Teleportálás ausztrál módra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-]
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
(Bizonyíték?: visszatérõ rémálmok)"
Miért lenne bizonyíték a visszatérõ rémálmok arra, hogy a tudat nem elektromos ingerek sorozata? Magyarázd el plz
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egy háromdimenziós test minden alkótórészének rögzíteni a kvantumállapotát ugyanabban a pillanatban...ez viszont szerintem lehetetlen.
szerintem egyszerubb ha kifejlesztik a varazspalcat es az idehozza nekunk a bolygot, csak at kell ra ugrani.
vegulis.. a varazspalca mennyivel jobb lenne mint a terhajlitasos idoutazas, sok minden masra lehetne hasznalni, es a ket dolog kifejlesztese a gyakorlati hasznalathoz kepest kb ugyanott all
Mivel a célhelyen kell lennie az anyagnak amibõl felépíthetõ, vagy anyagot kell "teremteni" a térbõl (vacuum-ból). Ez az anyagelõállítás sem egyszerû, de megoldható. Viszont mindenképpen kell küldõ-fogadó állomás is. Embernél meg a "lélek" kérdés is problémás, ha 2 példány lesz, melyikben milyen lesz a lélek/tudat.
Ûrutazásra sem alkalmas. Erre akkor marad a jó öreg térhajlítás :-), 4< dimenziók, vagy a görbült 3D-s tér bevonásával, esetleg gravitációs megoldásokkal. Ezek gyakorlati szinten elég távoliak még, viszont így át lehet küldeni bármit fizikailag, nem másolva.
Értékeljük ami van, és ez a kisérlet óriási jeletõségû. A quantum tulajdonságok megértése a nagyon fontos.
Mert szerintem a most legfontosabb dolog, az energia probléma, és ehhez ez alapkövetelmény. Természetesen a vacuum energia kinyerésérõl van szó, és akkor legalább energia téren nem leszenk korlátok. Ez után lehet tovább lépni.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Erre nem tudok erdemben valaszolni (nem nekem sikerult - en csak lattam az adast)... okoskodo laikus meg nem akarok lenni.
Hogy te milyen pihenagyu vagy :)))
The Zsenyka pozicioit veszelyezteted:)
Egyébként arra nem gondoltok, hogy mibõl fogják a túloldalon az adott küldeményt összerakni ? És mi lesz a szétbontott cuccossal ? Ugye az anyag nem vész el ... és semmibõl sem lehet valamit csinálni.
mas kerdes, nem tom ez az eljaras milyen gyors, mekkora tavolsagra le7ne maximum, energia, felszereles stb mennyi kell hozza es mi a szamitastechnikai haszna, de asszam itt erre akartak valahogy ramutatni
inkabb reeol a "kvantum számítógép"-rol ami "lekörözi klasszikus társait hatalmas memóriájával és milliószor gyorsabb megoldó képességével" meseljen mar valaki valamit
(Up, Down, Back+Kick, Raiden wins).
Az ember a lelkeben lakozik, es azt nem tudjak atteleportalni.
Pont az a lenyeg, hogy szerintem nem masolat keszul rolad, hanem szetszednek es ujra osszeraknak. En nem hiszek abban, hogy az embernek van egy lelke, ami esetleg nem kerul at teleportalasnal. Szerintem minden, amitol ember es szemely vagy az agyadban van, es az gyakorlatilag valtozatlan marad.
Az minenesetre erkelene, hogy hol tart az USA (valojaban ezen a teren) ha egy szovetseges allam ezt igy a nyilvanossag elott be merte mutatni/bemutathatta...
De a másolatod az NEM TE VAGY!!!! Nem azt vitatjuk, miért kell az anyagnak megsemmisülnie, ez a kvantumok viselkedése miatt tény. Vagyunk egy páran akik úgy véljük, hogy a teleportból kilépõ ember - még akkor is ha ismeri az összes emlékedet és személyiség-jegyedet - nem azonos Veled.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
De komolyraforditva a szot, pl Bill Gates-et lehetne "teleportalni" es akkor ha tenyleg elveszti az emlekeit egy szimulatorba ultetni amiben 1980tol elheti ujra az eletet... akkor megtudhatnank, hogyan sullyedt idaig az emberiseg.
Ez megdöbbentõ... ez azt jelentené, hogy egy ember ilyentén való teleportálása egyet jelent az annihilálódással, illetve egyidejüleg egy hasonmás létrehozásával. Nem szabad teret engedni ilyen irányú kiteljesedésnek!