2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1578 küldtem privátot -
#1577 én úgy képzeltem, hogy te elmondanád, milyen beállításokra van szükséged, én megcsinálom a fotókat, aztán a tied a munka második fele, varázsolj :) -
#1576 Nincs.
[email protected]
Ide írhatsz ha gondolod, vagy küldj 1-2 képet please. -
#1575 Amúgy szerintem elég szar "csapatjátékos" vagyok ilyen szinten, mert csak megyek a saját fejem után és akkor nézek szét, amikor már minden kész és én úgysem változtatok semmin... ;) De azért hátha...
Tudod, ha az embert elkapja a gépszíj. (Vagy mi a görcs...) :) -
#1574 van ICQ-d? -
#1573 thx! -
#1572 Dolgozom saját modellekkel is, de kíváncsi vagyok nagyon a fotóidra. -
#1571 erre szokták mondani hogy full view please :)
Szép lett! -
#1570 :)
csak 1 észrevétel.. de a kép jó , mint az összes többi képed. egyikse olyan "na kell má' új stuff" hatású... hanem mind más és egyedi.. -
#1569 Nem hiszem, hogy az lenne, csak keresni kell a lehetőségeket. Na csak azért kérdezem, mert ha jól tudom nem saját modellekkel dolgozol, én meg mostanában kísérletezek hasonló fotókkal, és ha komolyak a szándékaid, dolgozhatnánk együtt egy projecten. Csak az a baj, hogy én senkit nem ismerek aki segíthetne a publikálásban. -
#1568 Igen, ebben abszolút igazad van, mindenképpen úgy érvényesül a legjobban, ha egyben látod. -
#1567 Nem, nem voltak még kiállítva... Hogy van -e tervbe véve...? Igen, talán, de konkrétumot még nem tudok mondani, ugyanis még senki nem keresett fel és én nem akarok senkinek a nyakára járni. Kicsit félek, hogy a digital art amolyan kitagadott ág még hazánkban... -
#1566 nekem nincs vele bajom csak neked mondom mint személyes benyomás hogy valahogy 1be jobban kijön a hatása.. -
#1565 Ha egybe akarod látni, akkor mentsd le és egy képnézegető programban (Irfan view, ACDSee, stb...) meg lehet oldani, hogy egybe lásd. Amúgy sorry a méretért... ;)
-
#1564 hali
voltak már a képeid kiállítva? van tervben ilyesmi? -
#1563 túl nagy.. egybe valahogy sokkal szebb lenne... -
#1562 ez király :DDD
és csak Photoshop? :o -
#1561 thx :) -
Cry Out Loud´
-
#1559 Teccccc! De tényleg tök jók az ilyenfajta manipok. Gratula! -
#1558 Hátha jobb íg egy kicsit
[IMG][/IMG] -
#1557 A víz ebből van, 3 darab karcoló ebből (rajz) az eget már nem találom honnan van -
#1556 thx :) -
#1555 ez jó!!!!!!!! -
#1554 Következő
-
#1553 érdekees -
#1552 Amugy imo az a 2 bolygó lehetne jobban kihangsúlyozva. és a jobb oldalon túl erőteljes az a fehér szín -
#1551 Námbör 1! -
#1550 primitív munka csak a színeket prószálgattam -
#1549 Ez egy olyan mijez ami ebből van meg ebből van -
#1548 dejókismiez? :) -
#1547 Vélemények?
-
#1546 -
Xboxman #1545 má huzsadszorra copy pastezom a szöveget -
Xboxman #1544 ejj csak linkelni akartam sorry -
Xboxman #1543 valamelyik photoshop mágus könyörüljön meg rajtam:
szeretnék egy a házidogát régi(itt ezen van a hansúly főleg) kicsit viseltes újság styleba megcsinálni,milyen módon lehet ezt?
példa
-
#1542 Köszike,jó gyorsan válaszoltatok:)) -
#1541 -
#1540 :) -
#1539 -l