2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
  • The Garrett
    mmmm ez jó lenne, ha az alján nem látszódnának a brush nyomai, meg a 2 csík színei jobban egybeolvasnának középen. AMugy kuuul.
  • hen-tes
    e naon jó !!!!
  • hen-tes

a vágzet asszonya :DD
  • The Garrett
    Tetszik a pókháló szerű haj az alső nőn. Az v.mi pluginnal van, vagy v.mi special brush?
  • Lynx_TWL
    ja 14 király pont a szül napom:D
  • Lynx_TWL
    ok, csá, kösz!
  • cenobite
    Most m1ek aludni, holnap meló... Képeket dátumig küldöm.
    Uff!
  • Lynx_TWL
    .psd az király láthaotm benne layereket... menyire sozktál flattenelni, vagy mergelni, ilyen képet nézve, elég sok layer lehet...
  • Lynx_TWL
    ok kösz
  • Lynx_TWL
    hijj hát ha ilyen minőségű képeket csinálsz mitn ez itt lent, amellett,hogy leszopom magam, az egész osztály leszop engem, és még a tanár is meghajol:D
    bár majd magyarázkodhatok erőősen, hogy az én nagy fantasy stílusom hogyna ütött át ebbe:D
  • cenobite
    14.-ig odaér, oksa? Utána még 1 heted lesz nyomtatni, stb....
  • cenobite
    Küldök majd .psd file-okat is.
  • Lynx_TWL
    jan 21 osztályzás, akkor már asszem nyomtatva kellenek a képek fullosan minden!
  • cenobite
    Tanárnak meg mondd azt, magyarázatképpen, hogy készen volt, csak véletlenül lenyelted... Vagy ilyesmi. :)
  • Lynx_TWL
    ettől függetlenül érdekel,h goy hogyna cisnálod a képeket, mert photoshopot kell használom, stb de nem mélyültem még bele igazán, halvány gőzöm nincs, mit hogyna merre, és hogyan lehet hasonló képeket cisnálni, nekme inkább a rajzolás fekszik, nem a gépi része, de ezt is tudno kéne, mert egész évbne szinte gépen fogunk dolgozni....
  • cenobite
    Mikorra kell a képeknek készen lenni?
  • Lynx_TWL
    [email protected]
    ha tényleg király ember vagy (ez természetesne így gondolom:)
    190*190mm-es méret
    fú hát ha megcsinálod komolyan, akkor holnapra ki kell találnom vmi magyarázó témát tanárnak valahogy így, hogy: hát ő izé ottohn cisnálok képeket, cska nemtudtma behozni, mer a villámosra nem fért fel, és ezért, meg egyébként is!
  • Lynx_TWL
    avass be a kulisszatitkokba, hogyan csinálod képeket stb, mindent tudni akarok:)
    eddig csak húztam az időt, nem cisnáltma semmit amit csináltam, az szar lett, vmit mutatnom kéne a tanárnak, és msot megvilágosodtam:D
    képes lennél hagyni, hogy ne sikerüljön jól a feladat:DDD hát ez már a Te problémád nem is az enyém, hát ha nem segítesz, akkor én szenvedek, hát úristen:D
  • cenobite
    :)
    Pénz dolgot felejtsd el. Tudod: vagy reális, vagy semmi. :D Félre a tréfát... Adjál nekem egy e-mail címet és a jövő hét péntekig kapsz majd valami meglepetést. :) Négyet.
  • Lynx_TWL
    mellesleg nem akarok lopni...
    tanár még felismerne pár képet:D
    de tényleg nem lopni akarok, hanem vmai kriályosat cisnálni, és a Te segítségedre van szükségem:D
  • Lynx_TWL
    áh ne google, inkább te kézenfekvőbb egyszerűbb:)
    akkor beszéljünk máshogy
    4 képet csináslz nekem 190*190mm 2 heted van rá a téma adott, a stílus amit művelsz, aztán képeket felrakod netre, én meg küldök 5000et bankszámládra:D
  • cenobite
    Szerintem ez nem annyira szürreális... (Csak hogy valami kötözködéssel kezdjek. :) )
    Próbálj meg google-ban rákeresni a "surreal art" kifejezésre, vagy csak a "surreal"-ra. A találatokból szerintem összeválogathatsz vagy 42 évre való naptárt. :)
  • Lynx_TWL
    tyuhéj ez eléggé szürreális:D az jutott eszembe, hogy lenyúlom pár képedet, met nekünk most szakon(grafika) művésznaptárat kell csinálni, szürreál témában, és akkor tökre nem vagoyk rajta a témán, mert nekmeez nem jön be, de te segítesz rajtam háhá, és ráadásul nekem 5ös lesz a feladat is, tök jó lesz megbeszéltük OK?:DDD

komolyra fordítva a szót, szopom a brét továbrra is a feladattal, de most hogy így eszembe hoztad ezt a témát, megmozgatta a fantáziámat...
    sajnos a feladattal eléggé el vagoyk maradva, ráadásul jövő héten elutazom külföldre +1hét kimaradás.....
    adhatnál pár képet meg ötletet, hogy ezeket a képeket miből vágod össze stb, meg miylen effekteeket használsz stb, és megcsinálnám itthon a feladatot,mert mint mondottam nagy bajban vagoyk, és most neked köszönhetően talán javíthoak a helyzetemen:D

előre is kösz:)))
    photoshop 8asa van már vkinek ???
    akinek van miylen mi vna benne új stb...
  • cenobite
    joestet...

Good Evening Blood Mother

• The Garrett
    különben is szar a fókusz... a táska lett éles nem a... mérleg :D
  • And5
  • hen-tes
    jaaaaaaaa
    mint az enyimeknél
  • FREAK
    thx
  • Dynamic
    Oké, nem rossz, de vihetnél bele kicsit több egyedibb dolgot annál, mint a filterekkel való variálás.
  • Dynamic
    Mondjuk nem ártana makróba is berakni egy resize-t.
    Már írtam egy párszor...
  • FREAK
    nem értem... ha valahol szólnak, hogy vedd le a cipőt, akkor kimész, és direkt besárazod, mielőtt rálépnél a szőnyegre?

az kevésbé zavarna, hogy leszarod az illemet, de nem vágom, mi értelme 800 px-nél szélesebb képeket beszúrni, így egyszerűen semmit nem látni belőle, részletekben meg nem lehet képet elemezni

két kattintással több acdseeben lecsapni 800 szélesre, ne legyetek már ilyen geci lusták!
  • Gandalf51
    Mind1... nem érdekel ha nagy. :)
    kép

télleg nemillik ilyesmit... [Moderátor]
  • Gandalf51
    Ezzel már többet foglalkoztam...
  • FREAK
    az a baj, hogy ferde, meg ez a filter is gagyi, pedig a kompozícióban amúgy lenne lehetőség
  • Pempő
    Miért kell ez a vakolatfilter?
  • Klon
    ez még nekem is tetszik
  • Gandalf51
    Az 1ik új képem, itt elérhető.
  • cement
    Bazze ez kurvajó! Le is mentem, egyszer talan meg hatter lesz :)
  • hen-tes
    loál
    most meg mutizsdja :D
  • hen-tes
    bimbót még nem tom hog k
    hétfő óta van meg a progz :)