2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1706 mmmm ez jó lenne, ha az alján nem látszódnának a brush nyomai, meg a 2 csík színei jobban egybeolvasnának középen. AMugy kuuul. -
#1704 e naon jó !!!! -
a vágzet asszonya :DD -
#1702 Tetszik a pókháló szerű haj az alső nőn. Az v.mi pluginnal van, vagy v.mi special brush? -
#1701 ja 14 király pont a szül napom:D -
#1700 ok, csá, kösz! -
#1699 Most m1ek aludni, holnap meló... Képeket dátumig küldöm.
Uff! -
#1698 .psd az király láthaotm benne layereket... menyire sozktál flattenelni, vagy mergelni, ilyen képet nézve, elég sok layer lehet... -
#1697 ok kösz -
#1696 hijj hát ha ilyen minőségű képeket csinálsz mitn ez itt lent, amellett,hogy leszopom magam, az egész osztály leszop engem, és még a tanár is meghajol:D
bár majd magyarázkodhatok erőősen, hogy az én nagy fantasy stílusom hogyna ütött át ebbe:D -
#1695 14.-ig odaér, oksa? Utána még 1 heted lesz nyomtatni, stb.... -
#1694 Küldök majd .psd file-okat is. -
#1693 jan 21 osztályzás, akkor már asszem nyomtatva kellenek a képek fullosan minden! -
#1692 Tanárnak meg mondd azt, magyarázatképpen, hogy készen volt, csak véletlenül lenyelted... Vagy ilyesmi. :) -
#1691 ettől függetlenül érdekel,h goy hogyna cisnálod a képeket, mert photoshopot kell használom, stb de nem mélyültem még bele igazán, halvány gőzöm nincs, mit hogyna merre, és hogyan lehet hasonló képeket cisnálni, nekme inkább a rajzolás fekszik, nem a gépi része, de ezt is tudno kéne, mert egész évbne szinte gépen fogunk dolgozni.... -
#1690 Mikorra kell a képeknek készen lenni? -
#1689 [email protected]
ha tényleg király ember vagy (ez természetesne így gondolom:)
190*190mm-es méret
fú hát ha megcsinálod komolyan, akkor holnapra ki kell találnom vmi magyarázó témát tanárnak valahogy így, hogy: hát ő izé ottohn cisnálok képeket, cska nemtudtma behozni, mer a villámosra nem fért fel, és ezért, meg egyébként is! -
#1688 avass be a kulisszatitkokba, hogyan csinálod képeket stb, mindent tudni akarok:)
eddig csak húztam az időt, nem cisnáltma semmit amit csináltam, az szar lett, vmit mutatnom kéne a tanárnak, és msot megvilágosodtam:D
képes lennél hagyni, hogy ne sikerüljön jól a feladat:DDD hát ez már a Te problémád nem is az enyém, hát ha nem segítesz, akkor én szenvedek, hát úristen:D -
#1687 :)
Pénz dolgot felejtsd el. Tudod: vagy reális, vagy semmi. :D Félre a tréfát... Adjál nekem egy e-mail címet és a jövő hét péntekig kapsz majd valami meglepetést. :) Négyet. -
#1686 mellesleg nem akarok lopni...
tanár még felismerne pár képet:D
de tényleg nem lopni akarok, hanem vmai kriályosat cisnálni, és a Te segítségedre van szükségem:D -
#1685 áh ne google, inkább te kézenfekvőbb egyszerűbb:)
akkor beszéljünk máshogy
4 képet csináslz nekem 190*190mm 2 heted van rá a téma adott, a stílus amit művelsz, aztán képeket felrakod netre, én meg küldök 5000et bankszámládra:D -
#1684 Szerintem ez nem annyira szürreális... (Csak hogy valami kötözködéssel kezdjek. :) )
Próbálj meg google-ban rákeresni a "surreal art" kifejezésre, vagy csak a "surreal"-ra. A találatokból szerintem összeválogathatsz vagy 42 évre való naptárt. :)
-
#1683 tyuhéj ez eléggé szürreális:D az jutott eszembe, hogy lenyúlom pár képedet, met nekünk most szakon(grafika) művésznaptárat kell csinálni, szürreál témában, és akkor tökre nem vagoyk rajta a témán, mert nekmeez nem jön be, de te segítesz rajtam háhá, és ráadásul nekem 5ös lesz a feladat is, tök jó lesz megbeszéltük OK?:DDD
komolyra fordítva a szót, szopom a brét továbrra is a feladattal, de most hogy így eszembe hoztad ezt a témát, megmozgatta a fantáziámat...
sajnos a feladattal eléggé el vagoyk maradva, ráadásul jövő héten elutazom külföldre +1hét kimaradás.....
adhatnál pár képet meg ötletet, hogy ezeket a képeket miből vágod össze stb, meg miylen effekteeket használsz stb, és megcsinálnám itthon a feladatot,mert mint mondottam nagy bajban vagoyk, és most neked köszönhetően talán javíthoak a helyzetemen:D
előre is kösz:)))
photoshop 8asa van már vkinek ???
akinek van miylen mi vna benne új stb... -
#1682 joestet...
Good Evening Blood Mother
-
#1681 különben is szar a fókusz... a táska lett éles nem a... mérleg :D -
#1679 -
#1678 jaaaaaaaa
mint az enyimeknél -
#1677 thx -
#1676 Oké, nem rossz, de vihetnél bele kicsit több egyedibb dolgot annál, mint a filterekkel való variálás. -
#1675 Mondjuk nem ártana makróba is berakni egy resize-t.
Már írtam egy párszor... -
#1674 nem értem... ha valahol szólnak, hogy vedd le a cipőt, akkor kimész, és direkt besárazod, mielőtt rálépnél a szőnyegre?
az kevésbé zavarna, hogy leszarod az illemet, de nem vágom, mi értelme 800 px-nél szélesebb képeket beszúrni, így egyszerűen semmit nem látni belőle, részletekben meg nem lehet képet elemezni
két kattintással több acdseeben lecsapni 800 szélesre, ne legyetek már ilyen geci lusták! -
#1673 Mind1... nem érdekel ha nagy. :)
kép
télleg nemillik ilyesmit... [Moderátor] -
#1672 Ezzel már többet foglalkoztam... -
#1671 az a baj, hogy ferde, meg ez a filter is gagyi, pedig a kompozícióban amúgy lenne lehetőség -
#1670 Miért kell ez a vakolatfilter? -
#1669 ez még nekem is tetszik -
#1668 Az 1ik új képem, itt elérhető. -
#1667 Bazze ez kurvajó! Le is mentem, egyszer talan meg hatter lesz :) -
#1666 loál
most meg mutizsdja :D -
#1665 bimbót még nem tom hog k
hétfő óta van meg a progz :)