72
hehh
-
#28 Tegyetek ki fel naptra ezeket a piakat a napra. -
#27 Ne má! Hát annak télleg olyasmi színe volt (bár sztem inkább véres vizeletre hasonlított), de amit én ittam anno, annak a címkéje is rózsaszínű volt. Az exotic meg zöldben pompázik.
Már kezdtem örülni :(((( -
#26 most is van a lime vel egyutt jott be -
#25 asszem exotic néven fut(ott?) - amúgy passz... -
#24 Melyik itthon a rózsaszínű fanta?!
Én csak a pirosasat tudom (vadmálna). -
#23 az volt az, amit elsö ránézésre gumibogyószörp-nek tituláltam. és máig nem tudom milyen az íze. nem is érdekel. -
#22 itthon is van rozsszin fanta eleg borzalmas szine van :D -
#21 Egyszer ittam rózsaszín fantát, nem tudom milyen ízesítése volt (mangó??), asszem hollandból hozták. Eddigi legfinomabb volt.
Lime-ot meg wildberry-t már két éve ittam németben. Kicsit késett idehaza. -
#20 2féle traubit lehet kapni, az egyik a gyártó a másik a licencgazda löttye. és egyik se olyan fincsi, mint a régi :( ahogy a meggymárka se. de annak legalább még mindig brutális íze van :)) -
#19 Nem volt olyan kérés, hogy ne legyen reklám a fórumon? -
#18 mittom en... mivagyok en az önéletraj iroja? :D -
#17 De melyik fajtat? A sotetzoldet eredeti cimkevel, vagy a koserfelet? Az utobbinak muanyag ize van... -
#16 osön árulja minig veszunk, ha arra jarunk meg meggy markat is :D -
#15 nyolcvanX-ben lehetett kapni kólaszörpöt (távolról hasonlított), és azt kóstoltam bubor nélkül :) (egyszer.) -
#14 Na ja, mit gondoltok miert volt csak 2 honapig. Egyebkent a kedvencem a Traubi. :D
Kar, hogy a nagy lancok nem nagyon terjesztik... -
#13 bubor nelküli kolat sem :D
amugy ragad es biztos hogy szar az ize :D -
#12 azt nem kóstoltam... :P -
#11 vagy mint a lonyal :D -
#10 az olyan lehet mint anno a kólaszörp, ha simavízzel higítottad fel? bleeee... -
#9 bubor nelkuli kola? :D
huhh ez durva :D -
#8 Regen is volt koffein es szensavmentes mar itthon is. Csak olyan szar volt, hogy 2 honap utan eltunt mindenhonnan. -
#7 viszont itthon meg volt szőlőben a Mirinda....
szal az egész nem más mint konkurenciaharc... -
#6 a kola csak rummal es viszkivel jo :D -
#4 sima coke, csak koffeinmentes... mivel kb 10 éve kóstoltam meg, nem igazán emléxem rá.
gyors vagyok? 3 perc alatt beírtam 2.5 sort :)) -
#3 De gyors vagy bazeg:)))
Koffein mentes cola? Olyan meg nem is lattam! Az milyen!? -
#2 ja kérem... aki iszik ilyesmit :))
anno amikor 92ben voltam kint spanyolországban, ott már volt koffeinmentes coke, ide asszem 9 éves késéssel jutott.. (najó, annyira nem hiányzott) most már gyakorlatilag soha nem iszok ilyesmiket. a gumibogyószörp-állagúakat föleg nem. -
#1 Nah remek tema nemde?
Roviden csak annyit hogy megfigyeltem hogy minden orszagban mas felek vannak. Amig Magyarba volt a Cherry az ropmaniaban nem volt viszont amikor megjelent magyarba a Lime Fanta akkor romaniaban megjelent (csakis romaniaban sehol mashol europaban!!!) a Szolo Fanta! Nos megkostoltam eszt a ugynevezzet Fanta Madness (fekete szolo) es kurva finom sokkal jobb mint a Lime. De az is igaz hogy veszel egy magyar kolat es egy romant es tuti hogy a roman jobb. Ez ighy van mindegyikel mitha a magyar Coca-Cola termekek sokkal szarabbak :(
Hogy miert irtam eszt? Mar valakinek el kellet mondanom nah :))