19
Abit ti200 bios frissites utan halott.Van remeny?
-
TheZsenyka #19 Lényegében nincs túl nagy jelentősége. A BIOS csak addig kell, amíg betöltődik a driver.
Ami miatt mégis írogatnak:
-overclock frekvenciák rögzítése, nem kell progit használni hozzá
-tv kimenet állapotának állítása (kikapcs/bekapcs)
-video szabvány beállítása (PAL, NTSC)
Másra nem nagyon jó. -
#18 elnézést kérek, de ezt most felhozom
vmi ötlet? -
Csaba #17 Mi ez a bios frissítés? Minek kell? Ha csinálom, akkor sokkal gyorsabb lesz a videokártya? Vagy mifene?
Nekem p4 1,5ghz es gépecském van, geforce 2 mx 400 volt, de kicseréltem abit gf4 ti4200-ra, és tök jól megy. Szóval, nem értem, minek kéne az ilyesmi... -
#16 Szóval az eglsz úgy kezdődött,hogy letöltöttem a leadtek oldaláról a legfrissebbet és a winfox nevű programmal elkezdtem flash-elni (előtte elmentettem az eredetit)de a végén "file format error" hibát írt ki. Újraindítottam, de se kép se hang. Szereztem egy pci-os kártyát, és megpróbáltam nvflash-el, de az ismeretlen EEPROM -ot ír ki (a Vga bios-ában) és wfflash-el is, ami a kb ezt jelzi ki: there is a conlict between .....(tehát a beégetendő és a jelenlegi bios között) kipróbáltam 6-7 biossal is, de nem sikerült. most mit csináljak? kérlek szépen segítsetek!
U.I: lehet hogy tönkretettem? ugye nem? -
#15 hello,
sajnos nekem is ez a problémám egy leadtek winfast A 250 ultra td-vel (myvivo-s)
tudnátok küldeni egy biost? esetleg egy útmutatót? előre is köszi -
#14 Gef4 Ti4200 hoz kellene, -
Sir #13 Az ASUS honlapjan talalsz jo kis leirasokt , én is nemrég frissitettem onnan.Ott lépésröl lépésre le van irva szinte minden. -
Borg #12 Ez videokártyától függ. -
#11 Valaki tud egy olyan leírással szolgálni ahol a videókártya biosának frissítése van leírva részeletesen? -
#10 Párdon félrenyomtam!!! -
#9 Lassan a memkóárak is ott vannak, mint tavaly ilyenkor...
De az már nem kell. 512 csak elég egy darabig. Ócsó vót, azt vettem. -
#8 no sikerult.szereztem egy pci os kartyeszt meg besutottem azt a biost amit kuldtel es most oke minden.Valszeg szar bios t szedtem le a netrol bar nemtom ez hogy tortenhetett.
Koszonet mindenkinek. -
#7 Megkoszonnem ha valaki olyan biost kuldene amit lement a sajat abit gef3 ti200 bol. -
TheZsenyka #6 Ha nincs otthon tartalék PCI kártyád, akkor meg vegyél 1500 Ft-ért egy 2MB-os valamit. Pl. nálam is van... Arghhh egy kis reklama... -
TheZsenyka #5 Jaj vazzzeg... :)
Tegyél be egy PCI-os videokártyeszt a gépedbe. Ha véletlenül az INIT DISPLAY FIRST: AGP-n van, akkor meg CLEAR CMOS és menni fog. Persze a GeForce-ot is hagy benne a gépben :)
Ennyi :) -
#4 no megprobaltam de semmi.A gond az hogy nem is piszkalja a floppy t pedig boot olhatonak van megformazva es a bios ba is legutojara az volt beallitva hogy eloszor a floppy rol boot oljon.Van meg valami otleted? -
#3 szia!
ti200 ,64mb os a kartya.Elotte sajna nem mentettem el a biost :( .
Kiprobalom aztan irok.Remelem elerheto leszel meg ha esetleg nem mukodne. Elore is koszi
-
Norbyte #2 Szia, ma küldtem neked 2 biost. Egy Ti200-ast (64MB) és egy Ti500-ast.
Ha 128 megásod van szólj és küldök olyan biost is.
Nem kell nagyon aggódni, mert látatlanban is meg lehet flash-elni. Tényleg, előtte elmentetted az eredetit?
Kép nékül így boot lemezről: nvflash ti2_0028.rom
ez egyből beleküldi a biost. -
#1 Sziasztok.
Adott egy abit gef3 t200 kartya ami atesett egy bios frissitesen.A frissites elott ugyan kiirta hogy valami nem stimmel de biztam a joszerencsemben.Nem kellett volna.Szoval most a kartya nem akar muxeni.Lehet meg valahogy eletet lehelni bele?Esetleg kuldhetne valaki egy jol mukodo bios file t ehhez a kartyahoz.
Elore is koszonom a segitseget.