Saját képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
8-ast még nem próbáltam. Be kellene szerezni, kíváncsi vagyok miket változtattak...

gamertag: kenobita

cenobite
1000 köszönet! Bemásoltam, de sajnos nem mûködik. Mikor meg akarom csinálni az effektet, leokézom és lefagy... 😞
Még otthon megpróbálom, mert itt melóhelyen 6.01-es photoshop van, nekem meg 7-es. Hátha azzal megy.
Nagyon köszi még1x!

gyraph
Köszi! Pedig felületre minthogyha valami egésszen más program lenne. Az igaz, hogy én a 8-as verziót próbáltam, de a kezelõfelület még csak nem is hasonlít.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

cenobite
A Painter sorozatot a Metacreations kezdte el és azt hiszem a 7-es verzió után vette meg a Corel. (Javítsatok ki ha tévedek) Utána Corel Painter néven kezdett futni a dolog.

cenobite
Még ez sem tökéletes, csak most reggel próbáltam valamit összeütni, hogy lásd mire gondolok. Sorry a nagy képért...

cenobite
Próbáld meg, hogy váltotod az ecset méretét és az opacity-t, valamint 2-3 layer-re is rakhatod ezt a fiber cloner-es dolgot és a layerek átlátszóságával is tudsz variálni. Photoshopban is rá lehet segíteni, de én ott a desaturate-et és a színezést ajánlom az ilyen típusú képeknél. Van egy ilyen effekt amúgy photoshophoz, hogy "DigiEffects Aged Films". Az nagyon jó dolgokat tud, direkt erre van kihegyezve, csak nekem még nincs meg a teljes.

Painter7 elõtte/utána

gyraph
Valahogy nem ismerek a programra...Ez ugye nem a Corel Painter?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Rincewind
Köszi!

Megtaláltam, sikerült is csinálni, de sajna nem tetszik. 😊
Azért nem, mert egyenes vonalakból áll és nem igazán, ill. csak részben adja vissza a régi festmények töredezett látványát. Nincs erre valami már technika? Esetleg PhotoShop-os?
cenobite
Szóval az ecseteknél elõször a Cloners-t válaszd, majd utána mellette a Fiber Cloner-t.

cenobite
Nézd csak! Itt a Fiber Cloner:

A régi brush palettát pedig úgy tudod visszahozni, hogy újra rámész a brush-nál az importra és ott kiválasztod a "Painter7 Brushes"-t. (Vagy valami ilyesmi a neve.)

Rincewind
Hát még nem nagyon megy. Illetve csak Fiber Cloner-t nem találom, a többi tiszta.
Meg véletlenül importáltam a CD-drõl egy új Brush-t és most eltûnt a többi... 😊
Jano
Okés!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Lazarus
Na valahogy így néz ki eddig. Majd még kell szépíteni ofkósz

A felhasználónév legyen mondjuk szmájli
Guest
Csak szépen, nyugodtan, nem kell semmit elkapkodni... 😊

(Amúgy szerintem inkább a szmájlis topikban folytassuk... 😉)
Jano
(Jól haladok, mi? 😄)

Jano
Mi legyen a felhaszn.név?

Jano
Jó!

Lazarus
regelj egy ftpt az srv.hu-n plz
Lazarus
Én ráérek, már készül is 😊
Jano
Errõl beszéltünk Relaks-sal, csak aszonta nem nagyon ér rá.
Egyébként benne vagyok!
Több forrás -> nagyobb siker. 😄DD

Lazarus
Nem csinálunk egy olyan oldalt ahonnan a te szmájliaidat lehet beszúrni? 😊
Én megírom a php mocit
The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tomsolo
view snap pipa ki

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Garrett
Jah és 1 kérdés: A kurzor "ráhúz" a képnek a szélére, ha közel kerül hozzá. körbevágásnál meg ilyeneknél elég idegesítõ tud lenni. Ezt hol lehet kikapcsolni???

The Garrett
NA jelenleg ittartok... ez már kezd tetszeni nekemis.
még a haját meg a hátteret akarom kicsit jobban összehozni.
+ rendbeszedni.

Loál János
Thx 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Lazarus
nice 😊
I.C.ram
Igaz 😊
The Garrett
Thx 😊
Csináltam vagy 3-4 féle hátteret még este,de már nemláttam ki a fejembõl ugyhogy nemtettem fel. Na de majd ma!

cenobite
A Painter7 egy nagyon jó rajzolóprogram (van már 8-as is).

cenobite
Hát kell nekik itt vagánykodni, hogy felrakatják magukat a zinternettttttre, meg minden. 😊

cenobite
Alakul... 😉 A háttér tényleg nem a legjobb (sorry), szerintem próbálj meg valami kicsit sötétebbet. A lényeg, hogy ha nem úgy sikerülne ahogy akartad, akkor próbáld meg újra, csinálj többet, szóval gyakorolj. Ha komolyan gondolod, jó lesz az...!

cenobite
Jahhh... igen, sorry, hogy még nem válaszoltam.
Ezt a pókhálós (illetve ahhoz hasonlító) dolgot a Painter-ben a Cloners ecsetkészlet kiválasztásával, ezen belül is a Fiber Cloner-el tudod elérni. Ha kiválasztottad a Fibert Cloner-t, kérj egy új layert, állítsd be, hogy milyen színnel akarsz festeni (célszerû a piszkosfehér, szürke, világosdrapp árnyalatokkal játszani). Majd az opacity-t (nem a layer-nél, hanem az ecset tulajdonságainál - tudod, az alsó hosszúkás "menüsor") és a size-t ízlés szerint beállítod.
Ezután pedig az elején kért új layer-re vígan pókhálózhatsz, ha valahol nem tetszik, egyszerûen kiradírozod.
Ha hazamegyek lövök fel egy két screenshot-ot is, mert így lehet, hogy kicsit "kulimász" amit elmagyaráztam, pedig amúgy nem nehéz.

The Garrett
mi az a painter 7?

Calver
Szegény Tarja Turunen-t így elintézni!

"The trees move. Do you not see it?"

Jano

Rincewind
Ceno!

Anno volt szó erröl a Painter 7-rõl és, hogy ezzel lehet ilyet "pókhálót" felvinni a kép felületére. Le tudnád írni, hogy ezt hogyan kéne?
Nekem eddig nem igazán sikerült jót csinálni. Az alap víz felülettel szórakoztam kicsit, azt vittem fel a képre, de nem lett az igazi.
The Garrett
na ehhez már csak linket teszek be.
Ami nekem nemtetszik rajta: az szerintem az hogy tul erõteljes lett a háttér, illetve hogy nemtudom befejezni :///

Kicsit elakadtam, nemtudom mitkezdjek a hajával :/
linkkkk

I.C.ram
Minden jó nõ erre a "CENO-sorsa" jut? 😊
The Garrett
eszm.tetszik ceno stílusa.. megpróbálok valami hasonlót. Épp most kezdtem hozzá, meglátjuk mi sül ki belõle... 😛
Amire röpke 15 perc alatt jutottam:

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano

Jano
Jajó!

cenobite
Tudom, nem is arra mondtam, hanem úgy általában. Az utolsó pár post közt volt néhány 'vad' dolog... 😊
Amúgy köszi Neked is és mindenkinek!

cenobite
Nem cél a lehangolás. Hogy 'mi jó' benne...? Fura kérdés... Erre nem igazán tudnék válaszolni. Akinek nem tetszik a stílus, annak valószínüleg semmi. Akit pedig érdekel ez a fajta mûvészet, annak nem nagyon kell magyarázni.

I.C.ram
Mi jó ebben a depresszív mûvészetben??? Akárhogy nézem, engem mindig lehangol. Vagy ennek ez a célja? 😊
The Garrett
najsz!

Pyx
nájsz! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cenobite

Good bye cruel world...