Saját képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Készö!
Lazarus
majd lesz haja is
norbre
köszi, hasznos tanácsnak tûnik amit írsz és osztom hogy nem lehet csak könyvekbõl megtanulni :D az is igaz hogy szépérzék, esztétikai érzék kell hozzá, de azért gondolom vannak irányadó, elméleti dolgok is, pl egyes betûtipusok milyen jelentéstartalomnál hasznosak, egy adott fogalmat milyen színvilág, formavilág segít elõ legjobban stb stb
és bár úgy gondolom van valami csírája benne ma kreativitásnak és a szépérzéknek, még csiszolni kell, és szeretnék a már felállított és jónak ítélt "pillérekre" is támaszkodni. :D

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

cenobite
http://dtp.lap.hu/
http://arculattervezes.lap.hu/

Kezdésnek.

Nézegess sok olyan oldalt, ahol hasonló dolgokkal foglalkoznak. Stúdiók, grafikai mûhelyek, stb., oldalait. Ja! És gyakorolj sokat! Pl. kitalálsz egy kamu cég-, terméknevet, és elkészítesz hozzá logot, arculatot, stb... Szerintem az ilyen kreatív munkát nem lehet könyvekbõl megtanulni. Támpontnak nagyon jók a témával foglalkozó weboldalak, írások, de szerintem inkább szépérzék, esztétikai érzék kell hozzá. No meg kitartás, tanulni és fejlõdni akarás. Persze ez csak magánvélemény és személyes tapasztalat.

Sok sikert amúgy, mert nagyon szép dolog ez!

gamertag: kenobita

norbre
ez tényleg tök jó, viszont inkább olyanokra lennék kíváncsi ami a logótervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés témakörét érinti

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A #2403 hozászólásban belinkeltem egy oldalt.
Rajzhoz, festéshez hasznos infokat tartalmaz, szín elmélettel is foglalkozik. Érdemes megnézni!

norbre

norbre
üdv!
tudtok ajánlani olyan anyagokat (könyv, online cuccok, akármi) amivel lehet fejleszteni a grafikai tudást (bármi jöhet de elsõsorban elméleti dolgokra lennék kíváncsi)?
Amihez többet szeretnék konyítani az (például) a logótervezés, kiadványszerkesztés, arculattervezés.
kösz

Busmann
Próbáltam de nemsikerül.
linket ad,de nem kezdi el lejátszani...

NaNoKuTyA
nm

\':..:\'

Busmann
Köszi szépen.

NaNoKuTyA
miután megrajzoltad, click a save and send gombra és ott van középtájt asszem, hogy "a képhez tartozó linkért click here" :P

Busmann
Nano,hogylehet az artpadban normálisan elmenteni amit csinálsz?Akárhogy próbálkozok nem sikerül.

Busmann
Lehet hogy alap,de azért érzék is kell hozzá...

CybeRick
Ez tök alap, minden normálisabb mûszaki fsuli elsõ évfolyamán. Áb. geometria, Mindent tudni kell síkban ábrázolni, bármely pontból nézve.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

NaNoKuTyA
Szia!!! ááááá dehogy, oda esélyem se lenne! csak szeretek rajzolni! de ezt bóknak veszem!:))))

Busmann
Szia Nano,képzõmûvészetibe jársz?

NaNoKuTyA
köszi! tégy te is egy próbát!:)

cenobite
Nagyon jók! Fõleg az utolsó, a f/f fej tetszik, de a többi is 5-ös!

NaNoKuTyA
sajnos egérrel, bár gondolkodok, hogy beruházok egy komolyabb cuccra! amúgy köszi;)

Amse
nagyon jó!
egérrel rajzolsz vagy van digipadod?

NaNoKuTyA

Lazarus
<#eljen>
NaNoKuTyA
NaNoKuTyA
talentid boj!:P

Lazarus
király! :)
enyimé
NaNoKuTyA

cenobite
Ha nem látszana a kép... :

Lazarus
Még1
Jano
Loál. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ezt nézzétek meg! http://www.nagyafejem.atw.hu
cenobite

When Music Is Over

agyhalál
A link mûködik. Elnézést copy+paste-re nem figyeltem oda kellõen.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Sziasztok. Barátom indított egy a 3ds max-szel foglalkozó oldalt. Jelenleg még csak a fórum él, az oldal tartalma feltöltés alatt. Kérlek Benneteket, ha idõtök engedi nézzétek meg és látogassátok a folyamatos frissítésekért.
Elõre is köszönöm.
Sziasztok. Barátom indított egy a 3ds max-szel foglalkozó oldalt. Jelenleg még csak a fórum él, az oldal tartalma feltöltés alatt. Kérlek Benneteket, ha idõtök engedi nézzétek meg és látogassátok a folyamatos frissítésekért.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lazarus
Fantasztikum
Kép (68.3 KB)
hen-tes
Õ sem fog tennisezni D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I.C.ram
olyan, mintha a baloldali egy transzvesztita buzma lenne nõi ruhában. Egészségedre :P
[Walaki]D`Lair
Nature's Gift

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

NaNoKuTyA
ez ábrázoló geometria, elsõ óra!:)

smici
akkor te biztos szép debil torz és szörnyizét tudsz rajzolni (Y)(Y(Y):D

Úgy érzed nyomott vagy?

Lazarus
Rátapintottál a gyengepontomra :P

Minden amit rajzolok teljesen aránytalan és torz, hiába vetem be minden kreativitásom ha 1x elqrom az arányokat
smici
héde izé.. :D
ezek egyszerû arányok amiket ha nem látsz akkor hiába rajzolnál bármit is mert torz gnóm debil szörnyizé lesz :C

Úgy érzed nyomott vagy?

Lazarus
nincs, késõ van biztos
smici
hát nem tudom, ezen a képen semmi több nincs, mint amennyit látsz, ha van egy kis eszed ezt fejben is letudod pörgetni

Úgy érzed nyomott vagy?

Lazarus
eh...... ezek nem veszik lazán a rajzolást :D
Sziasztok!

Handprint
A fenti oldalra nemrég bukkantam rá. Ha valakit érdekel a festészet és a grafika, akkor talán hasznosnak fogja találni. Színekkel is foglalkoznak elég kimerítõen.
Rengeteg info van rajta, Én is most kezdtem csak átrágni magam az egészen.

Lazarus
inverzel szép hatásokat el lehet érni de nem úgy hogy rányomod az egész képre... az gáz
smici
hát nem tudom, de nagyon gáz a kép :C

Úgy érzed nyomott vagy?

Amse
nemigazán.
ilyesmiket lehet max
hogy kevésbé látszódjon duplikálod a layert és a felsõt inverse-be rakod aztán opacity-t állítassz vagy blending mod-ot (ezzel különböz hatásokat érsz el +ba)
vagy lehet még levels-t állítani és utána invers-re rakni.