2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#2469 jah msot olvasom hogy grafika:D
akkor sry de hovalett az a topic ahova a fotokat nyomattak regebben? -
#2468 ez nem fotós topik :S -
#2467 vélemény?
-
#2466 nekem annyira nem tetszik, de köszi :)
majd még próbálkozom jobban összerakni -
#2465 Ez k*rva jó! :) -
#2464 Akkor még egy:
[:O)))] -
#2463 Jájá, szogtam énis ilyet jáccany. :-| -
#2462 igen, ps, majdnem így készül :) -
#2461 Jahogy a felénél el van vágva, és alátéve megfordítva. I see. Akkor gondolom shoppal készült. -
#2460 fénykép :c -
#2459 well.. :D -
[Walaki]D`Lair #2458 Olyan mint egy pina :D:D:D -
#2457 wacom?
egyébként ájlájkit. -
izé, szar :C -
#2455 Váhhh, most Loáljánost! :D -
#2454 pedig úgy működnie kell! rakd be a linket, szerintem jó lesz! -
#2453 jó széles a csípője, könnyen fog szűlni!:DDDD -
#2452 kezdésnek jó lesz ^.- -
#2451 :C -
[Walaki]D`Lair #2450 szár:D -
#2449 Készö!
-
#2448 majd lesz haja is
-
#2447 köszi, hasznos tanácsnak tűnik amit írsz és osztom hogy nem lehet csak könyvekből megtanulni :D az is igaz hogy szépérzék, esztétikai érzék kell hozzá, de azért gondolom vannak irányadó, elméleti dolgok is, pl egyes betűtipusok milyen jelentéstartalomnál hasznosak, egy adott fogalmat milyen színvilág, formavilág segít elő legjobban stb stb
és bár úgy gondolom van valami csírája benne ma kreativitásnak és a szépérzéknek, még csiszolni kell, és szeretnék a már felállított és jónak ítélt "pillérekre" is támaszkodni. :D
-
#2446 http://dtp.lap.hu/
http://arculattervezes.lap.hu/
Kezdésnek.
Nézegess sok olyan oldalt, ahol hasonló dolgokkal foglalkoznak. Stúdiók, grafikai műhelyek, stb., oldalait. Ja! És gyakorolj sokat! Pl. kitalálsz egy kamu cég-, terméknevet, és elkészítesz hozzá logot, arculatot, stb... Szerintem az ilyen kreatív munkát nem lehet könyvekből megtanulni. Támpontnak nagyon jók a témával foglalkozó weboldalak, írások, de szerintem inkább szépérzék, esztétikai érzék kell hozzá. No meg kitartás, tanulni és fejlődni akarás. Persze ez csak magánvélemény és személyes tapasztalat.
Sok sikert amúgy, mert nagyon szép dolog ez! -
#2445 ez tényleg tök jó, viszont inkább olyanokra lennék kíváncsi ami a logótervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés témakörét érinti -
Gabo #2444 A #2403 hozászólásban belinkeltem egy oldalt.
Rajzhoz, festéshez hasznos infokat tartalmaz, szín elmélettel is foglalkozik. Érdemes megnézni! -
#2443 egy -
#2442 üdv!
tudtok ajánlani olyan anyagokat (könyv, online cuccok, akármi) amivel lehet fejleszteni a grafikai tudást (bármi jöhet de elsősorban elméleti dolgokra lennék kíváncsi)?
Amihez többet szeretnék konyítani az (például) a logótervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés.
kösz -
#2441 Próbáltam de nemsikerül.
linket ad,de nem kezdi el lejátszani... -
#2440 nm -
#2439 Köszi szépen. -
#2438 miután megrajzoltad, click a save and send gombra és ott van középtájt asszem, hogy "a képhez tartozó linkért click here" :P -
#2437 Nano,hogylehet az artpadban normálisan elmenteni amit csinálsz?Akárhogy próbálkozok nem sikerül. -
#2436 Lehet hogy alap,de azért érzék is kell hozzá...
-
#2435 Ez tök alap, minden normálisabb műszaki fsuli első évfolyamán. Áb. geometria, Mindent tudni kell síkban ábrázolni, bármely pontból nézve. -
#2434 Szia!!! ááááá dehogy, oda esélyem se lenne! csak szeretek rajzolni! de ezt bóknak veszem!:)))) -
#2433 Szia Nano,képzőművészetibe jársz? -
#2432 köszi! tégy te is egy próbát!:) -
#2431 Nagyon jók! Főleg az utolsó, a f/f fej tetszik, de a többi is 5-ös! -
#2430 sajnos egérrel, bár gondolkodok, hogy beruházok egy komolyabb cuccra! amúgy köszi;)