39
-
#39 Emberek! Amíg nem jön valami nagy ágyú, az AudioGnome-ot tudnám ajánlani. Sok server, nagy mennyiség, de sajna ez is csak olyan, mint a Napster volt. -
#38 Egy Album atlag 4000Ft. Van rajta 10 szam. Ha mar olyan sokra tartja a statisztikajukat a kiadok:
Egy ablbumon atlag 1-2 turheto szam van, a tobbit csak odalottyintettek melle, hogy meglegyen az "Album".
Engem nem erdekel a "tobbi".
Annak az egynek az ara igy: 4000/10 = ~400 Ft.
Adathordozora sincs szuksegem - nem kell a cd.
~200Ft.(vagy tobb a nyomott)
200/10=20Ft. azaz 380Ft egy szam egy albumorol. Igy ennyiert meg meg is vennem talan.
Igy persze nem erne meg sem a kiadonak sem a keszitonek. -
#37 A legtöbb rohadt megosztóprogram, sokat emlegetett Kazaa, Winmx, stb. Egy kalap xart sem érnek, mert hiába van az embernek megosztásra alkalmas 20000 file-ja, ha van rá mód a programban, hogy letiltsd a letöltést. Az Audiogalaxyban is meg lehetett adni üres könyvtárat, de a keresésben legalább nem kellett halott file-okkal küszködni. Kétségbeesetten keresem a következő legjobb lehetőséget!
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#32 Hát ilyen nincs!!
Csak kb. 2 hónapja ismerem az Ag-t,de egy csomó,számomra jó zenét töltöttem le.
Erre mi van most?! Vége!
Mert egy csomó pénzéhes ürgének nem volt éppen jövedelmező ez a szolgáltatás.
Borzasztó az a tény,hogy ezeknek a "nagyhatalmak"-nak milyen messzire elér a mocskos kezük... -
#31 Olyan file cserélős progi kéne már, amelyiknek a székhelye olyan országban van, ahol nincs törvény a másolatok ellen.
-
killahdog #28 a lemezkiadoknak egy nagy************ a ********. erröl ennyit. kéne valami nagyonbrutalitás oldalt cisnálni .com al amin aláirásgyujtés megy hogy ha továbbra is ezt teszik akkor SENKISE VESZI MEG A KURV ALEGÁLIS CDJUKET ! dögöljenek bele a pénzukbe........ -
#27 "A megállapodás jelentős győzelem mindazok számára, akik védik a zene értékeit"
hát b@sszák meg !
amíg 4-5 ezer Ft a "zene védelme" addig nem hiszem, h. pölö a magyar ember behódol ennek.
ÉLJEN A KaZaA, ha azt is betiltják....
-
#25 zer0:
ami már megvan neked, azt leszedheted a netröl... elvégre másképp nem másolat lenne... én legalábbis így értelmezem.
plusz szokott az fennlenni mindenfele, hogy az anyag csak tesztelés meg ilyesmi, és 24 óra után törölni kell. -
#24 Ezt talaltam az artisjunal
"LETÖLTÉS:
Jogszerű-e művek magáncélú letöltése az internetről?
Magáncélra általában igen. A letöltés maga a szerzői
jog kifejezésével élve ?többszörözés", amely kiindulópontként a
szerző engedélyéhez kötött. E kötelezettség alól kivételt enged
a törvény szabad felhasználásokról rendelkező fejezete. Az Szjt.
35.§ (1) bekezdés kimondja, hogy magáncélra bárki készíthet a műről
másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve
sem szolgálja (kivéve építészeti mű, műszaki létesítmény, szoftver,
számítástechnikai eszközzel működtetett adattár esetén). Ez a szabály
vonatkozik a letöltésekre is, méghozzá attól függetlenül, hogy a
?feltöltés" jogszerű volt-e."
-
#23 Az AG nem csak egy file megoszto!...
Az AG egy kozosseg volt, sok kis szigettel (csoportok).
A kaza es winmx (vagy mi) a nyomaba sem erhet.
Kaza es winmx van mas oprendszeren is? mint Mac, Linux ? Ha nem akkor azzal is csokken a tagok szama.
Az volt a jo az AG -ban, hogy elinditottad a linuxos klienst egy olyan szerveren akol nagy a savszelesseg ( nonstop online ) es egy masik tavoli geprol ( akar modemrol is ) lehetett vezerelni a letoltest es nem kellett hozza semmi csak egy web bongeszo.
Az alternativ file megosztok nem tudjak ezt....
-
#22 Nekem az faj a legjobban, hogy ekkora hatalmuk van a lemezkiadoknak. -
#21 nem hisztizek, mert a legnagyobb részét amit kerestem csak sikerült begyüjteni... az a nagyobb baj, hogy másoknak nehezen lesz meg. -
#20 :(((( -
#18 valódi ritkaságokat nem lehet winmx-el vagy kazaa-val megfogni.. (bootlegek, bakelitek) -
#16 Semmi sem pótolhatja...A többi fájlmegosztó mindenre jó,csak zenére nem....R.I.P...:((((((( -
#12 fanmixek, demo változatok, ritka bakelites mixek... olyan dolgok, amiket máshonnan nem lehetett megszerezni :(
plusz rengeteg olyan dolog X-elt ki, ami a szerzö által is ingyenesen terjeszthetönek lett titulálva. kissé elszaladt velük a paci.
Satellite Status view all requested songs
0 new - 0 transferring - 0 processing - 0 busy - 0 offline
sent: 25,645.87 MB / recv: 9,221.75 MB
és tegnap délelött óta sent 0, recv 0 file :( -
#5 Most már elfelejtheted. Béke poraira. Egyébként ez nem megállapodás, hanem diktátum. -
RpPRO #2 Tegnap este neztem ra es igencsak elszomoritott az osszes szurke X. Messze a legjobb volt....
Beke poraira. :( -
#1 Már megint 1-gyel kevesebb , de van helyette 100 másik .Nem tudom van-e értelme ennek az egyenlőtlen küzdelemnek . :)
KAZAA és WINMX FOREVER . :)