Rossz biost sütöttem be!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami miatt mégis írogatnak:
-overclock frekvenciák rögzítése, nem kell progit használni hozzá
-tv kimenet állapotának állítása (kikapcs/bekapcs)
-video szabvány beállítása (PAL, NTSC)
Másra nem nagyon jó.
Nekem p4 1,5ghz es gépecském van, geforce 2 mx 400 volt, de kicseréltem abit gf4 ti4200-ra, és tök jól megy. Szóval, nem értem, minek kéne az ilyesmi...
U.I: lehet hogy tönkretettem? ugye nem?
sajnos nekem is ez a problémám egy leadtek winfast A 250 ultra td-vel (myvivo-s)
tudnátok küldeni egy biost? esetleg egy útmutatót? elõre is köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De az már nem kell. 512 csak elég egy darabig. Ócsó vót, azt vettem.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Koszonet mindenkinek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Tegyél be egy PCI-os videokártyeszt a gépedbe. Ha véletlenül az INIT DISPLAY FIRST: AGP-n van, akkor meg CLEAR CMOS és menni fog. Persze a GeForce-ot is hagy benne a gépben 😊
Ennyi 😊
ti200 ,64mb os a kartya.Elotte sajna nem mentettem el a biost 😞 .
Kiprobalom aztan irok.Remelem elerheto leszel meg ha esetleg nem mukodne. Elore is koszi
Ha 128 megásod van szólj és küldök olyan biost is.
Nem kell nagyon aggódni, mert látatlanban is meg lehet flash-elni. Tényleg, elõtte elmentetted az eredetit?
Kép nékül így boot lemezrõl: nvflash ti2_0028.rom
ez egybõl beleküldi a biost.
Adott egy abit gef3 t200 kartya ami atesett egy bios frissitesen.A frissites elott ugyan kiirta hogy valami nem stimmel de biztam a joszerencsemben.Nem kellett volna.Szoval most a kartya nem akar muxeni.Lehet meg valahogy eletet lehelni bele?Esetleg kuldhetne valaki egy jol mukodo bios file t ehhez a kartyahoz.
Elore is koszonom a segitseget.