7
  • Supergamer_real
    #7
    Egyre inkabb igaz, hogy csak fakirok hasznalnak windowst netezesre.Csak tudnam hol a bubanatban taroljak azt a rohadsok logot.

    Valszeg azert olyan draga az XP mert minden leutott billentyut logol es kuldi redmondba es az MSnek mar nem telik vinyora.
  • zer0
    #6
    Regebben en is "feltem" a virusoktol es a kemkedestol amig Windows-t hasznaltam. Mar egy jo ideje csak jatekra hasznalom a Win-t, minden masra Linuxot.... egyre inkabb kezd valosagga valnni a sok "Science Fiction", miszerint az informacio birtoklasa a legnagyobb hatalom.
  • Tompi
    #5
    Nagyon igazuk van!
    Minden boldog, boldogtalan kis SW (a winampon keresztul a kepernyovedoig) csatlakozni akar a net-re! Es halvany lila gozunk sincsen arrol, hogy milyen adatokat is kuldd a progi? Nem is latjuk! Neha szol, hogy mar van 1 ujabb verzio toltsem le! De ezt honnan tudja? Az engedelyem nelkul kolbaszolt a kis szemet!
    Tuzfal rulez!

    Braindance: Ez nem olyan vicces, ahogy latod! Hiszen a kedvenc mp3-lejatszod, akar siman elkuldheti a privat levelezeesedet akarkinek! Vagy csak azt kuldi el, hogy milyen zeneket hallgatsz, aztan, meg naponta kapsz mail-t, hogy vedd meg ennek az eloadonak a legujabb albumat. Es ami poen, hogy a reklam pont rad lesz meretezve!
  • braindance
    #3
    Teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam, lehet hogy Mr. Gates éppen a logokat nézegeti, és meglátta hogy Fürgerókalábakat hallgattam tegnap hajnalban.

    Azért ennyire megsérteni valakinek a személyiségi jogait.
    Mindjárt hívom az ügyvédem!
  • Laci73
    #1
    Már hozzá se merek szólni...