3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
\"So always look on the bright side of death\"
Oryon
egéybként egy kereket ha el akarok kezdeni hogyan kell? tehát forma->editaple poly->huzogatni a pontokat vagy hogyan?
Már régóta foglalkozom a 3D Studioval, de csak csodálni tudom ezeket a képeket!
Ezeket ti csináltátok?
Mellesleg egy 1x kérdés hogyan lehet Chrom anyagmintát csinálni?
PL: egy egyszerû kerék felninél.
ÜDV: mindenkinek
BUGI
vagy csak nálam kötödnek linkek a hozzászólásokban található szavak némelyikéhez.
Oryon
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Minden elismerésem a tied! <#vigyor2>#vigyor2>
Oryon
Köszi a hozzászólásokat 😊
Oryon
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Mivel én tök új vagyok, megkérdezném, hogy mitõl csillognak ilyen szépen a fekete teáskannák?
Þór vígi þessi rúnar
nekem tetszik jól béz ki
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Igaz egész du ezzel szenvedtem és a rendertime 1óra 25perc, de nem nagy szám, csak nekem nehéz még...NFR 😊
"Vigyázz a Sötét teáskannákkal!"

Oryon
A múlt héten fordítottam a feature listát, valóban nem várhatóak egetrengetõ új funkciók.
Amit érdemes szem elõtt tartani az viszont az, hogy az AME (discreet) a legfõbb hangsúlyt a követéssel rendelkezõ ügyfelek megszerzésére és megtartására fekteti, ezért a "nagy durranások" év közben az extension-ök frissítésével jelennek meg.
Reggel mindenki számára elérhetõ lesz az összes infó az Autodesk és a Mi oldalunkon is az újdonságokról.
Egy kis reklám ha megengeditek.
Az idei évben is megrendezzük a szokásos maxos bemutatónkat, amelynek idõpontja 2005. szept 30. lesz. A helyszín és a pontos részletek jövõ hétre fixálódnak, de addig is számíthattok az elõadásokra.
Idén is eljönnek az AME elõadói, szóval remélem senki nem unatkozik majd!
Üdvözlettel:
Papp Miklós | CGShop Solutions
Division of Autodesk Media & Entertainment
H-1114 Budapest
Orlay utca 2/b. II./4.
Tel/fax: 226-30-70
Mobil: 06-30-242-9941
www.cgshop.org
már szedem is le õket!
LOL!
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
vraynek mar van 64bites verzioja.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én egy kezdõ animátor vagyok, és a Caracter Studio nevû programmal ügyködök. Elég sokat gyakorlotam a mozgatást, meg az ilyen alapvetõ dolgokat. De olyan karaktert még sohe nem mozgattam, aminek ujjai is lettek volna. Na már most az lenne a baj, hogy az ujjak miníg elhúzzák a mellette lévõ vertexeket. Psyique/ Envelopnál (vagymi😛)beállítom a "húzó" sugarát. De mindíg rossz. És kezd idegesíteni😊. Van 2 "erõtér" jelzõ, egy fekete szerû, és egy piros. Gondolom a piros a vonzása. De akkor mit a fekete? A fõ kérdés viszont az lenne, hogy a csontok hogy helyezkedjenek el az ujjakban.
Törpe-Rogue 60
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Al: Igen MTD. Mekem sem a kedvencem dehát kell ilyen is 😊.
Frenkie: Jah kb annyi volt. Pixeles szél meg azé mert nincs ám mindenkinél otthon wacom 😄. Legközelebb displacementet vektorosan csinálom de most lusta voltam feltenni progit. Na itt a mai. Elég szar lett de ez több volt mint 10 perc 😊. Persze a modell mayás.

www.gaborhertelendy.com
Az én fejemben is két jármû körvanalazódik, az egyik nem igazán autó, de lehet azt fogom csinálni. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én most nem veszek részt a preojektben, nincs rá idõm, el is fogok utazni, meg a szobát kéne befejeznem. Ma még egy kis jeleneten dolgozom, nemsoká feltöltöm.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Kiveve a veget a menetnek, ott mindenkepp kell kicsit kezzel allitani.