63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    Free, Happy Birthday!
    :-)
  • RelakS
    Nem olcsó trükk egy kicsikét fotót berakni, hogy te csináltad?

Jóak, színesben is
  • zenoka
    ??!! sugo-> material editor
  • Norberto91
    egy egyszerű kérdés hogy lehet színezni a progiban?? pl hajszínt változtatni stb.. vagy ruha színt vagy bármit..
  • zenoka
    fuck fákk rol mar volt szo:D
    dof van rajta de csak egeszseges formaban mivel vraycamal lett lerenderelve s igen szuk blendevel.
    uj haz minden steril:)
    logodeszkas pokhalos kopott fas csonakazos gyerekekkel mikozbe kutyusszaladgal a haz korul majd jovore:D
  • Vertigo
    jajj de sokan irtak kozbe, szoval a reflekt a hazikora ment :P
  • Vertigo
    Nagyon jo lett a hanguilata, kellemesnek tunnek a fenyek is, foleg igy FFben.

Igy elso blikkre a hatso fak eleg furcsak, meg a fu mintha tul eros lenne. (talan vekonyabb szalak, picit vilagosabb szin)

De lehet hogy csak siman egy kis DOFtol a gyep is vesztene erelyessegebol, meg a fak is furcsasagukbol, meg esetleg PSben lehetne erositeni azt a franko kis blumos hatast egy kis highlight blurral...

Hazikoba esetleg lehetne tenni nehany szabalytalalnsagot, hogy kevesbbe legyen steril.

(na 5. pillantasra, esetleg erositenem meg az arnyekokat)
    (6. pillantasra kivancsi lennek valami naplementes sephias, kopott fas valtozatra, logo deszkakkal, csillogo pokhalokkal, na jo nem sz.patlak :) franko ez! :) )

A hangulata nagyon franko, grat! :)
  • zenoka
    ja arra vagyok a legbuszkebb:D
  • zenoka
    jaa ennek ez a neve:D
    igen ez kimaradt/elmaradt:)
  • marcee
    A vápacsatorna a tetősikok találkozásának megerősítése, vízelvezetés biztonságos megoldására. (by me)épszerk silabusz (ezt sikerült találni) Lemodellezni sem lenne nagyon bonyolult, persze maximálisan megértem, ha eleged van belőle, meg nem is tartod fontosnak.
  • ThomasGins
    De a szélkakas 10 pontos:)
  • zenoka
    getto people kent ezzek a fu fa bokor dolog nem nagyon a vilagom:D:D
    egyebkent a fakkal ertem a problemat, a viragoknal is latom amik a tartoban vannak...a foldon szetszortakkal mi a baj?

Nenad, Al: koszi nektek is a commentet, igen sajna, latom mostmar jobban en is a hibait de nagyon nincs lelkierom kedvem vaccakolni vele tovabb..majd a kovetkezo projectnel jobban odafigyelek ra:D
  • Aldaryn
    Oh, látom... itt vannak. Így egy fokkal talán jobb, de lennemég min, mit. :)
  • Aldaryn
    hovátetted azokat a szép fényeket...
  • nenad
    a fakkal kezdenek valamit, sztem tul furik,
    a koburkolatot mar mondtak, a viragokkal is esetleg.
  • zenoka
    FF...haat mert szinesbe jobban elojonnek a hianyosagok s van par sajnos a veget nagyon osszecsaptam:S meg mindig jobban szerettem az ff kepeket:)
    egyebkent itt van szinesben..
    vapacsatorna nekem is hianyzik ha megmondod miaz:))
  • marcee
    Szép lett!
    A kőburkolat displace egy kicsit erős szerintem, fele is elég lenne, a háttérben álló fa egy kicsit földöntúli. Nekem hiányzik a vápacsatorna, ha már ilyen részletes a modell! :D
    És nem nagyon értem, hogy miért FF, megnézném szinesben is.
  • zenoka
    Hali!
    sikeralt befejeznem a hazikomat de a vegere kifogyott a craft..
    de legalabb nem freeztem el;)
    egy ket hibajat tudom a kepnek johet a tobbi:)
  • Met
    Valaki nem találkozott ford mustang modell tutorial-al
    Vagy túl sok vonalat rakok és nem tudok mit kezdeni velük vagy túl keveset és rossz helyen vannak.
    Már vagy harmadszorra kezdek neki.
  • zsolesz92
    Köszi ezt a sok hozzáértő hozzászólást, de itt már nem segít se asztalfurás se semmi sajna komolyabb gondja van, valami csere lesz, valszeg videokari de nem akarok hülyeséget beszélni.
  • grizzlyisback
    nem rossz a transformers, film:)
  • zenoka
    Ha már csapolunk akkor édelvájsz:)))
    vagy guritsunk ra némi desperadost uvegbol:D

MEgy az AP errefele:D
  • ThomasGins
    AP csak nálam nem jó megint?
  • ThomasGins
    ...bár ha jól sejtem már tul van az első nehézségeken:)
  • ThomasGins
    Soproni,csapoltan, jéghidegen,vastag habbal!:)
    B tervnek Leffe,az is fincsi,nem vagyunk rasszisták.:)
    Veszprémben a Sörpincében találsz sopronit:)
  • Aldaryn
    Leffe, csapoltan, jéghidegen, vastag habbal.
  • Boba
    Ha a ketto kozul kell valasztani akkor inkabb soproni. Bar en a csapolt Becks es Miller mellett teszem el a voksom ahol lehet olyat inni.:)
  • morfium
    Ok, bocs, megyek...
    (csak gondoltam mivel itt van több veszprémi is, kocsmanyitás előtt érdeklődöm...)

üdv
  • Met
    kicsit? ez nagyon off
    menj az utcára közvéleményt kutatni...
  • morfium
    Üdv!

Kicsit off, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Csapoltban borsodi vagy inkább soproni?

üdv
  • tilbury
    bryce-ból lehet max-ba importálni? nemtudja vki?
  • ColdFire
    nemtudom kit hogy érdekelnek, de blueprintek
  • zenoka
    pl terragen aztan azt be maxba..
  • vafeN
    Ha akarok csinálni egy tályat amin vannak dombok, akkor azt hogyan lenne érdemes megcsinálni?
  • fle go
    Jó kis Salamander kanna:))) aggyon jó élénkek a szinek, szuper a fü!
  • ThomasGins
    A felső rész,vray rendernél dof bekapcs.Alsó rész PS-ben, meg felül a zajt leszedtem még.
  • Rees
    a dof-ot mivel csináltad?
  • Met
    thx :)

zsolesz92: lehet nem ártana gépházat cserélned, javaslom, hogy olyat keress aminek az elején van jól átjárható ventinyílás, hogy halk de jó légszállítású ventit tudj odarakni, 8 de inkább 12cm-est, és hátulra is
    pl. az Aerocool Aeroengine háza ilyen
    Az, hogy leveszed a gép oldalát nem segít mert jobban porosodik és az a maradék kis "huzat" sem tud kialakulni amit a hátsó venti és a táp létrehoz.

• nenad
    por ellen rendszeres takaritas otthon :-), plusz, gep rendszeres kifujasa.
    kethavonta eleg.
  • Vertigo
    A hutes dologhoz hozzaszolva annyit mondanek, hogy legtobb boltban lehet kapni venti ele kotheto potmetereket, es a jo elhelyezesen kivul (lent besziv, fent kifuj, esetleg proci meg vga hutesen meg jot dob, ha az oldalfalon is van egy beszivo venti), erdemes szem elott tartani, hogy inkabb tobb nagyobb lassabb venti, mint egy vagy ket kisebb avagy gyorsabb! Jol hutott, halk konfigokat lehet osszerakni.

Por ellen egy olcso es egyszeru megoldas, ha a venti becsavarozaskor egy vagy ket retegnyi papirzsebkendot (szetszedett, 1 vagy 2 reteg) a venti es a rogzites koze csavaroz az ember, aztan ez persze idonkent cserelendo.

Nalam a masodlagos hutest mar evek ota 3 potival lassitott 8cm -es venti vegzi, es eddig minden procival, szepen halkan megbirkozott, pedig anno volt [email protected] (1.8-on idovel meg a tapot is szetszedte anno)

Jelenleg (a haz es a masodlagos hutes valtozatlan) egy x2 3800+@5000+ egy ac64p -vel ritkan megy 50°C fole, es a passziv 66gt is szepen muzsikal...