Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Igazából ezis eltér az elõzõtól mind témában mint mindenben, de még mindig csak kisérletezgetek miben "érzem otthon magam."
Amugy az ötletet deviantart on "lestem e" egy srácról, meg munka közben is adott 1-2 tanácsot.
tényleg rulez a deviantart!!!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Konkrétan az osztályfõnökömet kellene megcsinálni a tablóra 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
gamertag: kenobita
"-Ezek a képek, ezeket te rajzoltad?
-nem...én... nem rajzoltam, csak elképzelem és... megjelennek".
vagy v.mi ilyensmi volt pontosan nememlékszem.

Egyébként nekem is nagyon tetszenek a képeid, mint itt általában mindenkinek...abszolut bele tudom magam képzelni a "világodba", annál is inkább, mert régebben én is sok Clive Barker-t olvastam, és bár rég nem olvasom a könyveit, mert nekem kicsit beunalmasodott, de A Korbács és A Kárhozat isteni volt. Szóval jó lenne, ha elkezdenél magadnak szervezni vmi kiállitást, hogy mások is lássák a munkáid, mert egyedi... még a stíluson belül is.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
1396.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A méreten semmiképp sem akarok változtatni, hiszen át kéne rajzolni az egész animot! 😄D
A maszk színét esetleg megpróbálom megvariálni. Bár tegnap este ez tûnt a legjobbnak. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nekem ez jobban tetszik.

azt a sárgás izét a layer blending options => Satin => size spread ilyenekkel és alul meg vannak ilyen görbék ott állítgattam 1xcsak ilyenlett 😄
fõleg a körvonaluk
๏̯͡๏﴿
jobb alul a két kigyó körüli kétsávos körülvevõ sárgásszínû izét hogy sináltad?😊
๏̯͡๏﴿
a kígyót alma mellett blara rakd beljebb az almába, tehát legyen érzékletesebb, hogy kijön az almából😊
a kezen kicsit tunignolj, de oolyan értelemben,mhgoy jobban ki lehessen venni, fõleg az ujjakat amelyekitt ficánkolnak almát fogva😊
๏̯͡๏﴿
Még nincs kész, az alma-t szeretném kicsit átdesignolni mert tul "domináns"ak lettek imho a szinei. Meg szeretnék neki v.mi keretet, meg..meg..
CSak ilyen kicsit teszek be mer maxx megitn problémázni fog 😊