2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1538 Itt van rengeteg BIOHAZARD jel -
#1537 google.com.. felüll katt a képek re és írd be hogy biohazard -
#1536 biohazard szóra keress rá! -
#1535 Ilyn vírus jelet hol találok a neten?Hiába kerestem eddig nincs eredménye.
-
#1534 ezen nincs semmi szoftweres torzítás...
csak hosszu exponálási idő meg remegő kéz kell hozzá.
pl ezt is fényképeztem nem lett semmivel "utókezelve"
csekk da link -
#1533 Ennek a képnek se címe, se célja, csak próbálkoztam :)
-
#1532 Mogasd=Mozgasd -
#1530 Melyik progival lehet így megcsinálni a képet?
-
#1529 van nekem elég bajom a földön is nemhogy még az űrben is csatározzak :D -
#1528 Neked ez a hobbid...hogy minden topikot szétb*szol a sz*ros reklámoddal??? Sügér... -
#1526 jajjjjjjj de balfasssssssz vagyok :DDDDDd
Volume 2 immár helyesen ;) -
#1525 nah kicsit foltozgattam így sokkal jobban tetszik
Volume 2 :) -
#1524 akkor nekem vanidőm, :))) kb október eleje óta "foglalkozok" photoshoppal.
Én meg egyszerűen azért kezdtem el, hogy ne játszak hanem valami értelmeset is csináljak a géppel, 1 hónap alatt pedig egész megkedveltem. -
#1523 Sz.tem attól hogy valaki megpróbál hasonlót csinálni nem feltétlenül jelenti hogy utánna csak ilyenek fog, hanem előbbutóbb lesznek "saját" ötletei is. -
#1522 Én például azután kezdtem el ezeket a hangulatú képeket készíteni, miután megláttam Jason Beam műveit kb. 3 éve. Ez egyfajta lökés volt, az a bizonyos első. Mégsem hinném, hogy utánoznám Őt, vagy akárki mást - hiszen azóta elég sok remek művész galériáját látogattam/látogatom. A stílus hasonló, ez minden...
Annak meg tényleg örülök, hogy az általam készített képek hatására valaki/valakik próbálkoznak hasonlókkal. Hiszen ez (számomra) azt jelenti, hogy sikerült adnom valamit. És akkor már megérte - illetve megéri - ide is feltölteni a képeket.
Remélem lesznek olyanok, akikről később is hallani lehet majd, illetve látni lehet a képeiket. Kitartás, gyakorlás! -
Madmaxx #1521 Szerintem az. Itt te jelentél meg elösször ilyen hangulatú képekkel és azóta sok követő akadt. Nem egymás mellett párhuzamosan alakult ki. -
#1520 Szerintem nem majmol senki senkit. Csak többen is ebben a stílusban készítenek képek. Ez szerintem nem majmolás. Vagy akkor a Deviantart-on az a néhány tucat dark artist is koppintja egymást? ;) -
Madmaxx #1518 Ebben igazad van. Ő legalább megpróbál valami egyedi stílust kialakitani mig a többiek téged majmolnak :) -
#1517 Szerintem ki fog az alakulni. Ne vegyük el a kedvet az alkotástól! Nyilván az ember első néhány szárnypróbálgatása még arra való, hogy ismerkedjen a stílussal és nem olyan kiforrott, mint mondjuk amit később fogunk látni. Hajrá Garrett! -
#1516 top 1 -
Madmaxx #1515 garett öszintén, ezek miért olyna különlegesek? -
#1514 na ha most betenném a képet abból nagy anyázás lenne.
de itt 1 link:
My Dying Bride -
#1513 Elég kellemes lett a leányzó Cenobite! Gratula! -
#1512 Nah lassan ez is kész lesz...
-
#1511 elég durva :) -
#1510 ráteszed a gombot uj layerbe és félig átlátszó ra csinálod, vagy blending mode: overlay... ilyenekkel próbálkozz. -
#1509 A szemét hogy csináltad?
Ja és hogy tudok csinálni psben pl egy gombot, hogy beleolvadjon ahatterbe? igy atfollyon a hatter szinebe. -
#1508 WÁá tárgytalan hirtelen belémütött az isten szikra és rájöttem hogy csak körbe kéne lassozni a kívánt területet :PPP
mit össze szenvedtem istenem :D -
#1507 haligali! kellene egy kis segítség mert komolyan elakadtam.
hogy tudok ps7 ben 2(vagy több) fényt úgy elhelyezni, hogy ne befolyásolják egymást????
Ezalatt kb azt értem hogy külön területet világítanak meg, nem keverednek a szineik stb...
Mert akárhogy próbáltam: uj layerre raktam, stb mindig az eredeti fényhez adta hozzá a jellemzőket.
-
#1506 thx! :)
A fogait a smudge tool-al szöszmötöltem formára. Persze előbb a lasso-val körbevágtam, új layer-re tettem és azt (az újat) formálgattam. -
#1505 Aranyos:)
A fogát liquify-vel rajzoltad meg vagy hogy? -
[Walaki]D`Lair #1504
-
#1503 Ja de! -
#1502 Bassza meg! Nem jött össze a 00:00... ;) -
#1501 Sulamit Like The Moon
There is a path for freezy hearts
Where you can't feel except the fear
Sulamit comes from land of loves
She steps to path of lonely hearts
Sun goes before Sulamit's way
Moon goes with her at night and day
Moon and Sun can't
Meet together without death
Moon's silver light's faded but brights
On her pale face
Sun's kiss is false
Sulamit smiles at moon and stars
They are so cold like the girl's arms
Love goes before Sulamit's way
Fear goes with her at night and day
She and he can't
Feel true love without death
White arms hug is serpents grip
Moon-smiled Sulamit breaks the hug
-
#1500 gondoltad hogy más is meg akarná nézni? :( -
#1499 azt leszedtem mert csak ________LoL_ kollégának kellett -
#1498 nem látom garett képeit amit ide rak :)
vagy már leszedted őkeT? :) -
#1497 biztos vaogyk benen, hogy nem ezekkel, mert mindig használom őket, és soha nem jött ki úgy,h ogy az jó legyen:)
azért kösz:P -
#1496 adjust menüben van, asszem a levels funkció.
vagy replace color.