk a királyok (nekem is van tiszteletbeli király-hoz hasonló címem, de nem érzem magam rá jogosultnak így nem is használom).
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ez így már nem az igazi. Mondok egy történetet:
Réges-rég egy messzi messzi kontinensen volt egy nyári olimpia, ahol az úszószámok egyikében elindult egy nagy harcos, aki alig tudott úszni. S midõn megpróbálsz szembeszállni a hatalmas medence rettenetes hullámaival, majdnem belefúlt a vízbe, de végül a nagy küzdésnek köszönhetõ, hogy túlélte, és ünnepelt sztár lett, mindenhová hívták, mindenkor a kegyeit keresték. mindez szépen lassan lecsengett, és ahogy telt, múlt az idõ - senki sem hallott akkoriban az ifjú titán felõl -, eljött a következõ olimpia ideje!!! Láss csodát a faszi megtanult úszni, de akkor már mindenki leszarta, mert nem tetszett, hogy úgyanolyan, mint a többiek...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄DD (full neofeka vayok de mind1) 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Gratula,új ember lettél?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!