Cola,Sprite es Fanta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem hiszem, hogy bedõltem vmi reklámfogásnak.
azért mert te nem szerted, attól még nem mindenki idióta, aki azt (is) issza"
Hát nem tudom, hogy én rólad beszéltem volna, csak azt mondtam sokan bedõlnek neki, nem pedig az, hogy mindenki. Há még jó hogy nem mindenki idióta aki azt issza, úristen, én azt gondoltam érthetö amit leírok. Vannak olyan idióták, ismétlem vannak nem mindenki olyan idióta, de vannak, akik meglátják a reklámot: "Fanta új üvegben? Akkor ilyet veszek."
Természetesen én is iszok ilyet, de más, hogy ha egyszerüen az akad a kezembe, vagy éppen amit kivánok, minthogy azért vegyem meg mert új. És itt nem mindenkire gondolok de sok emberre, kiváltképpen nem rád gondolok, hiszen te nem vagy álszent.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nálam ez jön be, egyéb okok miatt!
És senki ne jöjjön, hogy más az íze mint a rendesnek, mert ez nem igaz!
és nem hiszem, hogy bedõltem vmi reklámfogásnak.
azért mert te nem szerted, attól még nem mindenki idióta, aki azt (is) issza
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a vadmálna meg jó
én legalábbis szeretem
és nem vagyok olyan álszent, hogy azt mondjam, semmilyen hûtött cukrosvizet nem iszom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mondjuk szivesen megkostolnek egy olyan colat spanyolbol😊
furcsa lehet nagyon..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én csak azt utálom, hogy az egész egy reklámfogás, és sokan bedölnek mint ez a csaj is. Meg itt van most ez az új üveg a Fantánál, képesek följebb tornászni az eladásokat csak mert új az üvege. "Hö, új üvegbe van ijent venni köll" az mindegy, ugyanaz a lötty van benne.
Új az üvege -> többen veszik, nem értem ebbe az éésszerüséget, de sok embernél bevált.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
meg ez az új a Fantában: Pomelo! szerintem borzalmas, de hát ízlések és pofonok!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
A nevét nem tudom,de biztos vmi "egzotikus" 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Mondjuk arról tsak(cs) a hugom mesélt. Én nagyon szeretem a Grapefruitot!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DE
ha kevés van meg lehet kicsit dobni Sprite-al (ekkor lesz a Tomba), majd hozzácsapni 1 kicsit az asztalhoz, a szénsav felnyomja az alkoholt és ezt lenyomni 1re => eléggé ütõs
akkor kell használni, amikor kevés a tequila és sok a szomjas ember 😄
Már kezdtem örülni 😞(((
Én csak a pirosasat tudom (vadmálna).
Lime-ot meg wildberry-t már két éve ittam németben. Kicsit késett idehaza.