Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van benen fekete,és ezért bele fogolvadni a háttérbe pár helyen!
๏̯͡๏﴿
ilyet!
ezen az oldaon ottvan jobb oldalon egy kék körvonalas csávó a fekete alapon, vagyis ez a blademaster srác ott úgy néé ki, mint aohgy ez a demon hunter is ki akar nézni😄
๏̯͡๏﴿
kösz helpet, de van egy mûvelet, amivel 3-4katbólmegelhet csinálni.. na nekem az kéne😊

๏̯͡๏﴿
A másik pedig a Magic wand- de ez csak akkor jó, ha elég éles a határ a képen a 2 szín között.(vagy próbáld meg a tool nak a tolerance -t változtatni)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
pedig graf órán tanár mutatta is, hogy kell, csak az 5ös photoshopban volt, ez meg 7, és nicns ott ahol kéne!
azt csinálta, hogy szinezte de úgy, hogy a feketéket teljesen kivette, teáht nem fekete volt a fekete, hanem annak megfelelõ kék, stb stb...
๏̯͡๏﴿
és a colorize-t pipáld be
fotosopp 7ben, hogyna tudom azt megcsinálni, hogy megfogom a képet, mondjuk van egy fekete fehér ceruza rajzom, és én a fekete vonalakat kékre, a fehér alapot, meg feketére akarom?
addig, hogy nyomok egy invertet eljutottam , és akkor a háttér már jó is, csak az ígí kaott fehér vonalakat akarom teljesen kékre, tehát fehér ne legyen benne, mert nem kell, és akkor ígí a kék árnyalatok határozzák csak meg, hogy milyen világos/sötét a kék😊
๏̯͡๏﴿
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
:
Megpróbáltam sk egy testet összehozni. ez lett belõle.
deviantART
๏̯͡๏﴿
egyébként ténylegjó lenne vmi fasza kis cucc fotosoppról, hogy mégis mit merre hogyan, pl jó lenne az, hogy ha elkészítünk egy képet, akkor berakjuk az összes képet amibõl a végleges készül, persze ezek kicsinyítve stb, és akkor így leírjuk, hogy mit hogyna icnsáltunk, szépen lassna sorban megminden😊
๏̯͡๏﴿
bár az innnen bal, egyébként jobb szem alatti "tetoválás" még mindig nagoyn belelóg csaj szemébe 😞
ja és ha már itt tartunk, honnan lehet photoshop7-be betájpokat szedni? lehetõleg minnél többet, a legfontosabb alapk ugye bene vannak, de nem ártana a többi alap se, és ugye még a hab a tortán is jól jönne😊
๏̯͡๏﴿
lehet hogy kukacoskodok, de engem ez marhára
tud dühíteni nem tehetek róla 😊
*intem is = szerintem is
MEGÉRTETTÜK? 😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
passzol a hangulatomhoz.I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Amugy tényleg az NGE bõl a csaj 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Cool!
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértÕ::..™®
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kicsit zavaró az a kúpfej😊
ha hátradõlsz székben, és úgy nézed, akkor sztem rájössz mire gondolok😊
és a szeme alatti betû is nagoyn belevág a szembe, de egyébként király😊
๏̯͡๏﴿

legyen ahogy akarod nagy fehér fõnök 😊