55
Igen, én!!:)
-
#55 azoknak akikkel naponta beszélsz valszeg feltünne. -
Braveheart #54 Érdekes, én is ide járok már vagy 3 éve lassan de nemtom hiányoznék-e vkinek is... megyek Bp-re tanulni nemsokára, utána elfeljtenek tuti ha csak hetente 1X tudok írni... -
#53 Nem kell félteni senkit. Sokan rákaptak szerintem az SG-re, maximum ma már csak olvassák. Mint jó magam is... -
#52 mennyi rég nem látott nick -
abonyitomz #51 de rég irtak ide , feltámasztom a topicot! csocso fan club :) -
#50 pedig igen. -
#49 báz most, olyan öregnek érzem magam emiatt a beszólás miatt ;-)) -
#48 jaja, emléxem rá :o) rajtunk kívül szerintem itt kevesen... -
#47 de te csak szólíthatsz simán úgy, h. érmee :D -
#46 héló !
az én vagyok ám gecc ! :D -
#45 keresd vissza, valamikor 2000-2001 környékén kapta ;o)))) "pénzérmee" :D -
#44 "tiszteletbeli király-hoz hasonló címem"
:D
az pontosan mit is takar ? -
#43 Nem is tudod, ez milyen sokat jelent :)
Ill. annyira azért nem, mert csak annyit, hogy ők a királyok (nekem is van tiszteletbeli király-hoz hasonló címem, de nem érzem magam rá jogosultnak így nem is használom). -
#42 nem, a nyúl az! Nézd mekkora fogai vannak! -
#40 "ha azt mondanám, hogy én vagyok a császár, mert valami elázott tyúk fejbevert egy buzogánnyal, hát rögtön kinyírnának, nem?" -
#39 csak sima Császár™ ;) -
#37 mész és átgondolod az életed! -
#36 igen:) -
#35 mint a jedi ? -
#34 Visszatert. :D -
#33 hát én le vagyok maradva, de megl lehet tudni, hogy mi is történt itten csocsóval? -
#32 mé mi köll ahoz ?
semmi , csak elszántság -
#31 az nem, olyan 1xű, ne olyan hevesen koma -
#30 hehe , akkor mi + jelöljük ki magunkat Császároknak ,
Császár™ :D -
#29 KIRALY™ :D -
#28 aha, namrámost ti kijelöltétek magatokat királyoknak ? :DDD
LOL
ez nem sokat jelent :D -
#27 a jóarc™ elődje?:) -
#26 LTB, Laalee, és én biztosan, asszem volt Jasmin is, meg Assassin is talán... -
#25 no és kik a királyok pontosan ? :D -
#24 A király címet odaítéléses alapon osztják(juk) itt a fórumon. -
#23 Ez nagyon tanulságos volt :D -
#22 áhhh!
Ez így már nem az igazi. Mondok egy történetet:
Réges-rég egy messzi messzi kontinensen volt egy nyári olimpia, ahol az úszószámok egyikében elindult egy nagy harcos, aki alig tudott úszni. S midőn megpróbálsz szembeszállni a hatalmas medence rettenetes hullámaival, majdnem belefúlt a vízbe, de végül a nagy küzdésnek köszönhető, hogy túlélte, és ünnepelt sztár lett, mindenhová hívták, mindenkor a kegyeit keresték. mindez szépen lassan lecsengett, és ahogy telt, múlt az idő - senki sem hallott akkoriban az ifjú titán felől -, eljött a következő olimpia ideje!!! Láss csodát a faszi megtanult úszni, de akkor már mindenki leszarta, mert nem tetszett, hogy úgyanolyan, mint a többiek... -
#21 üdv csocso. nahát akkor már végképp nemnm tudom meg mit történt... de nem baj -
#19 majmok között kiraly :D -
#18 Szeva CSOCSO !
Vanak még szép dolgok így korán reggel ;)) -
#17 Szerintem ez nem is az igazi csocso hanem valaki rendesen elopta a passt meg juzert vazz... hmm... le kene elonorozni az IP .. eros a gyanum hogy az idegsebeszetrol ir... -
#16 :))))))))) -
#15 hehe , mer amerikai néger akarok lenni , járni akarom a gettót , hárlem akarok nyomulni feka aktivistákkal , meg spanyol bevándorlokkal , AMCsi akarok lenii , mert amerila király , ameria a a heaven , amerika igy amerika ugy , kinyalom még bush seggét is , csakhogy a harlembe lakhassak nigger testvéreimmel
:DDD (full neofeka vayok de mind1) :D -
#14 Ez mekkora amcsi duma??? :D -
#13 szal mostantól használsz vmi spelling programot ? :)
(just JokIn')