63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• marcee
    Azt nem tudja valaki (nenad?), hogy ha standalone lesz a Vray az hogyan fog működni pontosan? Az ismeret 3d-s alkalmazásokhoz lesznek exportáló pluginek és a vray-ben csak renderelni lehet majd? Vagy anyagozni, fényezni, kamerabeállítani is? Vagy (ami nekem a legszebb lenne) olvashat esetleg más formátumokat (.3ds) is?
    Semmit nem tudok róla, találnom sem sikerült, de elég fontos lenne tudnom. Meg azt is, hogy mikorra várható.
  • Atika :o)
    na gondoltam berakom diploma munkam egy resze :) kep
  • Aldaryn
    még csak főzöm... :) Mindegyiket háromszor is, annyira sósak és füstösek. :o)
  • Free
    na mi van már mindneki a husvéti sonkát majszolja ?
  • Free
    Figyi neked sikerűlt elérned , hogy maga láng forrása megszünjön és már csak a meglévő lángok animálódjanak tovább az eltünésig?
    Ez a "Solver/Range Edn Frame" nem sokat befolyásól a dolgokon szvsz nem tudom mire jó :c)
  • Evogordon
    Ehe kijött ez a vray: VRay v1.50.06 3ds Max8
  • Free
    amikor az ember megnősűl megtudja mi az igazi boldogság és öröm.......

De akkor már késő :c)))

OFF:
    Még a Chaos Gorup fórumán sincs normális leírás az auráról.. ez betegesen hanyagolt plugin
    OFF END
  • nenad
    mondd ezt a hazasembereknek :D
  • Aldaryn
    Tisztelem is őket. Bele is betegedtem. Úgyhogy, én inkább az embert tisztelem.
  • nenad
    tiszteld a noket!
    :)
  • Aldaryn
    (!)
  • Free
    na megint megártott a sok pia :c)
  • MrGeE #28333
    ejj hiba
    rosszul írtam
    tehát a kérdés az hogy homlokos punci legyen evagysem?
  • MrGeE #28332
    Hali!
    épp most modellezek egy puncit ...
    egy kérdés
    a segícségedegradésönötökfaszomkórvamindeségetekre lenne szükségem!!!
    homokos legyen vala avagy neme???
    előre is THXSÓ
  • Papirzacsi
    Tudom kösz ismerem,de vmi újat szerettem volna kipróbálni, más lehetőséget ugyan arra a dologra. :-)

Ha már nfr, akkor itt is egy. Nem felesleges de napi.:-)
  • Aldaryn

nfr. csak ki akartam próbálni valami új fícsört, nem tudomom mit.
  • nenad
    na ne marhaskodj mar, rateszel a ragyakra egy edit mesht, kijelolod a feceket (element) atalitod az idet, csinalsz egy vonalas texturat, radobod, elforgatod.
    az egesz tunya tempoban sem tart tovabb 10 percnel..
  • Papirzacsi
    Ezt szerettem volna elkerülni, ezért kerestem alternatív lehetőségeket. De úgy tűnik ez marad, mert a csekkeres lassú. legalábbis az én konfigomon nem túl fasza. Bár az is lehet, hogy egyszerűen csak az elmetszett felületeket más színűre csinálom.

Apropó. Tudom kirábban volt róla szó, de a 3dsmax beépített booleanje helyett mit ajánlotok? A powerb booleant próbálom megszerezni, de esetleg van vmi más is?
  • repvez
    Egy érdekes kérdésem lenne ha egy ember modelnek a szeme helyére camerát raknánk és mind a két poziciobol lerenderelnénk a képet,akkor elérhetö vele "valos" 3D-hatásu kép?Vagy két monitoron megjelenitve a két képet ugy elválasztani hogy Mindegyik szem csak a saját oldali monitort lássa?
    Tudom hogy vannak erre progik ez csak ugy eszembe jutott
  • oryon
    Csak egy ötlet: Esetleg csinálsz egy ilyen textúrát és a külön id-s felületekre ezt vetíted rá... talán növelné a sebességet.
  • nommy
    Sziasztok. Ujabb kerdes. Van egy objektumom aminek a mozgasan loop van. Hogy tudnam a loop-ot leallitani? pl linearis aztan 10-30-ig loop onnan megint linearis. koszi
  • Papirzacsi
    Köszi. Működik a dolog. Bár a V-ray rendesen belassult tőle.
  • GixEr
    Multi sub material +checker 45 fokban elforgatva es 0,(akarmennyi) tilingezessel. Kerdes, hogy a v-ray mennyire dijazza a proc. materialt
  • Free
    jah eléggé jól elhülyűltem vele de semmi publikus dolog nincs még. igazság szerint főlleg próbálgatom mert nekem amolyan robbanásszerű tűzgömb kell ami eloszlik. felfelemenet. és most azt taulmányozom hogy hogyan lehet ezt megvalósítani. meg nem tudtam még rájönni hogy hogyan lehet elszakadó léángnyelveket létrehozni mint abban a mov ban ahol a piramis lángol olyan élethűen. szóval ha lesz valami bíztató azt úgyis publikálom de most súgó és google. meglepően kevés tutor meg leírás van mondjuk ehez a pluginhez ahoz képest, hogy eléggé régi.
  • Papirzacsi
    Adott egy még nagyon készülőfélben lévő dolog.
    Ez lenne az.
    A kérdésem az lenne, hogy van vmi megoldás, plágin vagy vmi, amivel textúrázás nélkül be lehetne sraffozni az elmetszett részeket?
  • Malakai
    Na, jutottál vmire? :P
  • Free
    Jóvvana dolgozom rajta :c))))
  • Malakai
    Azért azt a nojzot nem nevezném jónak, ahogy világít. :D Persze lehet, hogy ha 10x ilyen részletes lenne a láng, akkor az is eltűnne, de ammeg milyenmá. :P
  • Free
    ááá ennyire egyszerű ? :c)))))
  • Malakai
    Ctrl + Left Click
  • Free
    arra rájöttem hogy lehet de nem sikerűlt új pontot tennem a szinállításnál lehet hogy csak azért mert béte ( nem volt jó a crack) megy neked egy privi

Nekem egész jól világít :c)
    a szineken még van mit dolgozni és meglepően gyors nekem tetszik

• Malakai
    Mert külön kell letölteni. :D
    LiNK
    Ennél nekem több van, szóval én vhonnan máshonnan szedtem. :P

Szerk: Jah, de amúgy saját curve-tot is lehet ám csinálni. :)
  • Free
    dolgozom rajta :C)
    Amúgy itt egy jó tutor :c)
    http://www.3drebels.com/downloads/others/chaosAURA/aura_navod.htm

Az az egy bajom hogy mindenki a realisztikus lánghoz ezt a .bcruve szinbeállítást javasolja betölteni. az a baj csak hogy nekem ilyen filet nem telepített fel ez a dög :(
  • oryon
    hehe, ne kezd mert a végén Al megint megváltoztatja a címet :PPP
    Pedig most végre újra a régi :o)

De mennyire eszi az erőforrásokat? Mutass rendertime-al egy-egy képet plz.
  • Malakai
    Jah, bár nem sokkal tart ám elölrébb a publikus bétánál. :D

Sajna habár tudja azt, hogy világító testként kezelje a VRay, de nekem nem sikerült szépen világíttatni vele.
  • Free
    hozzám való kedvességwet és jóságot szinte kiérdemelhetettlen számomra :c)))
    most hogy jól benyaltunk egymásnak el kell hogy mondjam nagyon állat ez a plugin :c))) még a publikus Béta verzió is hihetettlenűl ott van a szeren :c)))))
  • oryon
    Pfff. Én meg azon voltam, hogy google-val keresek neked :D
    Hiába, az igazság odafent vagyon leírva :D
  • Free
    Ehh lol mindig a LEGEYGSZERŰBB A LEGJOBB :C))) helpjében van tutorial :c)

Barátunk a súgó :c)))) Pedig én írtam :c)))
  • Free
    ja ja ja az aura lesz az
    video Quick Time

Már csak Tutorialt kell találnom hozzá és teljes lesz a boldogságom :c)
  • oryon
    Porsche 911 Carrera 4S, ha elkészül ebben az életben, eladó :D