A zenelejátszók is gyanúba keveredtek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre inkabb igaz, hogy csak fakirok hasznalnak windowst netezesre.Csak tudnam hol a bubanatban taroljak azt a rohadsok logot.
Valszeg azert olyan draga az XP mert minden leutott billentyut logol es kuldi redmondba es az MSnek mar nem telik vinyora.
Valszeg azert olyan draga az XP mert minden leutott billentyut logol es kuldi redmondba es az MSnek mar nem telik vinyora.
Regebben en is "feltem" a virusoktol es a kemkedestol amig Windows-t hasznaltam. Mar egy jo ideje csak jatekra hasznalom a Win-t, minden masra Linuxot.... egyre inkabb kezd valosagga valnni a sok "Science Fiction", miszerint az informacio birtoklasa a legnagyobb hatalom.
Nagyon igazuk van!
Minden boldog, boldogtalan kis SW (a winampon keresztul a kepernyovedoig) csatlakozni akar a net-re! Es halvany lila gozunk sincsen arrol, hogy milyen adatokat is kuldd a progi? Nem is latjuk! Neha szol, hogy mar van 1 ujabb verzio toltsem le! De ezt honnan tudja? Az engedelyem nelkul kolbaszolt a kis szemet!
Tuzfal rulez!
Braindance: Ez nem olyan vicces, ahogy latod! Hiszen a kedvenc mp3-lejatszod, akar siman elkuldheti a privat levelezeesedet akarkinek! Vagy csak azt kuldi el, hogy milyen zeneket hallgatsz, aztan, meg naponta kapsz mail-t, hogy vedd meg ennek az eloadonak a legujabb albumat. Es ami poen, hogy a reklam pont rad lesz meretezve!
Minden boldog, boldogtalan kis SW (a winampon keresztul a kepernyovedoig) csatlakozni akar a net-re! Es halvany lila gozunk sincsen arrol, hogy milyen adatokat is kuldd a progi? Nem is latjuk! Neha szol, hogy mar van 1 ujabb verzio toltsem le! De ezt honnan tudja? Az engedelyem nelkul kolbaszolt a kis szemet!
Tuzfal rulez!
Braindance: Ez nem olyan vicces, ahogy latod! Hiszen a kedvenc mp3-lejatszod, akar siman elkuldheti a privat levelezeesedet akarkinek! Vagy csak azt kuldi el, hogy milyen zeneket hallgatsz, aztan, meg naponta kapsz mail-t, hogy vedd meg ennek az eloadonak a legujabb albumat. Es ami poen, hogy a reklam pont rad lesz meretezve!
Teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam, lehet hogy Mr. Gates éppen a logokat nézegeti, és meglátta hogy Fürgerókalábakat hallgattam tegnap hajnalban.
Azért ennyire megsérteni valakinek a személyiségi jogait.
Mindjárt hívom az ügyvédem!
Azért ennyire megsérteni valakinek a személyiségi jogait.
Mindjárt hívom az ügyvédem!