A LITE-ON gyártja a jelenlegi leggyorsabb CD-írót

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mir
ha valaki full albumokat ír, akkor könnyen férhet még möge valami rajz is akár...

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Lazarus
A legvégén már tényleg elég sûrûn vannak a szektorok... ha legbeljebb írná azt méág túl lehetne élni 20 megával de ez nem lehetséges...
Az egyszerû emberekhez késõbb jutnak el az új dolgok...

Lion
www.cdrw.com

"Ez az amelyik mar grafikat is tud rajzolni a lemezre."

Legjobb tudomasom szerint azzal a helyet is elveszted.Ez mar megint egy felesleges baromsag - mint a telefon elolapok -, hasznald arra mire valo.Szamold csak ki mennyi helyet vesztesz el azzal, hogy rairsz mondjuk egy "A" betut a CD re.

Lacc
Nekem is lenne egy prózai kérdésem: hogy tudsz ekkora hülyeséget kérdezni?
Aki baromira siet annak mondjuk megertem ha kell a 16x iras (nagyon ritkan). De afelett en sem ertem...

Plane amiota ennyire sz*r az irhato cdk csomagolasa, kb. annyi ido kibontani egy lemezt, mint megirni

mir
nekem 8x4x24 a CDíróm, és megfelel.
ha valakienk van ennyi pénze, akkor vegyen.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Vidam
ja 48-szorosan ir, 16 ujrair. szoval nem a LITEON aleggyorsabb....😊 legalabbis nem ez.
Vidam
skacok az ASUS CRW4816 az gyorsabb.....es mar kint van egy ideje...😊
Legalabbis nem annyit amennyit kellene....

Megnagyobb kar, hogy ez csak elmeletben 48x sebesseg, mivel a gyakorlatban a 48x es mondjuk egy 32x kozott nem nagyon tapasztalsz kulonbseget.

Laci73
Kár hogy lemezt sehol nem kapsz hozzá, csak olvasol róla valahol...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket